Twitter yalanı.. Sanırım aldatılıyorummm :(

Cok fena sevgilin :) nasilda uste cikmis. Bide özür istiyor.
Fena az kalır onun yanında, ben biliyordum onun böyle birşey yapacagını. Ne ima ediyorsun senden gizli twitter kullandıgımı mı diye sordu? bende anlamak istediginde gayet güzel anlayabiliyormuşsun tebrik ederim dedim. Nasıl böyle bi düşünceye kapıldın dedi bende giriş yapmışsın işte resimde gayet belli dedim. Ben öyle dedikten sonra söyledi kullanıyorum diye yoksa zaten inkar edecekti baktı elimde delil var evet yaptım ama ne var bunda gibisinden konuşmaya başladı bu seferde

aynılarını söyledim ama nuh diyor peygamber demiyor ya delircem. Kesin benim mesaj atmamı özür dilememi bekleyecek ama yazmayacagım asla, mesajlarına da cevap vermicem. Yalanı o söylesin özürü ben dileyeyim oh ne ala memleket, yalanını yakaladıgım için özür dilerim mi dememi istiyor yani nedir anlayamadım

Arkadaşımın hesabını kullanıyorum diye bana güvenim kırıldı yalancısın gibi sözler söyleyemezsin ben bunu kabul etmem diyor beyimiz. Tatlı tatlı konuşabilirmişim sadece bu konuyu bi tek ona hakkım varmış :)) şaka gibi ya dediği laflara bak bide beni tehdit ediyor. Hadi canım naparsın mesela kabul etmeyip dedim. Ayrılırım falan derse çok gülerim gerçekten, bu kadar da olmaz ya yüzsüzlükte aldı başını gidiyor adam sırf başına kakmayım diye ne dolaplar çevirdi iki dakikada hayretler içinde izliyorum.. Birde kadınlar yapar böyle şeyleri derler, adam oscarlık rol yapıyor resmen. Pes!

Aynen devam et. Sürt burnunu anlasn ne demekmis yalan söylemek. Simdi hemencecik affetsen diyicek ki ben yalan söylerim o da affeder. Atma asla mesaj. Icin icini yese de atma.

Ya ne var twitter kullanıyorsa. Bence biraz gereksiz kıskançlık yapmissiniz. Hem öyle binlerce takipçisi olan biri daha çok mizah yapma üzerine kullanır twitteri. Kari kız bulmak için değil. Bırakın kullansin

Sen kullanma demissin nereden kullandığı önemli mi. Sen twitter kullaniyo musun dediginde kac kere Hayır dedi. Simdi arkadaşının hesabı oldugunu söylerken de yalan söylüyor olabilir nerden bileceksin. Bırak simdi uste çıkma cabalari bunlar, sen asla geri adım atma sonra etekleri tutusmaya baslar gör bak.

Bende bu sevgililerin sosyal medya hesaplarinin kapatma kafasini anlamiyorum.. noluyo daha mi bagli oldugunu gosteriyo sacmalik..
Yaptigin hata ama sevgilininde sozune guven olmazmis anlamis oldun

Bu erkekleri anlamak mumkun degil gercekten. Halbuki kabul edip ozur dilese bu kadar buyumeyecek olay. Bende sirf bi yuzden ayrildim 2 hafta once. Daha dogrusu o ayrildi yalan soylemesi yetmiyomus gibi :) asla kabul etmedi. Oysaki ben emindim :).
Benden bunu sakladigin icin sen suclusun de asla ozur dileme bence.

ölsem yine özür dilemem. ama deliriyorum ya bana sen takıntılısın ben sana bunları açıklamak zorunda değilim ben twitter kullanmıyorum o arkadasımın hesabı diyor. Lanet olsun nasıl bu kadar havalandırdım ben bu adamı bilmiyorum gerçekten. Böyle bişeyden güvenin kırılıyosa kırılsın zaten umurumda değil dedi

bence aynen yalanını yakaladığım için özür dilerim yaz gönder
bu sosyal medyanın kısıtlanmasına falan bende karşıyım tabi o başka bir mesele, ama o kısıtlamış siz de kısıtlamışsınız karşılıklı olmuş biraz sizinki yoksa twitter kullanmasında bişey yokki.
gerçi niye inanmıyorsunuz arkadaşının hesabı olduğuna o kısmı anlamadım, belki de doğru söylüyordur, o zaman bi sorun olmazki

Yavrum, üzgünüm ama twitter den girilip ekran görüntüsü alınmış. O kadar belli ki.

Benden özür dilemiyor ben bi hata yapmadım diyor yalanının arkasında emin adımlarla duruyor ben buna sinirleniyorum. Adam gibi çıkıp dese ki ben senin kızacagını düşünemedim özür dilerim bidaha olmayacak bende herkes gibi tepki veririm ama o hala diretiyor ben haksız değilim ben hata yapmadım diye. Keyfi bilir valla bundan sonra bana niye güvenmiyorsun diye sorma bana dedim tamam dedi. Yeterki kapansın şu konu dedi. Tek derdi kestirip atmak başka bişey değil, arkadasının twitteri konusunda da inanmadım çünkü dedi ki istersen çarsamba gününe şifresini sana veririm önce bi sormam lazım. o güne kadar ne saklıyorsa onları gizleyecek demekki dedim bende. Ondan şüphelendim. Ya resmen güvenmiyorum işte inanmıyorum agzından çıkan şeylere. Beni bu duruma o getirdi normalde olsa ne dese inanırdım şimdi hep yalan söyledigini düşünüyorum

ama arkadaşının hesabıysa ona sormadan şifresini vermemesi çok normal, belki de arkadaşını ancak çarşamba günü görecektir.
eğer dediği doğruysa arkadaşının hesabıysa onu suçlu duruma getirecek bişey yok, yalan söylememiş oluyor yani teknik olarak. ama senin de onun yalan söylediğini düşünmen normal tabi.
arkadaşının hesabının kullanıcı adını versin madem sana tam şuan. gir o hesaptaki tweetleri incele. mutlaka 5 yıllık sevgilinin yazım diliyle bir başkasınınkini ayırt edersin sanırım, öyle daha bi emin olursun sanki yalan söyleyip söylemediğinden.

Kullanici adini ogrendin mi peki? Belki paylasimlari aciktir ve az cok anlarsin o mu yazmis baskasi mi diye. Bide yaslariniz kac merak ettim

en son 2-3 sene önce tweet atılan bir hesap bana attıgı, bu yüzden inanmadım zaten.. Sözde arkadaşı kullanmıyormuş arada oda girip bakıyormuş ama hiç inandırıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…