Üç çocuğu olanlar veya üçüncü düşünenler yardım eder misiniz

Haklısınız ama ben kendime güvenmiyorum. istesemde çocuğum olmayacak zaten.@amberluna

Cidden boyle bi donemde 3. yu dusunebiliyorsaniz helal olsun..
Benimde 2 cocugum var, esim 3. cocugu istiyor ben bu sene asla ve asla istemiyorum..
Coronasi, cekirgesi,ebabil kusu,depremi,cigi,savasi..
Berbat bir yil icindeyiz.
Yalniz ebabil kuşu kötü birsey degil kim size berbat olduğunu söyledi?

Yalniz ebabil kuşu kötü birsey degil kim size berbat olduğunu söyledi?

Okudugunuzu anlayin once, ebabil kusu berbat mi yazmisim?
Berbat bi sene yazmisim.
Ebabil kusu tehlikeli anlarda Kabe yi korumak icin cikar bunu bilecek kadar az biraz okuyorum.
Tehlikeli berbat yil icinde oldugumuz asikar.

Okudugunuzu anlayin once, ebabil kusu berbat mi yazmisim?
Berbat bi sene yazmisim.
Ebabil kusu tehlikeli anlarda Kabe yi korumak icin cikar bunu bilecek kadar az biraz okuyorum.
Tehlikeli berbat yil icinde oldugumuz asikar.
Okudugumu gayet iyi anlayacak yetide ve bilincteyim siraladiginiz hersey kotuyu cagristirmakta ve bunlari siraladiktan sonra berbat bir yil demissiniz o halde ebabil kusunun orda ne isi var? Velev ki ben kötüye yordum sizin cevabiniz Kendimi eksik ifade ettim demek durusunuzu daha iyi gosterirdi bana bu şekilde ithamda bulunmak yerine..

Dün haberlerde , dogum yapan anneden bebege bulaşmis ikisinin testi de pozitif
Nasil bulastigini arastiriyorlarmis
Annenin durumu ağır
Bebek daha iyiymiş

Bence yaş aralığının yakın olması daha iyi okula başladıklarında rahat derslerine ilgi gösterirsiniz diğerleri küçük biri okula gidiyor olursa derslerine ilginiz istemsizce eksik olabilir. Bu arada kimseyi dinlemeyin durumu olan istediği kadar çocuk yapabilir kimsenin haddi değil aksini iddaa etmek. Dünya zaten her geçen gün kötüye gidiyor geçmiştede bu böyleydi değişen bir şey yok. Durum kötüdür peş peşe ürersin burda bende yapmayın derim zira para yok yapıyorlar 8 10 çocuk Maddi durumunuz iyiyse 3 çocuk gayet normal hem eğitimle bağdaştırmak da saçma hiç mi eğitimli insanların 2 den fazla çocukları yok hem tek çocuk olunca nitelikli mi oluyor bu kanıya varmakta saçma hiç bir şey bilinmez sadece cahil insanlar 2 den fazla çocuk yapmaz. Niye benim annem eğitimsiz diye cahil mi oluyor biz de 3 kardeşiz biri engelli ama anne babam bizi çok iyi yetiştirdi. Eğitimli olup ne cahil insanlar var cahil kelimesi san ki eğitimsizlere denir gibi bi algı oluşturulmuş.

Bende istiyorum kizim 2.5 yasinda bende sizin gbi dusunuyorum ama birz erteleyebilirim cunku ortalik kotu

Allah bağışlasın 2 tane kızın var 3 üncüyu neden istiyorsunuz erkek isteğin var diyemi benim 3 çocuğum var 5 2 1 şuan da 3 ncu zaten supriz yumurta çok zor büyütüyorum bide okul dönemleri derken bilmiyorum hazırsan yap altından kalkarım diyorsan

NEdense iki kızdan sonra 3. İstenildiğinde hep bi erkek isteği mi var acaba diye düşünüyorlar:) ilgisi yok çocuk seviyoruz kardeşler çoğalsın ailemiz kalabalık olsun istiyoruz evlendiğim zama da 3 Taner çocuğum olsun derdim hep

1 yaşındayken değil 2 yaşındayken ikinci doğmuş. Araları 2 yaş çocuklarının

Her çocuk aynı olmaz ama büyük kızınızın okula gitmesini beklerseniz çocuk derslerde bocalayabilir.İster istemez ilgi en küçüğe kayacaktır.Bence okuldan önce olsun.
Felaket senaryolarına katılmıyorum.Rızkı ve ömrü veren Allah'tır.Kalabalık aile fikri de oldukça güzel

Bende 32 yaşındayım ve 3 çocuk annesiyim..oğlum 10,kızım 8 ve küçük kızım 4 yaşında 3.yü kızımın yanına kız olsun diye yaptım Rabbim de gönlüme göre verdi çok şükür..asla daha çocuk yapmam diyen ben bu aralar 4. Çocuğu istiyorum 3 çocuklu bir anne olarak şunu söylemek istiyorum.Birinci çocuk gerçekten zor ama diğer gelen çocukla hem siz daha bilgi oluyorsunuz hem de çok çocuk birbirinden çok şey öğreniyor..Maddi sıkıntı yoksa çok çocuk bence çok güzel

Bende 3 çocuk annesiyim, ikizlerim ve 1 yaş küçük kızım var, maddi durumunuz el veriyorsa ve kendinize güveniyorsanız üçüncüyü düşünün derim. Zira çok çocuk sabır gerektirir :)) ben üçüz gibi büyüttüm çokta zorlandım eşim sağolsun çok yardımcı oldu, ama şu an daha rahatız şükür, büyüdüler ve birbirlerine arkadaş oldular, birlikte birşeyler yapmayı seviyorlar ayrıca birbirlerinden çok şey ögreniyorlar...

bizim de 3 kızımız var Allah bağışlasın. yaşları 3,5-2 ve 8 aylık.
evet zor oluyor bazen hepsi de küçük ama kendinize göre bir düzeniniz de oluyor..
bazı yorumlar çok şaşırtıcı, çok çocuklu olunca cahil, eğitimsiz, varoş mu olunuyor yani.
eşim profesör ben de doçentim, genelleme yapmak hiç doğru değil..
isteyen istediği kadar çocuk yapar, maddi manevi kendine güveniyorsan yaparsın bu kadar net, tartışılacak bir konu değil.

3 çocuk fazla değil mi???
Bu çok cocuklu olanlar bir yazabilir mi? Geliriniz ne kadar hepinizin mi 15 bin üstü aylık??? Hane halkı 5 7 kişi ne kadar parayla geciniyorsunuz ???

Bir de şu an dünyada koronavirus salgını var.
Ben olsam su an üremek aklıma bile gelmezdi.
Bir de burada bence de yap super harika fikir diyen bazı üyeler yurtdışında çocuk parası; çocuk yardımı; kira parası vb olan gelişmiş sosyal ülkelerde yaşıyor. (Eski üyeyim onlar da eski üye çoğunu tanıyorum.)Ondan öyle diyorlar. Yani siz yurt dışında değilseniz bu imkanlar ülkemizde yok.
Içimden bir ses erkek çocuk için bir çaba hissetti..
Umarım ben yanılıyorumdur. Çünkü iki kız üstüne hemen bir daha hamile kalanlar genelde erkek bebek isteyen kadınlar oluyor.
Ama şu an salgın var. En riskli yerler hastaneler.
Aşı 1 yıldan önce maalesef çıkmayacak.
Bunu bence dikkate alın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…