- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.281
canım senin yumurta çatlamış sanırım.2 gün daha ateşin yüksek giderse kesinleşir....
ama senin tablo hangi günden başlıyo öle adetin 2 günmü sürdü eksik gibi sanki
hııı anladım.keşke ölmesende adetinin ilk gününden oluştursaydın tablonu..gün takibi kolay olurdu...ama böle olmuş artık böle devam.yani bugün kaçıncı günün ????ben adetimin başından değilde son günlerinden itibaren ölçmeye başladım canım
Benide heyecan sardı şeker..öğrenir öğrenmez paylaş halay çekelim burda tey tey tey :)))[/QUOT
negatifmişşşşama durmak yok çalısmalara devam artık, hayırlısı olsun.4. ay olacak ocak ayı
esracığım inaan çook üzüldüm ama neyse sağlık olsun ocak ayında tekrar yazışırız artık allah sağlık sıhhat versin ne yapalım bak benimde 7.ayım ve tekrar dr kontrolü git gel git gel
hııı anladım.keşke ölmesende adetinin ilk gününden oluştursaydın tablonu..gün takibi kolay olurdu...ama böle olmuş artık böle devam.yani bugün kaçıncı günün ????
canım senin ovulasyo başlamış bence.bugün ve yarın iyi değerlendirmen lazım.otur evinde nereye gidiyonslm kızlar tüm sayfaları okuyamadım sadece sinemin hamile oldugunu okudum hayırlı olsun sinem cnm bnm darısı bize inş::)
kızlar ovulasyon testimi göstermem lazım size annemlere gitcez 2 gün kalcaz bugn ovulasyonun 13.günü yarın 14 .günü en önemli günlerde orda kalcam.. şimdi ovulasyon yaptım baya koyu geldi bana.. neyapcam yaaaaa annemlerdede ilişkiye girememki çok üzüldüm bi baksanızaaaa...zaen 1 haftadır hiç ilişki yapmadık eşime kalsa yapcak gibide deiliz zaten moralim bozuldu vallaaaaaaaaaEki Görüntüle 304201
http://www.fertilityfriend.com/home/388487​mulberry senden ricam son ateş tablonu koyarmısın bir fikir olur
canım senin ovulasyo başlamış bence.bugün ve yarın iyi değerlendirmen lazım.otur evinde nereye gidiyon
hayırlısı inşallah canım ama silik çizgilerde pozitif kabul ediliyooooooHayırlı akşamlar herkese;
Bugün biraz heyecanlandım birden esti ve eczane önünden geçerken bir test aldım, beklediğimiz için mi yoksa öyle görmek istediğimiz için mi anlamadım :) çok çok silik 2.çizgiyi gördüm gibi hissediyorum kimselere söyleyemedim eşime bile hemen ümitlenmesin diye, çok heyecanlıyım hafta sonu sınavlarım vardı onun telaşesi derken bu daha başka heyecanlandırdı beni, belim ağrıyor adetimi bekliyorum hayırlısı bakalım dua edin :)
canım bence yarın iki çizgi eşit koyuluğa gelir.hatta daha bile koyu çıkabilir.yarın ve öbürgün önemli bence ama yinede bilemem...kaçıncı gün bugün akıntı nasıl?ay deme nolur üzüldüm iyiceneeee annemler komşu şehirde kalıyorlar biletimizi aldık gitmeessem küsecekler 1 aydır gitmedim oyaladım of ya çok sinirleirm bozulduuu..resimde daha koyu duruyor ilk çizgiden az bşy daha hafif neyapayım şimdiii hazırlandım eşimi bekliyorumki gidelimmm
hayırlısı inşallah canım ama silik çizgilerde pozitif kabul ediliyoooooo
slm kızlar tüm sayfaları okuyamadım sadece sinemin hamile oldugunu okudum hayırlı olsun sinem cnm bnm darısı bize inş::)
kızlar ovulasyon testimi göstermem lazım size annemlere gitcez 2 gün kalcaz bugn ovulasyonun 13.günü yarın 14 .günü en önemli günlerde orda kalcam.. şimdi ovulasyon yaptım baya koyu geldi bana.. neyapcam yaaaaa annemlerdede ilişkiye girememki çok üzüldüm bi baksanızaaaa...zaen 1 haftadır hiç ilişki yapmadık eşime kalsa yapcak gibide deiliz zaten moralim bozuldu vallaaaaaaaaaEki Görüntüle 304201
canım bence yarın iki çizgi eşit koyuluğa gelir.hatta daha bile koyu çıkabilir.yarın ve öbürgün önemli bence ama yinede bilemem...kaçıncı gün bugün akıntı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?