- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.721
dün akşam üniversite arkadaşımla konuştum...bana dört arkadaşımızın hamile olduğu haberini verdi...
sevindim çok sevindim onların adına.....
ama sonrasında içime derin bir hüzün düştü......
zor.....çok zor........
hamile haberleri almak çok zor....yıpratıyor......
benim neden olmuyor diyorsun...işin içinden çıkamıyorsun....
sonra depresyon halleri......
Y Rab ne olur duy sesimi....artık bana ve benim gibi olan herkese evlat nasip et....
kızlar aynı muhabbetler bende de var millt gözünü dikti bana resmen yaşlısından çocuğuna 2 buçuk senelik evliyim bu denediğimiz 5. ay oluyor benden 1 sene sonra evlenen akrabalarının oldu eşimin akrabalarının haliyle herkes gözünü bana dikti bende diyorum çalışıyorum ben nasıl olacak az daha vaktimiz var diyorum geçiştirmeye çalışıyorum bu ay bede sizin gibi çok umutluyum çok çalıştık ama rabbim bilir en hayırlısını
çift çizgimi birde markası negünaydın kızlar....
dün gece test yapmıştım hem de 3 tane.bu sabah kalktım hala adtim gelmemiş,yine test yaptım hiçbir şey çıkmadı,işe gidip geldim şimdi başka bir test yaptım,5 dakika içinde pembe bir çizgi çıktı,ne oluyo anlamadım ben
resmini koysana burayahem okadar hızlı oldu ki bu,5dakikada böyle pembelik oluşmamıştı hiç,fotosunu çektim ama fotoda bile ruh gibi oooofffff.......
mesaj bölümünün altında eklenti ekle var oradan yapabilirsindaha önce hiç denemedim bir uğraşayım bakalım olcak mı
canım adetin geçmişmiydi seninbelli oluyor mu burda kızlar
ateş tablosu yaptınmı cnm bu ay vars abakayım ona bi:)
Eki Görüntüle 306253 Eki Görüntüle 306253 oldu mu bilmiyorum
sen napıyosun canım ?? bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?