• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter yalanı.. Sanırım aldatılıyorummm :(

zaten sana faceini kapa instagramını kapa demesinden belli güvenilmeyen biri olduğu
seni kendisi gibi sanıp ,kendi yaptıklarını yapamaman için kapattırmış hesaplarını

arkadaş her şeyinize karıştırıyonuz şu erkekleri ya face ini kapat diyo sen niye batıyo mu sanane diyemiyon??

zaten sana faceini kapa instagramını kapa demesinden belli güvenilmeyen biri olduğu
seni kendisi gibi sanıp ,kendi yaptıklarını yapamaman için kapattırmış hesaplarını

arkadaş her şeyinize karıştırıyonuz şu erkekleri ya face ini kapat diyo sen niye batıyo mu sanane diyemiyon??
O kullanmıyordu bende o yüzden çok sorun etmedim zaten facebook çok bi anlam ifade etmiyordu bana. Ama belki bana yok dediği halde faceside vardır güvenmiyorum artık herşeyi beklerim

Benimki de istemiyor sosyal medyada olmami. Biz de ortak bir instagram hesabi actik, ordan kullaniyoruz.
Ama senin dayatman yanlis geldi bana.
Keske o da yalana basvurmasaydi ama cok onemli bir konu olmamali bu aranizda.

Benimki de istemiyor sosyal medyada olmami. Biz de ortak bir instagram hesabi actik, ordan kullaniyoruz.
Ama senin dayatman yanlis geldi bana.
Keske o da yalana basvurmasaydi ama cok onemli bir konu olmamali bu aranizda.
İnsanca benim hesabım var sen bana çok karışıyorsun karışma deseydi yalan söyleyecegine, ne diyecektim sanki. Bu yalan küçük bişey değil iki senedir aptal yerine koyuyor beni adam. ve hala yaptıgı pisliği inkar ediyor daha nasıl bu sorunu görmezden gelebilirim. kusura bakma canım ben yanlış anlamışım deyip özür dilememi bekliyor ama o kadar gerizekalı değilim çok şükür

Sorun ne biliyor musunuz? Yaşam tarzı size uymayan insanlarla ilişkiye başlayıp sonra onları değiştirmeye çalışıyorsunuz. Sizden önce sosyal medyada aktif olan, binlerce takipçisi olan insan sırf siz istiyorsunuz diye hesabını kapatırsa bir yerde patlak verir işte.

Sorun ne biliyor musunuz? Yaşam tarzı size uymayan insanlarla ilişkiye başlayıp sonra onları değiştirmeye çalışıyorsunuz. Sizden önce sosyal medyada aktif olan, binlerce takipçisi olan insan sırf siz istiyorsunuz diye hesabını kapatırsa bir yerde patlak verir işte.
Bundan sonra hesabıyla mutlu mesut yaşar artık bişey demiyorum zaten, ama bende gurursuz değilim yalanlar söyleyecek karışısında susucam yok öyle bi dünya

İtiraf etti sonunda :KK62: giriş yaptıgımı görmenden korksam niye atayım sana diyor bide. Ya sabır ya sanki çok normal bişeyden konuşuyormuşuz gibi davranıyor yalan söylemiş iki sene boyunca istikrarlı bi şekilde bide buna takacagını nerden bileyim diyor.:mad:

hemen kendi twitterımdan bir ss aldım ve yolluyorum konu sahibi. çok karaladığınız için fotoyu ben pek anlamadım ona mı ait başkasına mı ama bu size yardımcı olur sanırım
12400605_10153340044513671_6924002030238059406_n.jpg

hemen kendi twitterımdan bir ss aldım ve yolluyorum konu sahibi. çok karaladığınız için fotoyu ben pek anlamadım ona mı ait başkasına mı ama bu size yardımcı olur sanırım
12400605_10153340044513671_6924002030238059406_n.jpg
ona ait oldugunu gayet iyi anladım teşekkür ederim, ama kendisi haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. Bana bi arkadasının twitter hesabını attı onunkinden giriyorum ne var bunda dedi. Niye abartıyorsun falan dedi sanki benim derdim onun twitter hesabına girmesiymiş gibi. Yalan söyledigini asla kabul etmiyor sinirden delirmek üzereyim benden özür dile diyor bide ya yok böyle bi yüzsüzlük

ilk 10 sayfayı okuyup yorum yaptım, meğer adam itiraf etmiş :KK11:
İtiraf etti de ne oldu sanki. açıkça şüphelendiğin şeyi sormadgın için bi kez açıklayacagım bi daha da sorsan da bu konuda bişey cevaplamicam twitter yüzünden benimle tartışamazsın bu sebeple kavga etmiyorum dedi. Resmen üste çıktı pislik

İtiraf etti de ne oldu sanki. açıkça şüphelendiğin şeyi sormadgın için bi kez açıklayacagım bi daha da sorsan da bu konuda bişey cevaplamicam twitter yüzünden benimle tartışamazsın bu sebeple kavga etmiyorum dedi. Resmen üste çıktı pislik

bu nasil bi adam ya bnce ayril bidaha bu adama guvenemezsnki yuzsuzlukte cgir acmis resmen bide ozur diletmeye calisiyo yuuh diyorum

YAlan söylüyor işte, bana da şimdi bi arkadaşının twitter hesabını attı. Buna giriyorum dedi ama inanmıyorum kesinlikle yalan söylüyor gizliden kullanmaya da devam ediyor.. Ve üstüne üstlük benden özür dileyeceksin dedi bana

Kestirip at sen de. Özür dileyecrk olan sensin. Sen yalan söyledin diye özür dileyecek değilim. Benim güvenimi kırdın. Falan falan diye. Gerekirse mesaj atma tartısma hiç. En azından yalan söyledigin icin pisman olursun dedim ama onu bilr yapmiyorsun bu saatten sonra seninle konusamam güvenimj zedeledin falan diye sen üste çık. Geri vites yapma. Kossun pesinden. Hep yalanci hem de güçlü. Ben senin hayatındaysam bana açıklama yapmak zorundasn falan fisman iste. Sakın altta kalma.

twitterdan ne zarar gelecek ki
twitter umrumda değil bana yalan söyledigi halde şuan yine o haklı oldu bu nasıl olabiliyor. Ben hayatımda böyle bi insan görmedim ya gerçekten inanamıyorum özür dilesin pişman olsun diye bekliyorum o bana sen bana nasıl bu lafları edersin sen benden özür dileyeceksin diyor sanki yalanları ben söylemişim sanki benim yalanım yakalanmış

Back