- Konu Sahibi mulberry8092
- #3.301
benimde eşim mesaide bizde kızmlan sevişiyoz..uyumamak için direniyo zilli..
kaç yaşında oğluşun canım?.
Oğluşum (muhabbet kuşu) 1,5 yaşında çok yaramaz ve geveze bi oğlan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde eşim mesaide bizde kızmlan sevişiyoz..uyumamak için direniyo zilli..
kaç yaşında oğluşun canım?.
Allah iyiliğini versin emiiOğluşum (muhabbet kuşu) 1,5 yaşında çok yaramaz ve geveze bi oğlan
arkadaşa sormussunuz ama ben de cvp vereyım benım de hamılelıgımd ecok acıyordu göğüslerim yani öğrenmeden önce bi süre de devam etti
canım iyiiyiz allaha şükür.bugün keseyi gördüm.testlerimi yaptırdım şu an herşey yolunda canımmmm..
sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar...ateş tablonu koy bi göreyim.
Allahım inşallah hayırlı zamanda(inşallah bu ay)hayırlı bir bebiş nasip etsin sanda canım...
canı gönülden aminnnn diyorum canım
oturdum ağlıyorum sinirimden eşimi uyandırdım ben yorgunum dedi yattı doktorda 19. gün çalışın demişti bugünde 19. gün bebeğim falan olmayacak benim
oturdum ağlıyorum sinirimden eşimi uyandırdım ben yorgunum dedi yattı doktorda 19. gün çalışın demişti bugünde 19. gün bebeğim falan olmayacak benim
canım sanki senin ovulasyon gerçekleşmiş gibi
ne güzel canımmherşey böyle devam eder inşallah
iyiyim ayşenur tatlım..
ovulasyon dönemime az kaldı akıntılarım başladı ateşim düşük canım daha..bakalım bu ay beni ne bekliyo..
kırmızılar gelirse doktora gideceğim ocakta...
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ewet ovulasyon dönemindesin akıntılar varsa sen daha iyi anlarsın tabi...
ne güzel canımmherşey böyle devam eder inşallah
iyiyim ayşenur tatlım..
ovulasyon dönemime az kaldı akıntılarım başladı ateşim düşük canım daha..bakalım bu ay beni ne bekliyo..
kırmızılar gelirse doktora gideceğim ocakta...
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayy bu adamlar öldürcek bizi hepsi çeşit bunların...
benimkide daha bebiş olmasın diye dua ediyodu kırk yılda bir çocuk yapacaksak yüzü gülüyo adamın yoksa yok
bu erkekleri anlamak mümkün değil bazen yaaa..hem bebek isterler hemde nazlanırlar
yorgandan hamile kalacağız sanki.
teşekkür ederim cevabın için arkadaşım,ne kadar duyarlısın:)
canım benim ov. tarihlerinde birlikte oldukta doktor garanti olsun diye bittiğindede ilişki önerdi ama olmadıcanım öncelikle bi sakin ol bitanem. sabah tatlı tatlı dürtsen işe gitmeden uyanmazmı sonuçta yumurta 24 saat canlı kalabiliyomuş
canım benim ov. tarihlerinde birlikte oldukta doktor garanti olsun diye bittiğindede ilişki önerdi ama olmadı
benim 12si ovulasyondu 1-3-5-7-8-12-13 aralıkta çalışma oldu. aslında bugün akıntım bile yok ama doktor onu dedi ya takıntı yaptım bişey olmaz dimi yacanım en riskli günleri değerlendirmişsin ne güzel şimdi bol bol dua et canım belki bebişin tutunmaya çalışıyodur. eğer bu ay gelecekse yoktan var eden Allah nasip eder tatlım üzülme nolur
canım adetine kaç gün var? benim adetime 9 gün var ama göğüslerim şişti ve ağrıo. inşallah hamişizdir