kızlarrrrrrrrr ben geldimmmm
akıntımda geldi ama ateş düşük tabi
kaldığım yerle alakası varmı demiştim evet var cünkü benim ev sıcak ama kayınvalideminki serin
ak kara belli olacak yalnız kahverengi 2 damla gelmiş çamaşırıma
olmazsa üzülmüyorum çünkü Rabbim en iyisini bilir hayırlısı
ÖYLE CANIM GELİRSE BİLE VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR DEYİP KALDIGIMIZ YERDEN DEVAMM...
kızlar beta hcg değerim 8507 çıktı 6haftalıkmış bnm bebekim =)
darısı basınıza insallah..
AYYYY HAYIRLISI OLSUN CABIN RABBİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.. DARISI BAŞIMIZA TEZ ZAMANDA..
anooooooooooooooooooom gurban olurum ben onun altısına haftasınaaa uyyyyyyy maşallah Allah bağışlasın
EN GÜZELİNDEN RABBİM SANADA NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIMMMM
of kıslar kk da sorun vardı zorla açıldı ondan giremedim.. ama misafirim vardııı yemege arkadaşım bebegini bize bıraktı kocasıda geldi kına gecesine gittiler:)eşim le ben bebege baktıkkk f ne zormuş ya 3 saatte ben maffoldum inanın öle bi ruh haline girdimki bebek yaptıgımdan eminmiyim dedim:)
ÖYLE DEME BEBEĞİİMM BAK İNŞALLAH GELSİN SİZEDE Bİ TANEDE GÖR BAK KOYUYOMU İNSANA KENDİ EVLADI..
adet olucam kızlarrrrr
AMA LÜTFEN BEYNE O MESAJI GÖNDERME BAKK.
NEGATİFİ ÇAĞIRMA YANİ CANIMMM
bende ecntrke katılıyorum adet olcam.. ecntrk bacımm benim hiç test yapasımda yok nedense.. önceden olsa yaırndan başlardım yapmaya ama hiç içimden yapmak gelmiyor
AAAA KIZLAAR YAPMAYIN BÖLE AMA İYİ DÜŞÜNÜN İYİ OLSUN
bilmimki bacım hiç evladım olmadı:)
yakın zamandada yok gibi gözüküyor..
neyse kızacan sen bana hayırlısı diyeyi inş bebiş vardır:):):)
MİNİK GELİNN BAK SENİ SEVERİM AMA ALICAM ŞİMDİ ELİME SOPAYI
ben bilirim ağrılarımı kızlar 3 gün önceden başlar geliyor geliyor kırmızılarrr geliyorrr
CANIM İNAN BANA BEN KIZIMA HAMİLEYKEN DEFALARCA AHA ŞİMDİ GELDİ İŞTE KIRMIZILAR DEYİP KOŞTUM WC YE HABERİN VARMI.
HAMİLELİK BELİRTİSİ AYNI ADET BELİRTİSİ GİBİ.
KARIN AĞRISINDAN TUT BEL AĞRISINA KADAR.
UMARUM BUNLAR BEBEĞİNİ HABER VERİYODUR SANA.
annem hemen internete salat-ı tefriciye yaz çıkan duayı bir kağıda yaz.ve onu gün içinde yüz kere oku.ben ezbere biliyorum zaten zamanla ezberleniyor.ben de yarın yüz tane okuyacağım.ilk 4444 duayı sana bağışlayalım.rabbim bu duayı 4444 kere okuyanın hacetini giderirmiş.şimdi bu dua etkinliğine katılmak isteyenlar bana hemen yazsın ki toplam duayı bileyim kaç tane okuyabileceğinizi de yazın.ben yüz diyorum ama belki daha fazla ya da daha az okursunuz.hadi bekliyorum.sonra da ecntrk için okuruz böyle sırayla hepimize bağışlarız ne kadar çok kişi olursak okadar çabuk biter.
CANIM YAA BİŞİ SORUCAM BU DUA İŞ YERİNDEYKEN BAŞ AÇIK ABDESTSİZ OKUNURMU.
ABDESTSİZ DERKEN GUSÜL Ü KASTETMİYORUM AMA NORMAL NAMAZ ABDESTİ.
BU SORUNUN CEVABINI HEP MERAK ETMİŞİMDİR.
KIZLAR GÜNLERDİR HER YAZDIKLARINIZI SATIRI SATIRINA OKUYORUM AMA YOĞUNLUKTAN ANCA BU SABAH BİŞEYLER PAYLAŞABİLİYORUM.
ÖZEL Bİ ŞİRKETTE MUHASEBE DEPT. ÇALIŞIYORUM.
MALUM YIL SONU İŞLEMLERİ