- 18 Ocak 2016
- 119
- 31
- 13
- 38
- Konu Sahibi kafamcokkarisikkk
-
Fena az kalır onun yanında, ben biliyordum onun böyle birşey yapacagını. Ne ima ediyorsun senden gizli twitter kullandıgımı mı diye sordu? bende anlamak istediginde gayet güzel anlayabiliyormuşsun tebrik ederim dedim. Nasıl böyle bi düşünceye kapıldın dedi bende giriş yapmışsın işte resimde gayet belli dedim. Ben öyle dedikten sonra söyledi kullanıyorum diye yoksa zaten inkar edecekti baktı elimde delil var evet yaptım ama ne var bunda gibisinden konuşmaya başladı bu seferdeCok fena sevgilin :) nasilda uste cikmis. Bide özür istiyor.
aynılarını söyledim ama nuh diyor peygamber demiyor ya delircem. Kesin benim mesaj atmamı özür dilememi bekleyecek ama yazmayacagım asla, mesajlarına da cevap vermicem. Yalanı o söylesin özürü ben dileyeyim oh ne ala memleket, yalanını yakaladıgım için özür dilerim mi dememi istiyor yani nedir anlayamadımKestirip at sen de. Özür dileyecrk olan sensin. Sen yalan söyledin diye özür dileyecek değilim. Benim güvenimi kırdın. Falan falan diye. Gerekirse mesaj atma tartısma hiç. En azından yalan söyledigin icin pisman olursun dedim ama onu bilr yapmiyorsun bu saatten sonra seninle konusamam güvenimj zedeledin falan diye sen üste çık. Geri vites yapma. Kossun pesinden. Hep yalanci hem de güçlü. Ben senin hayatındaysam bana açıklama yapmak zorundasn falan fisman iste. Sakın altta kalma.
Arkadaşımın hesabını kullanıyorum diye bana güvenim kırıldı yalancısın gibi sözler söyleyemezsin ben bunu kabul etmem diyor beyimiz. Tatlı tatlı konuşabilirmişim sadece bu konuyu bi tek ona hakkım varmış :)) şaka gibi ya dediği laflara bak bide beni tehdit ediyor. Hadi canım naparsın mesela kabul etmeyip dedim. Ayrılırım falan derse çok gülerim gerçekten, bu kadar da olmaz ya yüzsüzlükte aldı başını gidiyor adam sırf başına kakmayım diye ne dolaplar çevirdi iki dakikada hayretler içinde izliyorum.. Birde kadınlar yapar böyle şeyleri derler, adam oscarlık rol yapıyor resmen. Pes!Kestirip at sen de. Özür dileyecrk olan sensin. Sen yalan söyledin diye özür dileyecek değilim. Benim güvenimi kırdın. Falan falan diye. Gerekirse mesaj atma tartısma hiç. En azından yalan söyledigin icin pisman olursun dedim ama onu bilr yapmiyorsun bu saatten sonra seninle konusamam güvenimj zedeledin falan diye sen üste çık. Geri vites yapma. Kossun pesinden. Hep yalanci hem de güçlü. Ben senin hayatındaysam bana açıklama yapmak zorundasn falan fisman iste. Sakın altta kalma.
aynılarını söyledim ama nuh diyor peygamber demiyor ya delircem. Kesin benim mesaj atmamı özür dilememi bekleyecek ama yazmayacagım asla, mesajlarına da cevap vermicem. Yalanı o söylesin özürü ben dileyeyim oh ne ala memleket, yalanını yakaladıgım için özür dilerim mi dememi istiyor yani nedir anlayamadım
Ya ne var twitter kullanıyorsa. Bence biraz gereksiz kıskançlık yapmissiniz. Hem öyle binlerce takipçisi olan biri daha çok mizah yapma üzerine kullanır twitteri. Kari kız bulmak için değil. Bırakın kullansinKızlar merhaba,
BDV'yi uzun zamandır takip ediyorum.. Ama sadece okudugum için üyelik almamıştım. Bir gün böyle bir konudan üye olup konu açacagımı gerçekten hiç düşünmemiştim
5 senelik bi ilişkim var, erkek arkadaşım ve ben hiçbir sosyal medya hesabı kullanmıyoruz 2 senedir.. Yada ben öyle sanıyordumErkek arkadaşım twitterde çok aktifti binlerce takipçisi vardı.. Tahmin edersiniz ki kız ve erkek bir çok kişi vardı takipleştigi. Ben bu durumu çok kıskandım defalarca tartıştık ama asla bana şifresini vermedi hesabını da kapamadı... Sonra bir gün çok ağır bi tartışma yaşadık ve kendi istegiyle şifresini verdi bana. 3 4 ay kadar şifresi elimdeydi sonra ben hesabımı kapadım.. kısa bi süre sonra oda kapayacagını söyledi bende kullanmadıgını düşündüm...
son bir kaç aydır bana whatsapta konuşurken laf arasında sürekli twitter üzerinden paylaşılan tweetlerin ekran fotografını çekilmiş şekilde atmaya başladı. Bende şüphelendim haliyle sen bunları nasıl buluyorsun bi hesabın yoksa dedim. Sen bana güvenmiyor musun google a yazıyorum çıkıyor ne var bunda beni bunaltma sıkma dedi öylece konuyu kapadıı..
Sadece burayı okusanız da yeterli
İki gün önce yine bana bir resim attı fakat bu resimde telefondan bi twitter hesabına girilmiş ve o şekilde ekran resmi çekilmiş, çok belli, ben mi yanlış anladım bilmiyorum.. Fotografı ekleyecegim lütfen mobilden twitter kullananlar bana yorum yapabilir mi.. Eğer bana yalan söylüyorsa saklayacak bişeyi var demektir. Çok moralim bozuk eğer sizde benden gizli bir hesabı olduguna kanaat getirirseniz ayrılacagım
Arkadaşımın hesabını kullanıyorum diye bana güvenim kırıldı yalancısın gibi sözler söyleyemezsin ben bunu kabul etmem diyor beyimiz. Tatlı tatlı konuşabilirmişim sadece bu konuyu bi tek ona hakkım varmış :)) şaka gibi ya dediği laflara bak bide beni tehdit ediyor. Hadi canım naparsın mesela kabul etmeyip dedim. Ayrılırım falan derse çok gülerim gerçekten, bu kadar da olmaz ya yüzsüzlükte aldı başını gidiyor adam sırf başına kakmayım diye ne dolaplar çevirdi iki dakikada hayretler içinde izliyorum.. Birde kadınlar yapar böyle şeyleri derler, adam oscarlık rol yapıyor resmen. Pes!
Bu erkekleri anlamak mumkun degil gercekten. Halbuki kabul edip ozur dilese bu kadar buyumeyecek olay. Bende sirf bi yuzden ayrildim 2 hafta once. Daha dogrusu o ayrildi yalan soylemesi yetmiyomus gibi :) asla kabul etmedi. Oysaki ben emindim :).Arkadaşımın hesabını kullanıyorum diye bana güvenim kırıldı yalancısın gibi sözler söyleyemezsin ben bunu kabul etmem diyor beyimiz. Tatlı tatlı konuşabilirmişim sadece bu konuyu bi tek ona hakkım varmış :)) şaka gibi ya dediği laflara bak bide beni tehdit ediyor. Hadi canım naparsın mesela kabul etmeyip dedim. Ayrılırım falan derse çok gülerim gerçekten, bu kadar da olmaz ya yüzsüzlükte aldı başını gidiyor adam sırf başına kakmayım diye ne dolaplar çevirdi iki dakikada hayretler içinde izliyorum.. Birde kadınlar yapar böyle şeyleri derler, adam oscarlık rol yapıyor resmen. Pes!
ölsem yine özür dilemem. ama deliriyorum ya bana sen takıntılısın ben sana bunları açıklamak zorunda değilim ben twitter kullanmıyorum o arkadasımın hesabı diyor. Lanet olsun nasıl bu kadar havalandırdım ben bu adamı bilmiyorum gerçekten. Böyle bişeyden güvenin kırılıyosa kırılsın zaten umurumda değil dediBu erkekleri anlamak mumkun degil gercekten. Halbuki kabul edip ozur dilese bu kadar buyumeyecek olay. Bende sirf bi yuzden ayrildim 2 hafta once. Daha dogrusu o ayrildi yalan soylemesi yetmiyomus gibi :) asla kabul etmedi. Oysaki ben emindim :).
Benden bunu sakladigin icin sen suclusun de asla ozur dileme bence.
ona ait oldugunu gayet iyi anladım teşekkür ederim, ama kendisi haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. Bana bi arkadasının twitter hesabını attı onunkinden giriyorum ne var bunda dedi. Niye abartıyorsun falan dedi sanki benim derdim onun twitter hesabına girmesiymiş gibi. Yalan söyledigini asla kabul etmiyor sinirden delirmek üzereyim benden özür dile diyor bide ya yok böyle bi yüzsüzlük
İtiraf etti de ne oldu sanki. açıkça şüphelendiğin şeyi sormadgın için bi kez açıklayacagım bi daha da sorsan da bu konuda bişey cevaplamicam twitter yüzünden benimle tartışamazsın bu sebeple kavga etmiyorum dedi. Resmen üste çıktı pislik
aynılarını söyledim ama nuh diyor peygamber demiyor ya delircem. Kesin benim mesaj atmamı özür dilememi bekleyecek ama yazmayacagım asla, mesajlarına da cevap vermicem. Yalanı o söylesin özürü ben dileyeyim oh ne ala memleket, yalanını yakaladıgım için özür dilerim mi dememi istiyor yani nedir anlayamadım
Yavrum, üzgünüm ama twitter den girilip ekran görüntüsü alınmış. O kadar belli ki.Kırmızı kutucuk içinde bulunan kısım hesaba giriş yapıldıgını göstermiyor muben öyle biliyorum o yüzden kendimi yedim bitirdim iki gündür.. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. Ekledim resimi
Benden özür dilemiyor ben bi hata yapmadım diyor yalanının arkasında emin adımlarla duruyor ben buna sinirleniyorum. Adam gibi çıkıp dese ki ben senin kızacagını düşünemedim özür dilerim bidaha olmayacak bende herkes gibi tepki veririm ama o hala diretiyor ben haksız değilim ben hata yapmadım diye. Keyfi bilir valla bundan sonra bana niye güvenmiyorsun diye sorma bana dedim tamam dedi. Yeterki kapansın şu konu dedi. Tek derdi kestirip atmak başka bişey değil, arkadasının twitteri konusunda da inanmadım çünkü dedi ki istersen çarsamba gününe şifresini sana veririm önce bi sormam lazım. o güne kadar ne saklıyorsa onları gizleyecek demekki dedim bende. Ondan şüphelendim. Ya resmen güvenmiyorum işte inanmıyorum agzından çıkan şeylere. Beni bu duruma o getirdi normalde olsa ne dese inanırdım şimdi hep yalan söyledigini düşünüyorumbence aynen yalanını yakaladığım için özür dilerim yaz gönder
bu sosyal medyanın kısıtlanmasına falan bende karşıyım tabi o başka bir mesele, ama o kısıtlamış siz de kısıtlamışsınız karşılıklı olmuş biraz sizinkiyoksa twitter kullanmasında bişey yokki.
gerçi niye inanmıyorsunuz arkadaşının hesabı olduğuna o kısmı anlamadım, belki de doğru söylüyordur, o zaman bi sorun olmazki
Benden özür dilemiyor ben bi hata yapmadım diyor yalanının arkasında emin adımlarla duruyor ben buna sinirleniyorum. Adam gibi çıkıp dese ki ben senin kızacagını düşünemedim özür dilerim bidaha olmayacak bende herkes gibi tepki veririm ama o hala diretiyor ben haksız değilim ben hata yapmadım diye. Keyfi bilir valla bundan sonra bana niye güvenmiyorsun diye sorma bana dedim tamam dedi. Yeterki kapansın şu konu dedi. Tek derdi kestirip atmak başka bişey değil, arkadasının twitteri konusunda da inanmadım çünkü dedi ki istersen çarsamba gününe şifresini sana veririm önce bi sormam lazım. o güne kadar ne saklıyorsa onları gizleyecek demekki dedim bende. Ondan şüphelendim. Ya resmen güvenmiyorum işte inanmıyorum agzından çıkan şeylere. Beni bu duruma o getirdi normalde olsa ne dese inanırdım şimdi hep yalan söyledigini düşünüyorum
Kullanici adini ogrendin mi peki? Belki paylasimlari aciktir ve az cok anlarsin o mu yazmis baskasi mi diye. Bide yaslariniz kac merak ettimölsem yine özür dilemem. ama deliriyorum ya bana sen takıntılısın ben sana bunları açıklamak zorunda değilim ben twitter kullanmıyorum o arkadasımın hesabı diyor. Lanet olsun nasıl bu kadar havalandırdım ben bu adamı bilmiyorum gerçekten. Böyle bişeyden güvenin kırılıyosa kırılsın zaten umurumda değil dedi
denedim ama hesap ismini değiştirmiş olmalı böyle bir kullanıcı bulunmamaktadır diyor, zaten ayda bir isim değiştirirdi şimdiye şifreyi de değiştirmiştir eminim ki
AYnen öyle, ama adam yinede bir şekilde üste çıktı. Yine ben haksız oldumYavrum, üzgünüm ama twitter den girilip ekran görüntüsü alınmış. O kadar belli ki.
İtiraf etti ama hesap kullandıgını, daha doğrusu arkadasımınkinden giriyorum dedi ama inanmadım..Hesabınız olmadan da takip edebilirsiniz twitleri hesap açmak zorunda değilsiniz . Ben çoğu zaman öyle yapıyorum . Aradığım sayfayı arama yerine yazar oradan sayfaları gezerim .
en son 2-3 sene önce tweet atılan bir hesap bana attıgı, bu yüzden inanmadım zaten.. Sözde arkadaşı kullanmıyormuş arada oda girip bakıyormuş ama hiç inandırıcı değilama arkadaşının hesabıysa ona sormadan şifresini vermemesi çok normal, belki de arkadaşını ancak çarşamba günü görecektir.
eğer dediği doğruysa arkadaşının hesabıysa onu suçlu duruma getirecek bişey yok, yalan söylememiş oluyor yani teknik olarak. ama senin de onun yalan söylediğini düşünmen normal tabi.
arkadaşının hesabının kullanıcı adını versin madem sana tam şuan. gir o hesaptaki tweetleri incele. mutlaka 5 yıllık sevgilinin yazım diliyle bir başkasınınkini ayırt edersin sanırım, öyle daha bi emin olursun sanki yalan söyleyip söylemediğinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?