- Konu Sahibi mulberry8092
- #4.441
dayanamayıp bu sabah test yaptım erken biliyorum ama belki dedim kendi kendime sonuç ne çıktı koca bir tek çizgi.cuma olsa hemen test yeniliycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dayanamayıp bu sabah test yaptım erken biliyorum ama belki dedim kendi kendime sonuç ne çıktı koca bir tek çizgi.cuma olsa hemen test yeniliycem
Üzülme cnm idrar testlerine güven olmaz zaten idrar testi adet geçmesi den 1-2 hafta sonra dogruyu gösteriyor ondan erken test yapınca cikmazsa bebis yok anlamında olmuyor:)
sabırsızım.senle aynı tarihte günlerimiz.umarım kırmızı kart görmeden yeni yıla gireriz.nezamn kan testi yaptırsak?arkadaşlar bugün güzel haberler verinde moralimiz düzelsin
sabırsızım.senle aynı tarihte günlerimiz.umarım kırmızı kart görmeden yeni yıla gireriz.nezamn kan testi yaptırsak?arkadaşlar bugün güzel haberler verinde moralimiz düzelsin
Canım benim 26 sı. bende bekliyorum. zor ama bekliyorum çünkü bende bıktım heray negatif duymaktan tek çizgi görmekten. 6 günüm var zaten beklicem sende bekle moralini yüksek tut.
güzeller nasılsınız? ben hiç iyi değilim benim bat 15 aralıktı test yapmadım hala bekliyordum ama dün okuldan eve gittiğimde çok feci sancıyla beraber kahverengi leke gelmişti şuan bişiy yok ama çok sancım var yine düşük yapmaktan korkuyorum((
güzeller nasılsınız? ben hiç iyi değilim benim bat 15 aralıktı test yapmadım hala bekliyordum ama dün okuldan eve gittiğimde çok feci sancıyla beraber kahverengi leke gelmişti şuan bişiy yok ama çok sancım var yine düşük yapmaktan korkuyorum((
maşallah nasıl sabırla bekliyosun test yapsana.ne olur bugün senden güzel haberler alalım keyfimiz yerine gelsin.
şuan okuldayım canım yaa köydeyim okul bitene kadar test alamamki. eve giderken alıp yapayım artık dua edin ne olur eğer hamileysem yine düşük yapmayayım. peki bu kahverengi leke normalmiydiki acaba((
merhaba kızlaaaaaaar:)sabah test yaptım sonuç negatif,tek çizgi gördü napalım(Allah'a teslim olmuşuz
famusay senin batın ne zmandı canım ki??
uff bozma moralini hemencik..
kahverengi leke normalmidir sizce kızlar. şuan leke falan yok ama dün vardı( sancıda kasıklara batma şeklinde.
valla canım batım biraz karışık.normalde 22 aralık ama ben bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım.bu iğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş.ben 3 aralıkta oldum iğneyi yani bugün 17.gün ben adet olmadım ama test de tek çizgi var((