- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.825
- 208
Bu arada kimine göre üniversite bitirmeyen cahil kesim önünü arkasını hesaplayamadınığı için sürekli doğuruyor yaeşim de ben de lisans mezunuyuz :) çalışmıyorum en güzel işi yapıp çocuk yetiştiriyorum yere çöp atmayan ,girdiği tuvaleti evindeki gibi tertemiz bırakan ,arkadaşı yanında değilse hakkında konuşmayan ,büyüklerine saygılı ,yeri geldiğinde çamaşır toplayıp yerleştiren normal, ahlaklı evlat yetiştiriyorum
Buralardaki prens prenses annelerini boşverin üç mi istiyorsunuz üç çocuğunuz olsun istediğiniz zaman olsun, kimseye sormayın herkesin hayatı ,şartı ,bakışı farklı.
Calisan anneler sizin yetistirdiginizden farkli sekilde mi cocuk yetistiriyor saniyorsunuz? Hem iste calisip hem de en iyi sekilde cocuk yetistiriyorlar, bu yazdiklarinizin sizin calismayan anne olmaniz ile bir alakasi yok.
Bir genellemeye karsi kendinizi savunurken, baska bir genelleme yapmissiniz. Her genelleme oldugu gibi bu da yanlis.
Dip not: Cocuk sahibi olmayi kisisel sebeplerden dolayi dusunmuyorum. Kimin kac tane cocuk yaptigi da beni ilgilendirmiyor, bakabilen yapsin. Dunya cok kotu cocuk sinirlandirilmasi getirilsin gibi dusuncelere de katilmiyorum. Tam tersi bu dunyanin iyi yetistirilmis cocuklara ihtiyaci olduguna inaniyorum.