- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.021
Bugun sizler icin mutlaka dua edecegim kizlar sagolun
Bugun sizler icin mutlaka dua edecegim kizlar sagolun
bugün hastaneden sonuçlarımı aldım 597.9 çıktı hcg doktorumda yakşaşık 1 aylık dedi ilaç fln verdi :)
bugün hastaneden sonuçlarımı aldım 597.9 çıktı hcg doktorumda yakşaşık 1 aylık dedi ilaç fln verdi :)
evet canım 1 hafta öncesinden gögüslerimde göbeğimde şişer ama gögüslerim dokunduğum sıktığım zaman acır şimdi öyle değil sadece ucları acıyor yanıyor gibi
göbeğimin altıda şişerdi yine şişti öyle fakat son 2 gündür o şişlikte indi.
inş hamileyizdir canım.
başka farklı belirtilerinde varmı?
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kizlar benim kesinlesti az evvel aldim haberi hastahaneden darisi tum bekleyenlere insallah, sizlere de dua edecegim
ay ne güzel canım tebrik ederim.sağlıcakla kucağına almakta nasip olur inşallah,darısı bizim başımıza :)
canım seni de tebrik ederim,allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahdikkat et kendine ilaçlarını aksatma
çok çok sevindim arkadaşım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bakın arkadaşlar iki hamilemiz var bu da demektir ki iki duacımız daha oldu.
Kizlar oturdum ağlıyorum okdr ugrasiyorumki bebegim olsun ama kocamın umrunda deil bu hafta kahveye gitme diye yalvardım geç geliyor diye neyse bugun gitme dedim bak ovulasyon gunüm dedim erken gelcem dedi ve az önce geldi saat 9 da aradım mesgule aldı 9.30 da aradım acmadı 10 da aradım açtı geliyorum çıktım dedi arkasından birsuru kahkaha sesi geldi 10.30 oldu aradım çıkıyorum dedi ve az önce geldi arkadaşlarının alay edemez o kankalar neydi dedim beni fırçaladi dedim sabahtan beri bekliyorum yazıklar olsun dedim kufretti abartma dedi elim ayağım titredi resmen benim pskolojim bozuldu ovulayon testi yapcam diye öğleden sonra bsy yiyip içmiyorum adam gamsız yüne bosuna uğraştım yatağa yattım adamın umrunda deil gelmedi bile yanıma kalmış bebek icin yanıp tutuşuyorum niye yapacaksam çok moralim bozuldu
hamile arkadaşlar belirtilerinizden bahseder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?