- 27 Ekim 2011
- 984
- 0
- Konu Sahibi mulberry8092
- #5.341
bakın mesela şu anda online olan tam beş kişiyiz herkes yarın sabahtan itibaren günde yüz tane okusa eder 500 tane bu da demekki ortalama on günde bitiririz. ne dersiniz var mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam ben de yaptım incir kürünü klomenle aynı anda yapılmasa daha iyi olur belki de aşırı baskıdan fazla büyüorlar hepsi çatlamazsa bu seferde kiste dönüşüyor.acaba gecikmemin sebebi bu mu
ben kendimi okadar iyi tanıyorumki
ilişki sırasında çok acı hissettim bugün o zaman acaba hamilemiyim dedim ama ağrılarım başladı malesef ne yapalım hakkımızda hayırlısı
minikgelin canım benimde yapasım yok test hatta yapmıycam çünkü adet olacağıma okadar eminim
kızlar ben yatıyroummmm valal çok yorulldummm yarın uyanamam işe gidemem keisn yatmasam:) sabah görüşrüs inş:)
famusay bacım o dedigin duayı biraz açıklasana sabah okurum bennnn kolaysa okuruz hepbirlikte:)
tamam canım öptümmmbacım bende dün dedim ya ilişki sırasında çokk canım agrııdı diye bak sendede öle olmuşş önceden böle olmasdı öle hatırlıyorum ..dur bakalım ya hamişiz ya deiliz.. test pzar gününe kdr duralım haberleşiriz yapacak olursak :) hadi kaçtım muck:)
canım okuyalım duayı ama bende yok ama birde sabah başlayalım
canım tamam okurum okuduğumu yazarım sana oldumu
yok annem gelen giden yok adet olacakmışım gibi olan bel ağrılarım vardı ya o ağrı eğer oturuyorsam kesinlikle olmuyor ama şöyle on dakka ayakta durayım başlıyor gelip uzanıyorum 2 dak.sonra geçiyor.
kızlar sizsiz bi akşam geçmiyo eşim geç saatlere kadar çalışıyor butün akşamımda siz varsınız site bakımda diyor açmıyordu demi oldum resmen nasılsın canım ben artık senden kan tahlii istiyorum