- Konu Sahibi mulberry8092
- #4.721
Baka hafif ağrılar geliyor kasıklarıma olucammı ne
cnm senn kaç günün var bnmde bir haftadr sol kasıklarmda oluyr ama artk gebeliktn süphelnmyrm umutsuzm (
2 gün vvar bnmde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gittim karın ağrısı için.ultrasonla baktı.kist var dedi.sonra adetten sonra gene gel dediadet dönemimde atılırmış kist.adet gördükten sonra gittim geçen ay.bişeyin yok dedi.ama kasıklarıma baktı ultasonla.karnıma bakmadı yani.acaba diyorum o yüzden görünmemiş olabilir mi.? yada saçma gelecek ama bebeği kist sanmış olabilir mi ?
anamdan doğmayan bacım,kurban olayım eksik dua etme,Rabbimin dergahında yok mu sanki.gel bu duayı şöyle düzeltelim;Allahım sahip olmak isteyen herkese sağlıklı,hayırlı,salih evlatlar nasip et.
.canım sen bebişin olmasını çok istiyosun ama hamile olma ihtimalin çok ama çok zor.ihtimal dışıevet gittim karın ağrısı için.ultrasonla baktı.kist var dedi.sonra adetten sonra gene gel dediadet dönemimde atılırmış kist.adet gördükten sonra gittim geçen ay.bişeyin yok dedi.ama kasıklarıma baktı ultasonla.karnıma bakmadı yani.acaba diyorum o yüzden görünmemiş olabilir mi.? yada saçma gelecek ama bebeği kist sanmış olabilir mi ?
yok annem bebeği kist sanmış olamaz üç aylık bebeği kist sanan doktora hipokrat küser vallaha diplomasını elinden alırlar.hem kasık dediğin yer bebeğin geliştiği bulunduğu yer işte güzelim.bebek kasıklarımızda yani yumurtalıklarımızda büyüdükçe büyüdükçe karnımıza doğru ilerler.
moralim bozukkk
adetime 8 gün kala test yapmıştım oncomed markası negatif çıktı ama internette okudum şimdi gebelikten 1 hafta sonra sonuç veriyormuş buda adetten 1 hafta önce oluyormuşşş öbür aya kaldı umutlar artık kırmızıları bekliycem
var annem vaaaaaaaaar:)hala adet olmadım çatlamak üzereyim
cnm senn kaç günün var bnmde bir haftadr sol kasıklarmda oluyr ama artk gebeliktn süphelnmyrm umutsuzm (
2 gün vvar bnmde
Valla bende baktım şimdi çıldırdık galiba olmayan şeylerimi hayal ediyoruz ne...
sus bakım çağırma kırmızıları delüüüüüüüü:))benim de arada ağrıyor azcık da olsa hissettiriyor.ama ben beynime olumlu mesaj gönderiyorum"kızım yerini sağlamlaştırıyor"diyorum.sen deöyle de ki beynin vücuduna olumlu sinyaller göndersin.
cnm ya ne olursa olsn walla ben inanmyrm o zıkkım testlere bekle umutsz olma günün gelsin bi hayrlısı olsunn..
hayrlısı olsunn ama üzme kndnii daha günün varr yapma böle
kudurdukk :))))
gebelik belirtilerinin bizde en önde gideni :)) sürekli hamileyim diye düşünmek :))
üzüldüm ama
aç aç biz orayada geliriz altın günü yapıyoruz :)benim umudum şubat ne olacak ki şimdi...
o topiği de ben açıyım en iyisi :)
vermesin demedim cnm cidden çok içten tüm samimiytmle söledim.. rabbim isteyen herkese nasip etsin..
;Allahım sahip olmak isteyen herkese sağlıklı,hayırlı,salih evlatlar nasip et.
canım çok teşekkür ederim.ben hep burayı okuyup bişeler öğreniyorum.tedirgin oldum işte.içimi rahattlattın çok teşekkür ederim.doktora gitmeme gerek yok o zaman dimi ? çünkü adetlerim düzenli hep.bu aykide yeni bitti sayılır.idrar testi yapmayıda bırakıyım o zaman dimi ?