- 29 Kasım 2011
- 1.286
- 11
- Konu Sahibi mulberry8092
- #2.261
canım mulberry listeyle ilgilenen arkadasımız. onu gördüğünde tekrara hatırlatırsan iyi olur.ama bizde söyleriz.
tamam teşekkür ederim buarada inşallha sonuç pozitif çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım mulberry listeyle ilgilenen arkadasımız. onu gördüğünde tekrara hatırlatırsan iyi olur.ama bizde söyleriz.
tamam teşekkür ederim buarada inşallha sonuç pozitif çıkar
ayyy çook tesekkür ederım sağol canım aminnn dıyorum:) ağrılar girdi karnıma valla keske bende gitseydim esimlee..hemen yazcam sonucu..netin basında tel beklıyorum
Benide heyecan sardı şeker..öğrenir öğrenmez paylaş halay çekelim burda tey tey tey :)))[/QUOT
negatifmişşşş ama durmak yok çalısmalara devam artık, hayırlısı olsun.4. ay olacak ocak ayı
Benide heyecan sardı şeker..öğrenir öğrenmez paylaş halay çekelim burda tey tey tey :)))[/QUOT
negatifmişşşş ama durmak yok çalısmalara devam artık, hayırlısı olsun.4. ay olacak ocak ayı
esram negatif mi?
canım üzme kendini olur mu.olacak inşallah bir gün. bu ay nasip değilmiş demekki.hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.dediğin gibi durmak yok yola devam
bende akşam öğrenince belki senin gibi ocak'cı olurum.gelirim yanına.belli olmaz. :44:
boşver üzülme daha zamanı var demek ki inşallah en kısa zamanda hepimiz iyi sonuçları alırız
En güzeli düşünmemek, kendini dinlememek ama olmuyor işte. Benim eskiden regl öncesi göğüslerim çok hassaslaşırdı ama belki 1 seneden fazladır, onlarla ilgili bir durum oluşmuyor O yüzden göğüslerimde birşey olsa hemen hamileliğe yoracağım Geçen günlerde bir kasık ağrım vardı artık o da yok. Hemen hemen 1 hafta kalan adetimde, eğer bir hamilelik durumu olsa, göğüslerimde bir durum değişikliği yaşardım sanıyorum ama olmadı.
Bir de 26 aralık d.günüm benim, bu sene kendime güzel bir hediye vermek isterdim aslında olsaydı. Kısmet artık, 1 haftaya belli olur...
canım ya insallah sizinkiler pozıtıf olur. dur sen daha ocakçı falan olma:)esram negatif mi?
canım üzme kendini olur mu.olacak inşallah bir gün. bu ay nasip değilmiş demekki.hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.dediğin gibi durmak yok yola devam
bende akşam öğrenince belki senin gibi ocak'cı olurum.gelirim yanına.belli olmaz. :44:
boşver üzülme daha zamanı var demek ki inşallah en kısa zamanda hepimiz iyi sonuçları alırız
valla ne yalan söyleyim üzüldüm canım ya. hayırlısı buymuş demek.yapacak birsey yok.su gıcık kırmızılar bi gelseydi bari
Bizim de 13 aralık evlilik yıldönümümüz, eğer hamileysem harika birşey olur ya yıldönümü haftamızda öğrenmiş olacağım. Aşkımızın meyvesi harika bir evlilik yıldönümü hediyesi olur bana
Üzülme tatlişimm.Demekki doğru zamanı değilmiş.Bence her bebeğin gelme zamanı var.Bizimkilerde o zamanı bekliyor.İnşallah çok uzak değildir bekledikleri zaman..Bende 15 aydır bekliyorum hayırlısı artık..
| İSİM | BAT | DURUM |
fidankaa | 30 Kasım | | |
hulyabaskurt | 1 Aralık | Hamişşş | |
mavusbebek | 1 Aralık | Kırmızı kart | |
su4184 | 1-2 Aralık | Kırmızı kart | |
Sinemsonay | 2 Aralık | Hamişşş | |
gull-aslan | 2 Aralık | Kırmızı kart | |
aysunayy | 2 Aralık | Kırmızı kart | |
seraprap | 3 Aralık | | |
haticeee | 3 Aralık | Kırmızı kart | |
ozler86 | 3 Aralık | | |
baharer | 4 Aralık | | |
sheima80 | 4 Aralık | Kırmızı kart | |
perilous | 5 Aralık | Kırmızı kart | |
sinhus | 5 Aralık | Kırmızı kart | |
depresyonnn | 6 Aralık | | |
mulberry8092 | 6 Aralık | Hamişşş | |
pdr55 | 6 Aralık | | |
sub | 6 Aralık | | |
angelif | 6 Aralık | | |
deryalcın | 7 Aralık | Kırmızı kart | |
kepi3 | 7 Aralık | | |
didos86 | 7 Aralık | | |
sea.1013 | 7 Aralık | Hamişşş | |
prensesra | 7 Aralık | | |
saremsinsen | 7 aralık | | |
seastarh | 7 Aralık | | |
slna | 8 Aralık | Kırmızı kart | |
mugus1980 | 8 Aralık | Kırmızı kart | |
eknhanifsay | 8-9 Aralık | Kırmızı kart | |
nevercare | 9 Aralık | | |
accident | 9 Aralık | | |
Sdfclb | 9 Aralık | Hamişşş | |
Umutsunuz | 9 Aralık | | |
sakaaar | 11 Aralık | | |
mrysyr | 11 Aralık | | |
cadicuk | 11 Aralık | | |
niluferr | 12 Aralık | | |
orkide2 | 12 Aralık | | |
Sesevda | 12 aralık | | |
_elegance_ | 12 Aralık | | |
nilufereren | 13 Aralık | | |
Sama | 13 Aralık | | |
Yesil33 | 14 Aralık | | |
sementa33 | 15 Aralık | | |
yezal | 16 Aralık | | |
ozlemk | 16 Aralık | | |
Arakzo | 16 Aralık | | |
aleyyna | 17 Aralık | | |
mzuhal | 18 Aralık | | |
Fdeda | 18 Aralık | | |
Berkerim | 18 Aralık | | |
saranhaeyo | 19 Aralık | | |
yasib2538 | 20 Aralık | | |
ddeerryya | 20 Aralık | | |
ikizler5 | 20 Aralık | | |
beklenti | 20 Aralık | | |
gamzelal | 21 Aralık | | |
Famusay | 22 Aralık | | |
olimbera | 23 Aralık | | |
sedosumm | 23 Aralık | | |
Elsal | 23 Aralık | | |
egemn | 25 Aralık | | |
glsshh | 24 Aralık | | |
ecntrk | 26 Aralık | | |
gocmenkuslar | 26 Aralık | | |
cewo | 27 aralık | | |
minikgelin | 27 Aralık | | |
gece_07 | 27 Aralık | | |
Gull_aslan | 29 Aralık | | |
Zelve | 30 Aralık | | |
neslisesu | 31 Aralık | | |
mavusbebek | 31 aralık | | |
Aysunayy | 31 Aralık | | |
Ciceklara | 31 Aralık | | |
Eliflevent | 31 Aralık | |
ekledim tattlım... hoşgeldin..mulberry8092 listeyi sen hazırlıyomuşsun benide listeye ekler misin adet tarihim büyük ihtimalle 18 aralık
burdayım şeker.​mulberry canım burdamısınnnn
ekledim tattlım... hoşgeldin..
teşekkür ederim hoşbuldum :)
canım senin yumurta çatlamış sanırım.2 gün daha ateşin yüksek giderse kesinleşir....