- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #5.321
aaa kimsecikler yok mu valla ben de fatmagül izliyordum bitince geldim hemenSen nasılsın yok dimi gelen giden bir değişiklikkkkk
he ya aklım burdaydı ama geldim kk açılmadı çogu kişide girmeiyor ecntrk te facede yazdııı oda ugraşıyor inş açar:)yoklamaya gelemedin canım yok yazıldın:)))))))))
hişşşşşşt!öyle deme.o baktığın senin evladın değil onun için böyle düşünüyorsun.benim oğlum da çok ağlardı ama of demezdim.
ohhhhhhhh sonunda geldim 1,5 saattir uğraşıyorum :)))
velim yok hocam ya :))) garibanım bengelsen ne fayda yok yazıldın ben yoklamayı yaptım bile:))))velini arayacam
adet olucam kızlarrrrr
Hayıııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrradet olucam kızlarrrrr
he ya aklım burdaydı ama geldim kk açılmadı çogu kişide girmeiyor ecntrk te facede yazdııı oda ugraşıyor inş açar:)
ay valla baıcmm ondanmı diyorsun gerçekten çöktüm ayanaya bi baktım maffolmuşum:)aglayına neyapacagımı şaşırdım :)
ne biliyon gayptan haberler mi alıyon sen töbe töbeeeeeeeeeeeee:))))))))))
velim yok hocam ya :))) garibanım ben
tabi ki ondan bacım.düşünsene o senin evladın olsa mesela susturmak için emzirirsin:))))))insanın kendi evladı gibisi var mı kız sen deli misin
üsttekini önce alıntılamıştım yorum yapacaktım ikisi birlikte çıktı İnş. kist olmamıştır.ben de bugün başladım klomene bakalım bebiş mi yapcak kist mi ben de onu merak ediyorumSen hamiş ol umut ver bana he bir de ben de hiç kist yoktu bu ay oluşmuş ben incir kürüne bağladımmm
ne biliyon gayptan haberler mi alıyon sen töbe töbeeeeeeeeeeeee:))))))))))
ben bilirim ağrılarımı kızlar 3 gün önceden başlar geliyor geliyor kırmızılarrr geliyorrrHayıııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkış kış kış kırmızılar
bende ecntrke katılıyorum adet olcam.. ecntrk bacımm benim hiç test yapasımda yok nedense.. önceden olsa yaırndan başlardım yapmaya ama hiç içimden yapmak gelmiyor
bilmimki bacım hiç evladım olmadı:)
yakın zamandada yok gibi gözüküyor..
neyse kızacan sen bana hayırlısı diyeyi inş bebiş vardır:):):)
Niye herkes umutsuz ya:44::44: niye böyleyiz adet yaklaşırken bir karamsarlıkkk bir negatiflik....üstümüze çekiyoruz.adet yaklaşırken ben de hep öyle oluyorum.Allahıııımmmmmmmmm duy sesimizi artıkkkk:18:
yu yu yu yu bacı aman çıldırmaaaaaaaa sen lazımsın bize:)))aha gayıptan haber alan bir kişi daha((((((((ne ya ecntrk'yle birleşip ayşeyi çıldırtalım kararı mı aldınız.
ben her ay heycanlanıp sonunda fos diye söndügüm içn artık karamsar oluyorum bacım adete yakınNiye herkes umutsuz ya:44::44: niye böyleyiz adet yaklaşırken bir karamsarlıkkk bir negatiflik....üstümüze çekiyoruz.adet yaklaşırken ben de hep öyle oluyorum.Allahıııımmmmmmmmm duy sesimizi artıkkkk:18:
olacaaaaaaaaak senin de buradaki herkesin de evladı olacaaaaaaaaaak.Rabbim verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?