- 21 Mart 2008
- 841
- 22
benide alın aranızaaaaaaaaaaa canlarımmmmmmmmm
kasem canım adet tarihini yaz da öyle ekleyelim olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benide alın aranızaaaaaaaaaaa canlarımmmmmmmmm
Kızılcık canım hoşgeldin.Umarım bu ay hep beraber mutlu oluruzÇok iyi yapmışsın iyi ki geldin..Allah hepimizin gönlüne göre versin.Beklediğin adet tarihini yaz da canım tarih sırasına göre ekleyelim seni de.
allah herkeze bebislerini kucagina almayi nasip etsin dünyanin en güzel duygusu.benim bir tane kizim var allah herkeze bu duyguyu tatmayi nasip etsin.eger soru sormak isterseniniz tecrübelerimi seve seve paylasirim.allah dualarimizi kabul etsin
ya benim aşılama iptal oldu ben size inşallah mutlu haberi 16 mayısta verecem kızlar tabi allah nasip ederse:)
amin canım inşallah hepimiz o güzel haberi hayırlı bir şekilde alırızinsallah hicbir problem olmadan alirsin bebisini kucagina...allah bebegi olmayan herkeze nasip etsin
Neşeli Inşallah Canim Hepimiz çoiğlik Atariz.kayram Canim Rüyamda 2 Gündür Döllenme Görüyorum.önceki Gün Normal Bugün De Tüp Bebek Döllenmesi.takmayacaksin Diyorsun Canim Ama Baksana Rüyama Giriyor Artik...
Neşeli Inşallah Canim Hepimiz çoiğlik Atariz.kayram Canim Rüyamda 2 Gündür Döllenme Görüyorum.önceki Gün Normal Bugün De Tüp Bebek Döllenmesi.takmayacaksin Diyorsun Canim Ama Baksana Rüyama Giriyor Artik...