- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- Konu Sahibi mulberry8092
- #4.061
ya kızlar sonuncu sayfayı acamıyorum netim yavaşladı sinir oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavrum popüler oldun vallaay kızlar yetişemiyorum hepinize:)
aman cnm ben 1. 5 senelik evliyim küçük çocuktan tut büyk kadınların agzına sakız olmuşum olmuyomu yoksa kısırmısın diyen bile oldu yaza düşünüyoruz diyoruz herkese bıktım valla laf sözden dedigin gib takmıyorum ama sinir ediyorlar mileete ne benim bebegimden ya
slm kızlar
bugün doktora gittim. doktor ultarasonla baktı keseyi göremedi kan testi istedi. kan testi yaptım 116 çıktı. doktor sonuç pozitif dedi ama iki gün sonra gel aynı saate kan testi yap bu değer iki katına çıkarsa gebesin dedi. bebek çok küçük olabilir dedi.
yavrum popüler oldun valla
gülüm hemen ümitsizliğe kapılma... bazı bebek geç gösteriyo kendini. hamilesin canım... inşallah kesinleşir hamileliğin. bat ne zamandı tatlım
özelden msj attım sanaanaaaaaaa alemsin bacım niye hepimiz bu ayın popüleriyiz bence:) ben hepinizide çok merak ediyorum inan:)
ay bende benim net sorunlu heralde diyorum demek sendede açılmadı 406:)sayfa 406 da ne oldu anlamadım görmdm halada açılmadıı bana bişe yazn oldumu .)))))))))))
özelden msj attım sana
sayfa 406 da ne oldu anlamadım görmdm halada açılmadıı bana bişe yazn oldumu .)))))))))))
10dakikada 1 yazıyoruz cevap ya yazamadımay bende benim net sorunlu heralde diyorum demek sendede açılmadı 406:)
cvp yazdım kuşum:)
gülüm hemen ümitsizliğe kapılma... bazı bebek geç gösteriyo kendini. hamilesin canım... inşallah kesinleşir hamileliğin. bat ne zamandı tatlım
kızlar ben çıkıyorum iyi geceleeeerrrrrr
ben kaçırdım ya noldu hamilemi varbenim bat 13 kasımdı.ama şu kahrengi lekelenme gene var
10dakikada 1 yazıyoruz cevap ya yazamadım
benimkide kapalı ama buluruz bi yol
ben kaçırdım ya noldu hamilemi var
tmm bekliyorum ballım:)[/Q
hamileyken akıntı olurmuymuş ya nette okudum ovulasyondan sonra kuruluk olur yazıyor bende 2 gün oldu ama başka hiç olmadı
tmm bekliyorum ballım:)[/Q
hamileyken akıntı olurmuymuş ya nette okudum ovulasyondan sonra kuruluk olur yazıyor bende 2 gün oldu ama başka hiç olmadı
yok cnm akıntııı olursa hamilelik kuru olursan adet olcagını söylüyorlar.. ama herkesde böle olcak diye şart yok kupkuru olanda hamile oluyo akıntısı bol olnada hamiş oluyor.. ama genel olarak hamile olanda akıntı oluyo