• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuğu olanlar veya üçüncü düşünenler yardım eder misiniz

3 çocuk fazla değil mi???
Bu çok cocuklu olanlar bir yazabilir mi? Geliriniz ne kadar hepinizin mi 15 bin üstü aylık??? Hane halkı 5 7 kişi ne kadar parayla geciniyorsunuz ???

Bir de şu an dünyada koronavirus salgını var.
Ben olsam su an üremek aklıma bile gelmezdi.
Bir de burada bence de yap super harika fikir diyen bazı üyeler yurtdışında çocuk parası; çocuk yardımı; kira parası vb olan gelişmiş sosyal ülkelerde yaşıyor. (Eski üyeyim onlar da eski üye çoğunu tanıyorum.)Ondan öyle diyorlar. Yani siz yurt dışında değilseniz bu imkanlar ülkemizde yok.
Içimden bir ses erkek çocuk için bir çaba hissetti..
Umarım ben yanılıyorumdur. Çünkü iki kız üstüne hemen bir daha hamile kalanlar genelde erkek bebek isteyen kadınlar oluyor.
Ama şu an salgın var. En riskli yerler hastaneler.
Aşı 1 yıldan önce maalesef çıkmayacak.
Bunu bence dikkate alın.

Öyle ki zaten benim kayinvalidem olcak şahısın komşusu 32 33 yasında 2.cocugunu doğurdu bide annesine baktırıyor 2 çocuğunu da.
2 si de kız.
Güyaaaaaa 3.'yu doğuracakmış kocasi diyormus ki en az 3 kız
😂😂😂😂
Hı hı görürsem soylerim.😂😂
Neyse benim cocugum dogsunda araya bu lafı da sikistirayim hayırdır hani doğuracaktı ne olduu
Hasa bunlar Allah 'ın Da isine karışıyor sanki doğurabileceği kesinmiş gibi . Ki kaynanam cok terbiyesiz bana bunu söledi yazdım kenara .
Neyse biraz hırsımı alırım bende bu sebeple😂😂😂

Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
Ortalik ölümcül virus kayniyor hastaneler uyari yapiyor acilden hasta kabulü yok diye sen cocuk diyorsun aklima sey geldi bu karantina surecinde herkes hamile cikacak diye bi caps yapmslar 😃 bence ortalik bi durulsun sonra düşün

Bende 28 im 2 çocuğum var bidaha asla istemiyorum erken evlendim çocuklarımda büyüdü sayılır okula gidiyorlar o küçücuk çocuklarla 3 nasıl cesaret ediyorsunuz yaşınız daha çok genç bana işkence gibi geliyor öğlene kadar uyuyorum bakımi yapıp kahve içmeye gezmeye gidiyorum niye bunlardan alikoyayim kendimi

Bende 32 yaşındayım ve 3 çocuk annesiyim..oğlum 10,kızım 8 ve küçük kızım 4 yaşında😊 3.yü kızımın yanına kız olsun diye yaptım Rabbim de gönlüme göre verdi çok şükür..asla daha çocuk yapmam diyen ben bu aralar 4. Çocuğu istiyorum🙈 3 çocuklu bir anne olarak şunu söylemek istiyorum.Birinci çocuk gerçekten zor ama diğer gelen çocukla hem siz daha bilgi oluyorsunuz hem de çok çocuk birbirinden çok şey öğreniyor..Maddi sıkıntı yoksa çok çocuk bence çok güzel🤗
merak ettim
Hala dusunuyormusunus bende sizinle ayni durumdayim

Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
Bir çocugum var ikinciyi düşünmüyorum. İki çocuktan fazlasını isteyenler hangi motivasyonla istiyor bunu çok merak ediyorum. Açıkça yazmak gerekirse kendi hayatının bitmesi demek değil mi bu. Çok büyük sorumluluk.

Bir çocugum var ikinciyi düşünmüyorum. İki çocuktan fazlasını isteyenler hangi motivasyonla istiyor bunu çok merak ediyorum. Açıkça yazmak gerekirse kendi hayatının bitmesi demek değil mi bu. Çok büyük sorumluluk.
Benim 3.çocuğum 6 aylık ve ben ınş 4 yil sonra 4.'yü düşünüyorum 😊 çocuklarım olmasa yâda 1 tane olsa hayat çok sıkıcı olurdu gibi geliyor bana

Benim 3.çocuğum 6 aylık ve ben ınş 4 yil sonra 4.'yü düşünüyorum 😊 çocuklarım olmasa yâda 1 tane olsa hayat çok sıkıcı olurdu gibi geliyor bana
Allah sağlık versin çocuklarınıza sizin gibi düşünenlere hayranım iyi bakıyorsunuz, benim iki tane ikinciyi eşimin ısrarıyla oldu büyüdüler şimdi 3.cocuga bakamam heralde sabir kalmadı bende

Savaslar salgınlar afetlerden korkuyorum.
Yoksa ben de doğururdum 3 belki de 5 cocuk. 4 kardesiz bence cok guzel bir sey.
Cocuk bakmak da kolay ama dogru yontemi bilirseniz. Bir arkadasim kendisi kv gorumce 3 kisi bir cocuga zor bakiyor. Cunku metodlari islevsel degil.

Ama benim su ortamda 2.ye bile cesaretim yok.

Allah sağlık versin çocuklarınıza sizin gibi düşünenlere hayranım iyi bakıyorsunuz, benim iki tane ikinciyi eşimin ısrarıyla oldu büyüdüler şimdi 3.cocuga bakamam heralde sabir kalmadı bende
Allah razı olsun . Bakarken en az 5 çocuğum olacam derdim ama sezeryan olunca malesef ara vermek zorunda kaldım ve 4.de artık son şansım. Seviyorum çocukları, kalabalık aileye çok şükür hem maddi hem manevi olarak yetebiliyorum çocuklarıma Rabbim acılarını göstermesin ınş bana ve hiç bir anneye.

3 çocuk fazla değil mi???
Bu çok cocuklu olanlar bir yazabilir mi? Geliriniz ne kadar hepinizin mi 15 bin üstü aylık??? Hane halkı 5 7 kişi ne kadar parayla geciniyorsunuz ???

Bir de şu an dünyada koronavirus salgını var.
Ben olsam su an üremek aklıma bile gelmezdi.
Bir de burada bence de yap super harika fikir diyen bazı üyeler yurtdışında çocuk parası; çocuk yardımı; kira parası vb olan gelişmiş sosyal ülkelerde yaşıyor. (Eski üyeyim onlar da eski üye çoğunu tanıyorum.)Ondan öyle diyorlar. Yani siz yurt dışında değilseniz bu imkanlar ülkemizde yok.
Içimden bir ses erkek çocuk için bir çaba hissetti..
Umarım ben yanılıyorumdur. Çünkü iki kız üstüne hemen bir daha hamile kalanlar genelde erkek bebek isteyen kadınlar oluyor.
Ama şu an salgın var. En riskli yerler hastaneler.
Aşı 1 yıldan önce maalesef çıkmayacak.
Bunu bence dikkate alın.
Biz turkiyedeyiz.3 cocugum var.cok zor bebeklerdi.Bukadar zor olmasaylardi ben daha fazlasini dusunurdum.

Maddi durum olarak iyi durumdayiz ama eger ki ozel okula gitmeseylerdi veya suanki fazla olan harcamalarimizi yapmasaydik bence 7bin gibi bir rakam fazlasiyla yeterdi diye dusunuyorum.

Yaşantını kendin daha iyi bilirsin, kendine güveniyorsan doğur ...:110:

Üçüncüyü erkek olsun diye mi bu kadar ısrarcısınız ben anlamadım. Kim bu devirde 28 yaşında üçüncü çocuğu ister ki daha diğerleri büyümeden hemde...
Yazık bedeninizi dinlendirin öyle kedi gibi pırt pırt doğurmak da ne bileyim. Allah akıl fikir versin....

Umarım hayırlı bir karar verirsiniz ama düşünmeniz bile ne kadar cesaretliymis dedirtti.Benim bir kziim var 5 aylık ikinciyi bile düşünmem eşim çok istiyor .Üçüncü çok uzak ihtimal .Hem maddi hem manevi yetemem diye düşünüyorum ..
Tum bunları geçtim.Dusunsem bile bu yıl düşünmezdim .Bir ay sonraya bile plan yapamadığımız şu dönemde bebek sahibi olmanın planını yapmak deli cesareti gibi bir şey..Kızıma karşı suçluluk duyuyorum şu an.Nasil bir dünyaya getirdim onu diye :((Allah sonumuzu hayır etsin ..

Maddi manevi doyurabilecekseniz çocuk yapın.Sırf kalabalık bir aile istiyorum bebek kokusu istiyorum çocuk seviyorum diye bencil bir ailede dünyaya gelsem nefret ederdim sanırım ailemden.

Korona sürecinin ne kadar süreceği belli değil. Belki kışın ikinci dalga gelecek. Bu sürecin sonucunda bizi bekleyen küresel bir ekonomik kriz var. Bence yaşınız genç bir kaç yıl bekleyip duruma göre bakmaya müsaitsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Üçüncüyü erkek olsun diye mi bu kadar ısrarcısınız ben anlamadım. Kim bu devirde 28 yaşında üçüncü çocuğu ister ki daha diğerleri büyümeden hemde...
Yazık bedeninizi dinlendirin öyle kedi gibi pırt pırt doğurmak da ne bileyim. Allah akıl fikir versin....
Bu ne biçim tabir pırt pırt falan ya. Benim annem de doğurdu 3 tane hepimiz de okuduk ettik şimdi anne babamızın etrafında pervaneyiz ama bu saygısızca yorumlar da hiç hoş değil insanların düşüncelerine saygınız olsun biraz

Bu ne biçim tabir pırt pırt falan ya. Benim annem de doğurdu 3 tane hepimiz de okuduk ettik şimdi anne babamızın etrafında pervaneyiz ama bu saygısızca yorumlar da hiç hoş değil insanların düşüncelerine saygınız olsun biraz
Üç tane doğurana değil tepkim daha diğerlerini büyütmeden sürekli doğurmayı düşünmekten dem vurdum. Ayrıca bedenen de doğru değil arka arkaya doğurmak.
Siz neden üstünüze alınıp bu kadar alevlendiniz anlayamadım. Üniversite okumuşsunuz ama okuduğunuzu anlamıyorsunuz komik.

3 cocugu olanlar erkek cocugu yok diye mi cocuk yapiyorlar?

Ne kadar dar bir bakis acisi.28 yasinda 3 tane cocugum vardi. Oglumda vardi ucuncu dogdugunda.

Dogum yapmak kedilere has bisey mi?

Iyi bir anne olacagini dusunen herkes cocuk yapabilir.ortalama bir gelirle de mis gibi yasanir.

Back