- Konu Sahibi mulberry8092
- #5.261
kızlar adete 7 gun kala yumurtlama olurmu
canım olabilir.....kişinden kişiye değişiyor....
arkadaşıö 28 günde bir adet olan biri ama bu ay 18.gün ovulasyon gerçekleşti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar adete 7 gun kala yumurtlama olurmu
gec dollenme adetı duzensız olanlarda degılmı? ben oyle bılıyorum bırde bu ay ovulasyon testınde 14 15 16 kırmızı cızgfılerı gordum bencanım olabilir.....kişinden kişiye değişiyor....
arkadaşıö 28 günde bir adet olan biri ama bu ay 18.gün ovulasyon gerçekleşti..
yanı yumurtlama olabılırmı dıyosunnnn pek anlamadım arkadasım ya kusura bakma
canım ben 18 tane ovuasyon testi + 2 tane gebelik testi + kargo toplam 20 tl ye aldım..
gec dollenme adetı duzensız olanlarda degılmı? ben oyle bılıyorum bırde bu ay ovulasyon testınde 14 15 16 kırmızı cızgfılerı gordum ben
Evet canım olabilir diyorum ben ne zman olucağı belli olmayabilir düzenli dahi olsa...
gittigidiyordanmı aldın canım markası ne?
canım bende geçen yıl hemide 31 aralıkta ilk bebeğimi düşük yaptım kürtajla aldılar...
2011 yılına bu şartlarda girdim.....çok zordu.....
dayanamadım sadece 1 ay koruduk...11 aydırda uğraşıyorum olsun diye ama yok...
her ay gebelik testi bakmaktan baktırmaktan yoruldum.....
inşallah hepimiz daha fazla beklemeden yorulmadan yıpranmadan Allahın izni ile bebeşlerimizi kucağımıza alırız..
evet canım gittigidiyordan aldım...,
markası laboquick......
canım üzüldüm senin adına..
umarım bu ay dileğin gerçekleşir ve 2012 sana bebiş getirir..
kızlar kendinize iyi bakın
lütfen kırmızıları görmeyin....
ben çıkıyorum...eve gideyim....
evde bilgisayarda sorun var.....,
yarın görüşürüz Allaha emanet olun....
inşallah hamişsindir bebişim umudunu yitirme...ben de incir kürü yaptım 2 ay bugün de klomene başladım. ama iğne de olacaktır herhalde doktor şimdilik bir şey söylemedi.5 gün kullan gel dedi.Sen günde kaç tane kullanmıştın. Ben de yumurtlama sorunu yok.bir de çok yumurtam olur diye korkuyorum. çoğul gebelik ve kisttten.Rabbim hayırlısını versin .
kızlar karın agrısıyla wc ye gititm ishal olmuşum kiiiiiii ben her adetime yakın ishal olurum adetimin keskin en baş belirtisi budur benim.. kesin adet olcam şuanda acaip eminim bu konuda
cnm benim bat 13 aralıktı yani geçen hafta salı. idrar testini cumartesi günü yaptım. ama 2-3 dak bekledim silik çizgi bile çıkmamıştı yani çok beklemedim daha doğrusu arkadaşım baktı benim gene moralim bozuldu ağlar gbi oldum hemen testi çöpe attı. ama benim aklım teste kalmıştı yemin çöpten testi aldım baktım. (düşünün artık ne duruma düştük bebiş için) ve ne göreyim silik ikinci çizgi. ama inanmak istemedim. arkadaşım ay evet bir şeyler var. bizde sabah kan testine gittik.
e sen bi doktora gitsene balım yaaa:)kızlar kahverengi akıntı devam ediyo ne diyosunuz bu işe:44:
canım...Rabbim bebiş versin........
ama çok yaramaz olmasın....çalışıyoruz yaramaz çocukla nasıl ilgileneceğiz......
bende öyle yazarım topiğe ama doğru düzgün kimse cevap yazmaz.....
sadece birkaç kişi üstünde yoğunlaşılıyor.....
canım bende geçen yıl hemide 31 aralıkta ilk bebeğimi düşük yaptım kürtajla aldılar...
2011 yılına bu şartlarda girdim.....çok zordu.....
dayanamadım sadece 1 ay koruduk...11 aydırda uğraşıyorum olsun diye ama yok...
her ay gebelik testi bakmaktan baktırmaktan yoruldum.....
inşallah hepimiz daha fazla beklemeden yorulmadan yıpranmadan Allahın izni ile bebeşlerimizi kucağımıza alırız..
ay kızlar tam vajinamın içi gibi sanki sancılar batıyor gibi oluyor
birde acayip beyaz akıntı var.
ayrıca kaşıntı da varr oracaığımdaaaa
inşallah gebelik vardır ohhhhh ne güzel olur:))