- 18 Ocak 2016
- 119
- 31
- 13
- 38
- Konu Sahibi kafamcokkarisikkk
-
Kırmızı kutucuk içinde bulunan kısım hesaba giriş yapıldıgını göstermiyor muEkle fotoyu hemen ona gore yorum yapayım.
Tahmin etmiştim yaa, kesinlikle yalan söylüyorEvet mobilden giriyor.
Timeline resmini atmis.
Uye gayet.
Googledan bulma falan degil.
Attigin fotodaki nicklere bir goz at. Az takipcili birinin takipcileri arasindan seninkini bul. Tweetlere falan bir goz at.
Ben ona girme demiyorum ki girsin, ama yalan söylemesini hazmedemiyorum şuan. Bana bunu yapmaya hakkı yoktu..Ben olsam girecem der girerim
Senin kısıtlamanı doğru bulmadım ama onun yalan söylemesini haklı çıkarmaz tabi
Demişsin bi neviBen ona girme demiyorum ki girsin, ama yalan söylemesini hazmedemiyorum şuan. Bana bunu yapmaya hakkı yoktu..
Şİfresini bana verdi ya onun derdi o işte, artık ne saklıyorsa bende kapatıyorum dedi kullanıcı adını değiştirip kullanmaya devam etti demekki. Ben ona kullanma demiyorum ki sadece defalarca sormama ragmen saklamasına anlam veremiyorum. Ne haltlar karıştırıyor kimbilir ya kafayı yicem nerdeysesosyal medyayi gunumuzde herkes kullaniyor.. siz twetterini kapat diye zorlama yapmissiniz oda kullanmaya devam etmek istemis istemediginiz icin gizli gizli kullaniyor .. sizde acin bi twetter madem supheleriniz var takip edin onu..
Ben ona girme demiyorum ki girsin, ama yalan söylemesini hazmedemiyorum şuan. Bana bunu yapmaya hakkı yoktu..
Aynen öyle haklısınız, şimdi söylesem kesin yine inkar edecek kabul etmeyecek biliyorumDemişsin bi nevi
Takipçileri kıskandım, şifre aldım, kullanmayalım tarzı bişeyler geçmiş
O da deve kuşu misali kafamı kum yerine sanala bi gömeyim belki çakmaz demiş, çaktırmadan devam ediyormuş ki şimdiye dek..
İlk kez böyle bişey oluyor bu yüzden çok şaşkınım hiç aklıma gelmezdi bana böyle bi yalan söyleyecegi, güvenim yıkıldı ben bidaha ona nasıl güvenicemYalan söylemesi kötü evet ama yalan söylemeye mecbur bırakmakta çok kötü .
Daha güvenilir bir denge sağlayın ilişkinizde , bu şekilde hep araştıra araştıra ömür geçmez .
Önce profilini bi bulAynen öyle haklısınız, şimdi söylesem kesin yine inkar edecek kabul etmeyecek biliyorum
Sorun hesabının olması değil, bana yalan söylemesi. Ben sadece tanımadıgı etmedigi 10 bin küsür takipçinin arada sırada da olsa dm atabilecegi ihtimalini düşünerek sinirleniyordum. Şifresini bana söyledi çok tartıştıgımız için, sonrada ben girip görmeyim diye saklamış demekki. Neler geçiyo şuan aklımdan bilemezsiniz yıkıldım resmen bana asla yalan söylemez dediğim insanın yaptıgı şeyi kabullenemiyorum. Bugun burda yalan söyleyen adam yarın neler yapar yaŞarjı azalmış...
Telefonun sesini kısmış...
Wi-fi bağlantısı var...
Alarmını kurmuş...
Ve evet hesabı var
Hesabı olması neden sorun , orası muamma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?