Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Bu tarz şeyler yaşamış olup zamanla geçer diyenler oldu. Ama ben bu adama mecbur değilim ekonomik bağımsızlığım var hiçbir şeye göz yummak zorunda da değilim, kabullenemiyorum sanırım sadece. Paranoyak olmaktan korkuyorum işte ne anladım o ilişkiden. İlişkim can vermiş de cesedine tutunmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum.
Sizi merak ettim , hala evlimisiniz

Yakalandıktan sonra tabiki özür dileyecek inkar edip aa kendi kendine gelmiş o fotolar diyecek hali yoktu ya ! Ben olsam bu sapıkla bir dakika bile yan yana kalmazdım. Erken farketmişsiniz, yüzüne tükürüp tekmeyi basmak yapılacak en doğru şey

Ben anlamadım ,kocanız ,evli bebeği olan ablanızın emzirirken fotosunu zoomlayıp onunla ilgili hayal mi kuruyormuş 🤨😡

Sadece başka kadınlar olsaydı bir nebze. Resmen ablanızın bebeğini emzirirken fotolarına bakıp kendini tatmin etmiş. Bu sapıklık. İşte bu adamlara tekmeyi basamadığınız gibi bir de gidip oğlan doğuruyorsunuz. Onlar da yine babaları gibi oluyor. Bu tipler çoğaldıkça da tepemize daha çok biniyorlar. Kapı önüne koymalık adamı yine baş tacı ediyorsunuzdur eminim.

Sadece başka kadınlar olsaydı bir nebze. Resmen ablanızın bebeğini emzirirken fotolarına bakıp kendini tatmin etmiş. Bu sapıklık. İşte bu adamlara tekmeyi basamadığınız gibi bir de gidip oğlan doğuruyorsunuz. Onlar da yine babaları gibi oluyor. Bu tipler çoğaldıkça da tepemize daha çok biniyorlar. Kapı önüne koymalık adamı yine baş tacı ediyorsunuzdur eminim.
Zaten zor unutmuştuk bu konuyu, şimdi bir de siz hortlatın. 😁

Genetikleri ve kocişleri çok harikaymış gibi bir de üremiyorlar mı Allah’ımm

O kadar üzüldüm ki böyle konunun sonunda -ablanızın- çıkmasına.
Affedilecek bir yanının olmadığını düşünüyorum.
Yıllar geçse de ablanızı her gördüğünüzde eşinizin sapık oluşu gelecek aklınıza.
Eşinize baktığınızda da aynı şekilde..
Boşanmayı neden düşünmüyorsunuz?
katılıyorum

Sonuna kadar okudum ve çok üzüldüm vücudunuzdaki çatlaklardan ve memnun olmadığınız fiziksel görüntünüzden dolayı işin doğrusu bir eziklik ve yetersizlik psikolojisine girdiğinizi düşünüyorum . Tüm o Instagram vs fotoğraflarını geçtim bakmadım dese de ablanızın fotoğraflarını çekme amacının ne olduğunu aslında hepimiz biliyoruz. İçten içe bu yetersizlik ve değersizlik duygusundan dolayı sizin açıklarınızı kapattığını ,daha önceki hatalarınızı affettiğini, çok iyi bir insan olduğunu ifade etseniz de içten içe aslında ne kadar mide bulandırıcı bir olay olduğunun siz de farkındasınız. Umarım kendinizle barışır vesağlıklı kararlar verebilirsiniz
benzer kilo vermiş olarak, sizi tabiri caizse böyle de seven biri olarak görüyorsunuz karşıdakini. kendim aynı ruh halinde olduğum için, bunu rahatlıkla söylüyorum zaten. yani bunu ancak 40 yaşına gelince anlamadım ama eşimin hayatındaki tüm sorunları, ya da onun tüm hatalarını , ya da eksiklerini görmüyor gibi olmam da, yeri geldiğinde affedici olmamın da sebebi buymuş. sizdeki durum da, bu maalesef.

ama bahsettiğim sorunlar ya da hatalar, benim ilişkimdeki ile asla aynı değil. yani özür diliyorum ama bir tür sapkınlık eşinizdeki. başka kadınlara karşı bir dürtü hadi oldu diyelim, neden saklıyor, neden silmiyor bu 1. soru ama bu sorudan daha önemlisi, nasıl olur da sizin ablanız ve hatta bebek emzirirken görüntü alır... cidden bu travmatik bir durum, sizin açınızdan. ve benden bir tavsiye; geçmiş bir eş ya da sevgilinin bir düğün fotoğrafı bile silinmedi, neden durdu diye bile hep içi acıyan biri olarak, çok rahat ve emin söylüyorum size bunu: asla affedemeyeceksiniz, ve bir sorun olunca hep yüzüne vuracaksınız, zamanla cümeleleriniz karşılıklı seviyesiz duruma da gelecek...

nasıl affedersiniz demeyeceğim çünkü karakterler de farklı, ilişkiler de, bakış açısı, duygusal dayanıklılık vs. ha tabi her bilinçli insan gibi yorumum net: affedilmeyecek bir şey bu. daha doğrusu hep aklınızda kalacak, travmatik bir şey.

ama ya tamamen affedeceksiniz, ama bu süreçte karşılıklı terapi alacaksınız, ve bir süre sonra da tamamen kapatacaksınız. kendinize güveniyorsanız demeyeceğim, güvenmeyin... toprak altında kalacak bir tohum gibi ve hiç kurumayacak bir dal gibi olacak bu yaşanan ve ummadığınız anlarda bile ortaya çıkacak. o yüzden bunu yaşamak mı, yoksa o dalı kesip başka bir orman yaratmak için kendinizde güç bulmak mı ...

buna karar vermelisiniz bence

X