- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.481
ayyyyyyy nolur bizede dua et. peki canım sende baş ağrısı ve gaz problemi olmuşmuydu?
cm güzle çalışmıssın bu ay geç yumurtlama olay var sonucta eger ovulasyon testi kulanmadıysan bugun gir ilişkiye bide 24. gün gir nolur nolmaz:)yaa neyse şu kahvenin adını yazın gitsin yaa,nescafe gibi demişşsin o da marka sonuçta bişey olmazneyse kızlar yaa bişey sorcam nolur yardımcı olun.şimdi siz akıntı falan diyosunuz ya bn daha önce hiç dikkat etmedim bu ay dikkat ediyorum akıntıma,fakat dediğinz gibi öle parmak arasında uzayacak kıvamda akıntı yok..normal var.adetin 12-14-16-18-20.günler ilişki oldu akıntı normaldi.bugün 22.gün akıntı diğer günlere nazaran fazla ama yine de parmak arasında uzamıyo.bugün yine çalışma yapcam ama bu kadar geç yumurtlama olur mu ki? yardımcı olursanız çok sevinirim
cnm çok erken yaptırmıssın kan testini hatta doktorunun sana yok demesi gerekiyordu çıkmaz diye.. bn ay önce test yaptıcaktım 1 hafta vardı adetime.. yapamam çıkmaz kesin dedii.. adetine en erken 4-5 gün kala gel dedi yolladı... snein 12 günün var..bence negatif derse üzülme çünküçok erken davranmıssın
canım biliyorum sadece önlem olsun diye yaptırdım doktorda kesin çıkar dedi yaaaa
yani şaşırdım doktorun böle demesine 12 gün kala çok zor yanii..adetin hemen bitiminde yumurtladıysan ve döllenme olduysan çıkabilir... yani negatif derse üzülme çünkü daha adetine çok avr heran herşey olabilir:)
ayyyyyyy delürecem nerde yazdın sabahtan beir sayfalara bakıyorum göremedim bacım:)sana ve kocana dair yazdığımı okudun mu:)))
minikgelin sana slm veremedim bugün.nasılsın? bişey sormak istiyorum.hamilelik belirtelerinde tam yumurtalıklar değilde göbeğin hemen altı agrır mı yani karıncalanma gibi yada içinde bişey geziyor gibi şeyler olur mu ?
herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrr bugun evde yaptıgım testle hamıleeeeeeeeee oldugumu ogrendımmmmmmmmmm:):):) erken oldugu ıcın haftaya cuma doktora gıtmeyıııı dusunuyorummmmmmm.umarımmmmmmmmmmmm hersey yolunda gıder allahımda tum bebekkk ısteyenlere verırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE
amin.tebrikler peki sat tarihin neydi.
herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrr bugun evde yaptıgım testle hamıleeeeeeeeee oldugumu ogrendımmmmmmmmmm:):):) erken oldugu ıcın haftaya cuma doktora gıtmeyıııı dusunuyorummmmmmm.umarımmmmmmmmmmmm hersey yolunda gıder allahımda tum bebekkk ısteyenlere verırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE
amin.tebrikler peki sat tarihin neydi.
ben normalde 28 gunde bır bazen 29 bazen 30 gunde bır oluyorum.yanı 14 aralıkla 16 aralık arası olmam lazımdı. dayanamadım 14 de çarsamba gunu yaptııımmmmmmm cooooook hafıf bellı bıle degıl bır cızgı gorundu ama cccok dıkkatlı bakınca bende dedım sanırım goz yanılması bugun sabah tekrar yaptım cunku regl belırtılerı yoktu ve vucudumda farklılık hıssetmıstım.bugun dırek cıktı 2.cızgı.
herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrr bugun evde yaptıgım testle hamıleeeeeeeeee oldugumu ogrendımmmmmmmmmm:):):) erken oldugu ıcın haftaya cuma doktora gıtmeyıııı dusunuyorummmmmmm.umarımmmmmmmmmmmm hersey yolunda gıder allahımda tum bebekkk ısteyenlere verırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tebrik ederim hayırlı olsun inş.hersey yolunda gitsin
herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrr bugun evde yaptıgım testle hamıleeeeeeeeee oldugumu ogrendımmmmmmmmmm:):):) erken oldugu ıcın haftaya cuma doktora gıtmeyıııı dusunuyorummmmmmm.umarımmmmmmmmmmmm hersey yolunda gıder allahımda tum bebekkk ısteyenlere verırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benide ekleyebilirsinizz listeyee hamileyim rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhhhh
benide ekleyebilirsinizz listeyee hamileyim rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhhhh
tebrik ederimAllah tamamına erdirsin, darısı bizlerin başına olsun
tebrııkk ederimmmmmmmmmmm bende bugunnnnnnnnn ogrendıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm hamıle oldugumuuuuuuuuuuu :):):)
cnm benimmmm bende seni tebrik ederimmm :):) rabbim diger arkadslarımızada nasip etsin inşallahhh :):) sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?