- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.301
ne diyim şimdi ben sana heee etlerini mıncırayım mııı seninnnn
o kadar gün sayıyosun nasıl söz verirsin yımırtlama zamanlarında heee..anacığına sonraki haftagitseydinn:44: ya da adetliyken gitseydin...
2 sonra da yımırtlaman biter eve gelirsin ne anladım bu işten.koskoca bi ay gittii çöpee..
ahh minik ahhhhh
ne diyim şimdi ben sana heee etlerini mıncırayım mııı seninnnn
o kadar gün sayıyosun nasıl söz verirsin yımırtlama zamanlarında heee..anacığına sonraki haftagitseydinn:44: ya da adetliyken gitseydin...
2 sonra da yımırtlaman biter eve gelirsin ne anladım bu işten.koskoca bi ay gittii çöpee..
ahh minik ahhhhh
ay dur kocamı arıyam hele nediyrcekkk ama annemde küser kesin yaf
ay bide nevar biliyomusun bacımmm ben 32-35 günde bir adet oluyorum ovulasyonummm 16-18 arası olur dedim sallamadımm.. dünde silikti baya bugun koyu çıkmaz dedimm allahım yav sinir oldum şuan kendime:)
annem küsmezde babam gebertir gitmiyorum diye biraz sinirlideanneler küsmes çocuklarına..torun için uğraşıyosunuz herhalde :)zevkten değill töbee többeee :)
slmm
çooook mutluyum sevinçten ağlıyorum silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm inşallah bebiş vardır
rabbim herkesi en kısa zamanda sevindirsin
slmm
çooook mutluyum sevinçten ağlıyorum silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm inşallah bebiş vardır
ya bide nevar bliyormusun pazar günü bacagım ve genitalime lazere gitcem hamile olmadan halledeyim dedimm. şmdi hadi annemde zor bela yaparımmmmm pazara abdestsizde gidilmezki lazere.
kasıklarımda acaip batma var agrıyor baya..
akıntı bugun peçeteyle silerken nohut kdr bşy geldiii daha çok ıslakım..
yalnız bu ovulasyın testinde diyorki 5. dk dan sonraki ni önemsemeyin benim bu koyuluktaa 20 dk yarım saatte böle koyu oldu ilk 5 dk da hayelet çizgi gibiydii...
şimdi annemlerde yapayımmı ay çok utancam yaffffff belki eşim yapmam der evde bie zar zor yapıyor annemlerde hiç yapmaz heralde
slmm
annem küsmezde babam gebertir gitmiyorum diye biraz sinirlide
eşiminde teli kapalı şansa bak yav
ay daırısı başımıza inş hayırlı olsun cnm bnm:)
canım bat 27 aralıkmış baktım.yımırtlama için erken sanki.çizgi sonra çıktı falan yazmışşın....ayın 1 2-13 ancak olması lazım ama belkide erkendir yımırtlama için.....
valla sen bilecen canım......karışmaya gelmez demi ama
canım bat 27 aralıkmış baktım.yımırtlama için erken sanki.çizgi sonra çıktı falan yazmışşın....ayın 1 2-13 ancak olması lazım ama belkide erkendir yımırtlama için.....
slmm
iyiyim arkadaşım canım benim.kuzucum güzel anne napıyon arkadaşımmmmmmmmmmm
neyse daha mecbur gitcemmmm eşimi ikna edersek zor bela yaparız aynı odada kalıyoruz kimse kalmıyor bizim odada baya gec saatte yaparız olmassa...canım bat 27 aralıkmış baktım.yımırtlama için erken sanki.çizgi sonra çıktı falan yazmışşın....ayın 1 2-13 ancak olması lazım ama belkide erkendir yımırtlama için.....
kızlar nasılsınız işte benim ateş tablomm My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url]
iyiyim arkadaşım canım benim.
burnum akıyo hastamı olcam ne....kızım uyuyo bende nette takılıyom...sen nasılsın varmı gelişme?
slmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?