Yalniz ebabil kuşu kötü birsey degil kim size berbat olduğunu söyledi?Cidden boyle bi donemde 3. yu dusunebiliyorsaniz helal olsun..
Benimde 2 cocugum var, esim 3. cocugu istiyor ben bu sene asla ve asla istemiyorum..
Coronasi, cekirgesi,ebabil kusu,depremi,cigi,savasi..
Berbat bir yil icindeyiz.
Yalniz ebabil kuşu kötü birsey degil kim size berbat olduğunu söyledi?
Okudugumu gayet iyi anlayacak yetide ve bilincteyim siraladiginiz hersey kotuyu cagristirmakta ve bunlari siraladiktan sonra berbat bir yil demissiniz o halde ebabil kusunun orda ne isi var? Velev ki ben kötüye yordum sizin cevabiniz Kendimi eksik ifade ettim demek durusunuzu daha iyi gosterirdi bana bu şekilde ithamda bulunmak yerine..Okudugunuzu anlayin once, ebabil kusu berbat mi yazmisim?
Berbat bi sene yazmisim.
Ebabil kusu tehlikeli anlarda Kabe yi korumak icin cikar bunu bilecek kadar az biraz okuyorum.
Tehlikeli berbat yil icinde oldugumuz asikar.
Dün haberlerde , dogum yapan anneden bebege bulaşmis ikisinin testi de pozitifAy ne alakası var ya virüsle filan. Hamile kaldığında virüsün Vsi yoktu sonradan çıktı napalım şimdi aldıralım mı virüs var diye ? Her zaman çıkacak bişeyler dünya hep güllük gülistanlık devam etmeyecek. Coronanın bi deney olduğunu daha büyük bi virüs geleceğini söylüyorlar mesela o zaman napcaz ? Şimdiye kadar 150den fazla hamileye bulaşmış bu arada corona. Daha ağır geçirmeleri beklenirken 3 hasta haricinde ağır geçiren olmamış. Ölen 0. Doğan bebeklerden,kordondan ve anne karnı sıvısından alınış yapılan testlerde bebeğe bulaşmadığı görülmüş. Daha erken zamanda bulaşırsa ne olacağı belli değil doğal olarak. Aşısı bulunursa bi süre tabiki hamilelere yapılmayacakmış. Araştırın biraz. Ondan sonra kalkıp herkes virüs virüs desin. Ne gelecekse Allahtan. Hamilelikle şunu ilişkilendirmeyi bırakın artık millet zaten panik bide üstüne bebek nasıl doğar diye büyük büyük konuşuyorsunuz iyice sinir bozuyosunuz. Bilginiz yoksa bi fikrinizde olmasın.
Ooyyy Allah yardimciniz olsun cok zordur hepside küçüçük3 cocuk annesiyim 27 yaşındayım oğlum 3 yasında kızım 1 bucuk yasında yenidoğan oğlum 5 aylık düşünün halimi
Allah bağışlasın 2 tane kızın var 3 üncüyu neden istiyorsunuz erkek isteğin var diyemi benim 3 çocuğum var 5 2 1 şuan da 3 ncu zaten supriz yumurta çok zor büyütüyorum bide okul dönemleri derken bilmiyorum hazırsan yap altından kalkarım diyorsanArkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
NEdense iki kızdan sonra 3. İstenildiğinde hep bi erkek isteği mi var acaba diye düşünüyorlar:) ilgisi yok çocuk seviyoruz kardeşler çoğalsın ailemiz kalabalık olsun istiyoruz evlendiğim zama da 3 Taner çocuğum olsun derdim hepAllah bağışlasın 2 tane kızın var 3 üncüyu neden istiyorsunuz erkek isteğin var diyemi benim 3 çocuğum var 5 2 1 şuan da 3 ncu zaten supriz yumurta çok zor büyütüyorum bide okul dönemleri derken bilmiyorum hazırsan yap altından kalkarım diyorsan
Amin Allah razı olsun evet cok zor cok yorucu ama canları sagolsun Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermemiş çok şükürOoyyy Allah yardimciniz olsun cok zordur hepside küçüçük
1 yaşındayken değil 2 yaşındayken ikinci doğmuş. Araları 2 yaş çocuklarınınBakabilecek maddi gücünüz ve beden gücünüz varsa yapın biz anca burada konuşuruz.
küçücük 2çocuğunuz var zaten birisi 1 yaşındayken doğurmuşsunuz kardeşini. Çok zor ne bileyim eşiniz size fazla güveniyor anlaşılan.
Allah sabır versin3 cocuk annesiyim 27 yaşındayım oğlum 3 yasında kızım 1 bucuk yasında yenidoğan oğlum 5 aylık düşünün halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?