- Konu Sahibi mulberry8092
- #5.281
İçimmmm Titriyoooo kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
üşüyorummmmmmmmm
üşüyorummmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimmmm Titriyoooo kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
üşüyorummmmmmmmm
al bendende o kadar. dünden beri benim de içim üşüyor.elime dokunsanız buz sanki...
ay evet ya kanım çekiliyor sankiiiii of grip mi olcaz abacaaa
yok yaww aman grip olmayalımda bebiş gelsin daha güzel:))))
evet yaaa gelsin artık hayırlısıyla şu minik meleklerimizzz
kızlar yettiiiiiiiiiiim:) şimdi doktordan geldim direk size yazıyorum.öncelikle bebiş olup olmadığı şuan ultrasonda belli olmazmış.bu arada bata 3 gün var.gününü bekle dedi.rahim duvarı kalın adet de olabilirsin gebe de dedi.çünkü her ikisinde de rahim duvarı kalınlaşırmış.akıntıların sebebi olduğum ameliyattan dolayı da olabilirmiş yerleşme kanamsı da yani hiç bişey belli değil:) ama en azından şunu öğrendim 1.si yumurtlamışım yumurtam çatlamış,çatlama izi var bn de gördüm:) bir de yumurtladığımı nasıl anlıcam dedim düzenli adet görüyosan yumurtlarsın dedi.2.si ise;rahim içi tertemiz ne kist ne başka bişey yok,ohh allahıma şükürler olsun
kızlar yettiiiiiiiiiiim:) şimdi doktordan geldim direk size yazıyorum.öncelikle bebiş olup olmadığı şuan ultrasonda belli olmazmış.bu arada bata 3 gün var.gününü bekle dedi.rahim duvarı kalın adet de olabilirsin gebe de dedi.çünkü her ikisinde de rahim duvarı kalınlaşırmış.akıntıların sebebi olduğum ameliyattan dolayı da olabilirmiş yerleşme kanamsı da yani hiç bişey belli değil:) ama en azından şunu öğrendim 1.si yumurtlamışım yumurtam çatlamış,çatlama izi var bn de gördüm:) bir de yumurtladığımı nasıl anlıcam dedim düzenli adet görüyosan yumurtlarsın dedi.2.si ise;rahim içi tertemiz ne kist ne başka bişey yok,ohh allahıma şükürler olsun
hu hu fıstıklarl 10 dklıgına geldim çıkcam bisürü içim var
ben heycanlandım ya 5 gün var azcık kaldı... pazar günü test yappcaz ecntrk le eger negatifse oturup regl olmayı bekleyip ondan sorna yine çalışmalara başlıycaz mecburen:)
Allah hepimize saglıklı evlatlar versin ama bizlerde hamileliğimizde özürlü miniğimizin olacagını ögrenseydik ve doktor istersen suan alabiliriz deseydi ne yapardık aceba ? bu soru hiç aklınıza gelir mi sizin de benim bazen geliyor ama kendime cvp veremeden kapatıyorum konuyu.
kaşıntı olması normal mikii yafuuu canım
inşallah gebeyimdir. gerçi bugun test yaptım negatif çıktı ama daha 4 gün var bata
Bende Aralikta temel atanlardanim kizlarrr ins bebeklerimiz yola cikmistir
Bende Aralikta temel atanlardanim kizlarrr ins bebeklerimiz yola cikmistir
kızlar adet görmedim
inşallah çıkmışlardır yola yavrucuklarımız
ama bu ay bebeğim olmayacak gibi geliyor bana çok mu karamsarım acabaa daha bata 1 haftayı geçgin bir süre var ama bilemedim ki ben onuuuu