- 28 Ekim 2011
- 614
- 341
- Konu Sahibi mulberry8092
- #4.681
kızlar ben kaçar kociş film izleyelim diyo herkeze hayırlı akşamlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:):):)ederim tabi Allah c.c isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin(amin)
ama yanma yok bende
ozaman yok cnm cayır cayır yanman lazımmmm enfeksiyon olsa farkedersin çünkü farketmemek mümkün deil ben acillik olmuştum o derece yanii:)
cnm böyle düşüşler normal yarın bakta gör yükselce bede dün üzülmüyormuydum bu ateşim niye yükselmiyor diye bugu biden yükseldii mesela:)ama yinede çok güvenilemz belki yaırn düşerr.. mühim olan son günlerde düşmemesi.. okdr çk hamile tablosu inceledimki onlarınkide inişli çıkışlı sadece son günler ya yükselmiş ya sabit kalmış:)
slm kızlar adetim 2 gün geçti karnım belim kasıklarım çok acıyor.eğilip kalkarken karnıma iğne gibi bişey batıyo..birde çok akıntım oluyor peçeteyle siliyorum sürekli..bu cuma dr a gidicem hayırlısı
ben şuan köydeyim hafta sonu şehire iniyorum ..köyde imkan yok (öğretmenim) haftasonu inşlhh canımbenim yaa
acaba hamilemiyim ben ayyy çok merak ettim
testi cumartesi yapalım olmazmıof bi bilsek keşkeeeeeee beklemek zor bacımmmmm..inş bekledigimize deger.. bigün hamile giib hisediyorum umtlu oluyorum bigün tam tersi
testi cumartesi yapalım olmazmı
olurrr hemde süper olurpazarmı yapsak bacımmm sanki cok erken cuma deilmiiii pazar yaparsak sana 1 gün bana 2 gün kalıyor bataaa
olurrr hemde süper olur
iyi gecelerrrr canımmmmmmmmtmm cnm anlaştık ben çıkayım kk zaten açılmıyor çok yavaş tam sayfayı kaparken açıldı:) facedende msj atmıştım:)görüşrüs cnm iyi uykularrr bebişlerimiz göbüşümüze yerleşiyordur inş:)
yatmadan önce 10 kez el mütekebbir diyin kıslar rabbim salih evlat nasip edermiş:)
kızlaaar benim gibi yüregi daralan varmı(
inşAllah hastalanmazsın nedenide bebiş olsun
kızlaaar benim gibi yüregi daralan varmı(
kızlar benden akıntı yerine su geliyor bildiginiz ıslaklık hatta geldigini hisediyorum wc ye gidiyorum ıslakkkkkkkkkkkkkkkkk sizdede böle oluyomu delircem sanırım ben allahım sabır versin