- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #4.901
hepinizi özledim akşam olsa da kaynatsak azıcık.bu arada hala adet olmadım ve hiçbir ağrım sızım yok.ne belimdene başım da ne de kasıklarımda sadecegöğüslerim şiş ucu da sızlıyor o kadar.ya kırmızılar ya bebiş:)
hadi güzel haberler ver bize famusay..
bendede hala tık yok..
test yapmadınmı canım?
testim yoktu bu sabah yapıcak işe geldim hemen.
akşm iş çıkışı alıcam yarın sabahta bakarım o zamana kadar gelen giden olmazsa:)
hadi bakalım gelen sadece bebişin olur inşAllah:)
inaşşalh canım benim hepimiz için..
sen napıyosun?
sağol canım allah senin de gönlüne göre versin inşallah..şimdi bişey sölicem inanamazsın az önce yemin ederim adamın biri kapının zilini uzuuun uzun çaldıktan sonra melodik olarak kapıyı tıklatmaya başladı korkudan ödüm koptu,hemen koştum kapıya kimsiniz dedim benim dedi.siz kimsiniz dedim bu arada kapı deliğinden bakıyorum ayy pardon bn yanlış geldim bn A4 de oturuyodum dedi gitti:) direk aklıma sen geldin
hepinizi özledim akşam olsa da kaynatsak azıcık.bu arada hala adet olmadım ve hiçbir ağrım sızım yok.ne belimdene başım da ne de kasıklarımda sadecegöğüslerim şiş ucu da sızlıyor o kadar.ya kırmızılar ya bebiş:)
testim yoktu bu sabah yapıcak işe geldim hemen.
akşm iş çıkışı alıcam yarın sabahta bakarım o zamana kadar gelen giden olmazsa:)
ya kızlar şimdi tuvalete gittim bnden gene kahverengi gibi bişeyler gelmiş,ne bu şimdi? geçen pazar biliyosunuz 2 kere geldi böle bişey,ondan sonra hiç bişey yoktu.adet oluyorum heralde:44: hadi geçen pazarkilere yerleşme kanaması dedik,bu kadar zaman geçti bu ne oluyo şimdi? yardımcı olun nolur
ya kızlar şimdi tuvalete gittim bnden gene kahverengi gibi bişeyler gelmiş,ne bu şimdi? geçen pazar biliyosunuz 2 kere geldi böle bişey,ondan sonra hiç bişey yoktu.adet oluyorum heralde:44: hadi geçen pazarkilere yerleşme kanaması dedik,bu kadar zaman geçti bu ne oluyo şimdi? yardımcı olun nolur
dur biraz daha bekle bakiim. bak ben hala bekliommm..
gerçi bekle bekle ortada sonuç yok.
benim bi fikrim yok ama inş. adetin baslamıyodur yaa
valla bilmiyorum kızlar beklemekten başka çare yok.hiç böle adet başlangıcım olmadı ama herşeyinde bi ilki vardır:26:
cnm seni ümitlendirmek istemem ama geçen hafta benimde böyle akıntılarım oldu.kahverengimsi. tmm adet oluyorum dedim ama o gün adet olamdım. bir diğer gün gene aynısı oldu. gen bir şey yok. bunlar yerleşme kanaması olabilir.
hadi yaa allah allah:44: ama sabah test yaptım markası fortel negatifti bata 4 gün var,çok kafam karıştı:44:
yaa bu fortelde pahalı diğer testlere göre sanırım..
hadi yaa allah allah:44: ama sabah test yaptım markası fortel negatifti bata 4 gün var,çok kafam karıştı:44:
evet 25 tl.bi de negatif çıkınca param boşa gitmiş gibi hissettim
ya şimdi bende test yapmasam mı diyorum. aslında benim bat 23 aralıktı ama dün kahverengi bikaç damla geldi sonra da bişiii gelemdi işte. kızlar da dio ki test yap. bende şimdi diyorum acaba bat gunum geçsin ölee mi test yapsam.
canım benim kahverengi akıntım 14 aralıkta başlamıştı. bat ise 13 aralıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?