- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
- Konu Sahibi mulberry8092
- #3.241
hııı küstüm işteeeeeaaaa bu liste daha güzel olmuş diger listede kim hamile anlamıyordum eline sglık cnmm:)
tmm cnm inşşş bgun boş geçiyor diye ziyan olmas:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hııı küstüm işteeeeeaaaa bu liste daha güzel olmuş diger listede kim hamile anlamıyordum eline sglık cnmm:)
tmm cnm inşşş bgun boş geçiyor diye ziyan olmas:)
hııı küstüm işteeeee
valla ben anlamam cıkksss ahanda bende sana yorum yazarsam artıkanammmmmmmmmmmmmmmmm kıssssss o niyetle sölemedimm vallla gecen gün listeye bktım hamişleri zor ayırt ettim ondannn oy yerim seni ben güzel anne:)
canım sende ovulasyondan sonra şişkinlik oldumu ölücem ben hiç iyi değilimvalla ben anlamam cıkksss ahanda bende sana yorum yazarsam artık
ya şişkinlik diyemem ama gaz sorunu olmuştu bide dolgunluk hissi olmuştu rahimde..canım sende ovulasyondan sonra şişkinlik oldumu ölücem ben hiç iyi değilim
geçmiş olsun balım dikat e kendne ..hastayım ben yaaa (
karnımda şişkinlik, gaz
baş ağrısı
mide bulantısı kusma
hepsi bir arada 3ü 1 arada şampuan gibiyim şu an ama kötüyümmm yaaa
valla ben anlamam cıkksss ahanda bende sana yorum yazarsam artık
hakkında hayırlısı inşallah ne diyim .geçmiş olsun balım dikat e kendne ..
bende gribm ama geçmek üzere..
kasıklarımda agrı var... acaip gaz var...
gögüsleirmin yanları agrıyor...
bunların hepsi adete yakın olurdu şimdi erken başladı hayırdır inş:)
amannnnnnnn ozaman ben gideyimmm sen olmadan yorumların olmadan gelmem buraya:)ayrıca ugurum olcaksın inş snein topiginle hamiş olcam:)
aynı aşırı bir gaz var çok afadersin tuvalete gidecek gibiyim ama gidemiyorum çok rahatsız ediyorya şişkinlik diyemem ama gaz sorunu olmuştu bide dolgunluk hissi olmuştu rahimde..
hakkında hayırlısı inşallah ne diyim .
kız yoksa hamişş mi olucaz ikimizdegeçmiş olsun balım dikat e kendne ..
bende gribm ama geçmek üzere..
kasıklarımda agrı var... acaip gaz var...
gögüsleirmin yanları agrıyor...
bunların hepsi adete yakın olurdu şimdi erken başladı hayırdır inş:)
amannnnnnnn ozaman ben gideyimmm sen olmadan yorumların olmadan gelmem buraya:)ayrıca ugurum olcaksın inş snein topiginle hamiş olcam:)
ben geldimm kızlarr nasılsınızzz
minikgelin doğruyu açıklıyorum o tabloyu mulberry yaptı :)) ben hiç dokunmadım
kız yoksa hamişş mi olucaz ikimizde
benim göğüslerde bişi yok ama gaz varvalla cnmmmm belirtilere takılmak istemiyorum heray hüsrana ugradım diye.. ama benim gögüsler normalde çok zor agrımaz adetten bi iki gün önce agrır okdr.. şimdi yavaştan başladı sanki..
ay pskolojikmi acep bilmiyom:)inş hamişiszidr:)
cuma günü yapayım diyorum canımmm... valla çok bi belirtim yok canım sadece bel ağrım var hafif ve kasıklarımda anlamlandıramadığım bi sızı ha bide akıntı tabi bunlar belirtiyse
çok şükür cnm sen nslsın iyimisin:)
benim sanki uykum geldi:)çıksammı diye düşünüyodum:)