- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.501
kızlar merhaba benimde adet olmama 1 hafta kaldı.dün sanki adet olucakmış gibiydim hatta çamaşırıma çok az kahverengi leke oldu.erken olucam diye telaşlandım ama gerisi gelmedi.aklıma yerleşme kanaması geldi ama o kadar az ki değildir herhalde karmakarışığım başka belirtide yok sanırım bu ayda tutturamadık gibi geliyor bana bakalım hayırlısı:))
Bugünü boş geçirme sakın.Sonuçta yumurtayla spermin doğru yerde buluşması lazım spermlerde 10 saatlik uzun bir yolculuk yapıyolar ne de olsakızlar acil lazımmmmmmmmmmmmmmmm yardımlarınız..
az önce lavoboya gittim öyle bir akıntı geldiki inanamadım peçeteyle sildim peçete doldu resmen parmak arasında uzayan tam tariflerdeki gibi..yalnız rengi kahverengimsi gibiii... bugun 15.gün ovulasyonumda..ovulasyon testimde koyu ikinci çizgi ama ilki kdr deil..bugun deniycem evde kesinnn..silk kez böyle akıntım bol oldu şaşırdım size sorayım dedimm:)yoldayken telden okurum yorumlarınızııı:)
kızlar acil lazımmmmmmmmmmmmmmmm yardımlarınız..
az önce lavoboya gittim öyle bir akıntı geldiki inanamadım peçeteyle sildim peçete doldu resmen parmak arasında uzayan tam tariflerdeki gibi..yalnız rengi kahverengimsi gibiii... bugun 15.gün ovulasyonumda..ovulasyon testimde koyu ikinci çizgi ama ilki kdr deil..bugun deniycem evde kesinnn..silk kez böyle akıntım bol oldu şaşırdım size sorayım dedimm:)yoldayken telden okurum yorumlarınızııı:)
kızlar merhaba benimde adet olmama 1 hafta kaldı.dün sanki adet olucakmış gibiydim hatta çamaşırıma çok az kahverengi leke oldu.erken olucam diye telaşlandım ama gerisi gelmedi.aklıma yerleşme kanaması geldi ama o kadar az ki değildir herhalde karmakarışığım başka belirtide yok sanırım bu ayda tutturamadık gibi geliyor bana bakalım hayırlısı:))
Yerleşme kanaması yaşayan biri olarak buna cevap vermeyi borç bilirim
Ben şubatın 5inde çamaşırımda çok çok az toplu iğne başı kadar bi kaç pembe kahve leke görmüştüm acaba mı demiştim.Hatta sonra senin gibi yok canım bu kadar olur mu ki dedim.Batım 11 şubattı 10 şubatta testte çizgiyi hayalet de olsa görmüştüm.Hadi bakalım inşallah seninki de böyledir.
Ben şubatın 5inde çamaşırımda çok çok az toplu iğne başı kadar bi kaç pembe kahve leke görmüştüm acaba mı demiştim.Hatta sonra senin gibi yok canım bu kadar olur mu ki dedim.Batım 11 şubattı 10 şubatta testte çizgiyi hayalet de olsa görmüştüm.Hadi bakalım inşallah seninki de böyledir.
canım hamilede olsan o ağrıyı çekeceksin bilgin olsun.
benimde günüm haftaya ben bugün çamaiırımda senin dediğin gibi leke gördümmmmmmmmmm
kızlar bende dün sabah öyle çook minik böle dedğin gibi topluiğne başı kadar kahvemsi bi leke gördüm ama adete 4 gün var daha dedim heralde adet oluyom diye düşündüm ama gelmedi daha bişey keşke benimde öyle olsaaabi umut işteeee
benimde günüm haftaya ben bugün çamaiırımda senin dediğin gibi leke gördümmmmmmmmmm
gözün aydın canımmm inşallah kesin sonuçta da hamiş olduğunu öğrenirsin
ama zaten belli ya sevin sen şimdiden bence
benimde sat 17 kasım bat 13 aralık oluyor benim 27 de bi oluyor bende dün yapmıştım test ama negatifff
kırmızılarım gelmedikçe umudumu yitirmiyorum ama gelirsede önümüzdeki aya kısmet dicemm
Hadi hayırlısı gözün aydın canım :) beim bat bügün ama kırmızılara dair hiçbir belirti yok gece yine belim ağrıdı eşimin masajıyla rahatlıyorum ancak...
2-3 gün sonra bidaha yap ozaman kdr dünki yaptıgın testen daha koyu çıkar için rahat eder cnm:) hayırlııı olsun şimdiden:))
olley olley olleyyyy :) bencede sen sevinmeye başla canım:) darısı başımıza.
kızlarrr lütfen cevap verin soruma; bat 7-8 aralıktı 9 aralıkta kan testi yaptırdım negatif çıktı.bugün ayın 11 i ve bende hala tık yok.tekrar kan testi yaptırmalı mıyım? ve de ne zaman yaptırayım? en son ilişkimiz 5 aralıkta olmuştu?
kızlar ben geçmişi olkuyamıyorum.kzım rahatsız.bende hamileliktenmidir nedir bi tuhafımmmmm
bana durumları bi özet geçermisiniz......yada gelişmeleri bana özel mesaj yazınnn ben tabloyu düzenliyim
Merhaba benim gibi çocuk hasretiyle yanıp tutuşan hatunlar.Diyanette satılan bi kart küçük bi kitapçık buldum.Esmaül Hüsna Allahın(cc) güzel isimleri.İçinde Allahın o güzel isimlerinden bir kaçında gebe kalmak için bişeyler yazıyor.Sizinle paylaşmak istedim dua neticede:)))
El Mütekebbir(Celle Celaluhu): AnlamıAzamet ve kibriya sahibi olup büyüklüğünü gösterendir), Her kim bu ismi yatağa girdiğinde 10 kere okursa,Allah teala onu salih bir evlat ile rızıklandırır.
El Musavvir(Celle Celaluhu) :AnlamıHerşeye şekil ve hususiyet verendir.) Kimin hanımı kısır ise, 3 gün oruç tutar ve iftarda bu ismi suya 21 kere okur ve içine üfürüp hergün ondan içerse Allahu Teala ona salih bir evlat verir.
El Mubdi(Celle Celaluhu):Anlamıİlk icat eden,yaşatılanları maddesiz ve örneksiz yaratandır):Her kimin hanımı hamile olsa ve çocuğunu düşürmekten korkarsa bu ismi 10 kere okur, işaret parmağını karnı üzerinde dolaştırırsa,muhakkak Allahu Teala o çocuğu düşürmekten ve kadını zarardan korur.
El Evvel(Celle Celaluhu):AnlamıEzeli olup varlığının evveli olmayan, en evveldir):Kimin hanımı kısırsa ve çocuk isterse bu ismi dört cumada bin kere okursa,Allah ihtiyacını giderir ve kudreti ile onu salih evlat ile rızıklandırır.
Canim gecmis olsun benim kizcem de rahatsiz bu ara, dikkat edin kendinize, dun test yaptim ben de 2.cizgi cok silikti yrn gene yapip haber edecegim seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?