- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.621
kızlar listed batı geçenlerde durum ne bilgisi olan varmı?
batı gelenlerde durum nasıl????
takip edemiyorum ben
canm bence doktor için daha erken, bi kaç gün daha bekle bakalım. zaten cumartesiye kadar olmazsan çocuğun odasını dizmeye başla:) adresi gönder hediyen gelsin
kız sen hamiş misin yoksa bak ümitlendim simdi
kızlar ovulasyonda olan varmı aranızda? vajinal akıntınız resimdeki gibimi
son 5 gün kızlaaaarrr az kaldı.Eğer hamileysem, yapım aşaması bitti ve dün bebişim rahmime düştü inşallaaahhh.. Allahım lütfeeeeennn dualarımız kabul olsun yüzümüzü güldür
ben bu ay acayip ıslaklık hissediyorum sürekli akıntım oluyo feci arttı adetime 8 gün var sizce gebelikte böyle sürekli ıslaklık hissi olurmuu???
en geçmeyen zaman son 5 gün deilmi:)
ben cok sabırsız oluyorum ogunlerde:)
inş5 günn sonundaaaa iyiii haberler le gelirsin::)
ya ben napim 2 gün kaldı:18::18: heran adet olmuşum gibi koşuyorum wc yeee çokk komik yaa
şu halimize bakkk Allah hayırlısıyla versinde bebişlerimiziii
bizde bu delilikten kurtulalımmmm
cnm genelde akıntı ve ıslaklık olumuş adet döneminde adete yakın hamile olanlarda ben öyle okudum genelde..
ama aradada hiç akıntısı olmayıpta hamile olanlarda var:)
inş hamişsindir:)
Kızlar bugün itibariyle adetim 6 gün geçmiş bulunuyor.
belirti yok, testler negatif.
idrar veya kan testini yenilesem mi acaba? ne dersiniz. :44:
saol cnm cok tesekkurler cevapladığın için ya inşallah hepimizin bebişleri gelir.... inşallah bebiştendir bu akıntılar
saol cnm cok tesekkurler cevapladığın için ya inşallah hepimizin bebişleri gelir.... inşallah bebiştendir bu akıntılar
hehehehe anlatılmaz yaşanır hesabı yaptım :))) ya böle daha kolay oluyor. bu arada hergün ilişkiye girmek bebek şansını azaltıyormuş canımallah canını almasın bacım:) ilk gördüm resim ne diye mal mal baktım çözemedimde en sonunda anladım:)
benimki böyle akmıyor balım daha koyu kıvamlı parmak arasında uzuyor pis pis:):):):)
alırım hediyeni bak :13:
canım ben ümitlenemiyorum.olumsuza alıştırıyorum kendimi.hiç belirti yok çünkü. :44:
cumartesiye kadar bekleyip olmazsa doktora baskın yapıcam başka çare yok
test yapmadınmı kuzu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?