- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
- Konu Sahibi mulberry8092
- #3.281
hem korkak hemde hamile kalmak isteyen biriyim bendehe valla hadi inşallah canım.sende hamişler kervanına katılırsın.bi okuyup üfleyim bennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem korkak hemde hamile kalmak isteyen biriyim bendehe valla hadi inşallah canım.sende hamişler kervanına katılırsın.bi okuyup üfleyim bennnn
bende aynı şeyi söyledim.16-17 daha koyu barizz
hoşbuldum canım.canımm ben,mm hoşgeldinn güzel arkadaşımmm nasılsınn tablona yorum yaptım ateş ölçme topiğinde
kızlar bişey sorsam sıcak basması acaba hamilelik belirtisi olabilirmi???ben normalde üşürdüm hele ayaklarım ısınmazdı kolay kolay ne hikmetse sıcak basıyor kendimi mi kandırıyorum nedir varmı benim gibi olan????
he valla hadi inşallah canım.sende hamişler kervanına katılırsın.bi okuyup üfleyim bennnn
cııkks olmaz dermişim.okurum gülüm okumammı?noluuuuuuuu noluuuuuuuuu benide üfle benide:)
ben kalkayımda has odayı hazırlayım
akıntımda yok ama son bir gayret halvet yapalım başımda ağrıyor hatta kocişim uyuyor uyandırcam artık
ben kalkayımda has odayı hazırlayım
akıntımda yok ama son bir gayret halvet yapalım başımda ağrıyor hatta kocişim uyuyor uyandırcam artık
cııkks olmaz dermişim.okurum gülüm okumammı?
Allah sanada bi minik nasip etsin bu ay inşallllaaahhhhyerim seni bennnnnnnnnn:) hem snei hemgöbüşündeki minnoşu:)
Allah sanada bi minik nasip etsin bu ay inşallllaaahhhh
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüamin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
99 kere dedim:)
Allah sanada bi minik nasip etsin bu ay inşallllaaahhhh
delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
pffff canım sıkıldı eşim arkadaşıyla birlikte bir yere kadar gitti biz de oğlumla sevişiyoruz çenesi düştü onun da Teyzeleri benim oğlum öyle güzel anneciimmm diyor kii bi duysanız yersiniz onu
Allahım inşallah hayırlı zamanda(inşallah bu ay)hayırlı bir bebiş nasip etsin sanda canım...mulberry bende istiyorum bu duadan canım. benimde adetime 9 gün var göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var, kasıklarımda sancı oluo ara ara bide göbeğim şiş gibi hep sert bi kaç gündür
benimde eşim mesaide bizde kızmlan sevişiyoz..uyumamak için direniyo zilli..pffff canım sıkıldı eşim arkadaşıyla birlikte bir yere kadar gitti biz de oğlumla sevişiyoruz çenesi düştü onun da Teyzeleri benim oğlum öyle güzel anneciimmm diyor kii bi duysanız yersiniz onu
ayyyyyyyyyyyyy ogluşun varken niye sıkılıyorsun kıs kocan gitsin bşer:)
yarebbimmmmm neler veririm varya annecim diycek bi cocugum olsun diye :)
mşlh ikinizede cnm bnmmmmmmmmmmm mşlh:)