Aslında tam adet günüm canım.Ama şu yeni çıkan hızlı gebelik testlerinden almıştım yazdığına göre 4 gün önce bile doğru cevap veriyomuş.Ben tam günümde yaptım.
Sağlık ocaklarında kan testi yapıyolarmıydı.
Sevincimi paylaştığın için çok çok çok teşekkür ederim
çok heyecanlı bişi bu
tamam canım benım dınleyecem sızı... dua edıyorum şimdi aksam kayınvalıdemler falan gelmesın dıye ne zamandır gelmıyolar tam gunuu bulup cıkar gelırlerse:roflol:
Aslında tam adet günüm canım.Ama şu yeni çıkan hızlı gebelik testlerinden almıştım yazdığına göre 4 gün önce bile doğru cevap veriyomuş.Ben tam günümde yaptım.
Sağlık ocaklarında kan testi yapıyolarmıydı.
Sevincimi paylaştığın için çok çok çok teşekkür ederim
çok heyecanlı bişi bu
gelecek olurlarsada anne bugün dışarı çıkacağız de yada onlar aramadan sen ara napıyorsunuz anne bde aradada evde olmayacağınızı belirt:roflol:
valla hep öyle olur ama inş. gelmezler canım saat kaçdaaaa işiniz var yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah canım 23:00 de işimiz:))))))):sm_cool:
akşam 23.00 de senin evden çan sesleri gelecek o zamansırnaşık şey
ewet canıminşallah sonrada bebiş sesleriii:dance:
merhaba kızlar
Ben biraz önce test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.
Ne yapmam gerekiyor.
Çok heyecanlıyım nolur biri bişi desin bana
lütfeeen
Ben Ilk Klomen Sayfasindaydim Dün Oradanda Bir Arkadaş Hamile Haberi Vermiş çok Sevindim Hemde Pcolu Bir Arkadaş 2. Tedavide Tutmuş Darisi Bize Arkadaşlarrrrrrrrrr
kızlar pko nedir benide bilgilendirsenize.bide cnm ya ilişki sırasında sol yumurtalığımda ağrı olmasının nedeni nedir
pko'lu Nasıl Bi Tedaviyle Hamile Kalmış Canım? Bende De Var Pko. Ama Doktor Gebe Kalmana Engel Bi Durum Yok Dedi. 6 Aydır Hamile Kalamadım Ama Bakalım Bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?