- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi kafamcokkarisikkk
-
Ya hangi hesabı oldugu ne yaptıgı umurumda değil ben bana yalan söylemesine takmış durumdayım ve hala inkar ediyor yüzsüz yüzsüzbirbirinizin hayatına niye bu kadar müdahale ediyosunuz?
O kullanmıyordu bende o yüzden çok sorun etmedim zaten facebook çok bi anlam ifade etmiyordu bana. Ama belki bana yok dediği halde faceside vardır güvenmiyorum artık herşeyi beklerimzaten sana faceini kapa instagramını kapa demesinden belli güvenilmeyen biri olduğu
seni kendisi gibi sanıp ,kendi yaptıklarını yapamaman için kapattırmış hesaplarını
arkadaş her şeyinize karıştırıyonuz şu erkekleri ya face ini kapat diyo sen niye batıyo mu sanane diyemiyon??
O kadar sinirliyim ki ayrılsam yine geçmeyecek sinirim hazmedemiyorum resmenGüvenme zaten ayrıl gitsin sevgilinmis zaten ne kendini uzuyosun ki...
İnsanca benim hesabım var sen bana çok karışıyorsun karışma deseydi yalan söyleyecegine, ne diyecektim sanki. Bu yalan küçük bişey değil iki senedir aptal yerine koyuyor beni adam. ve hala yaptıgı pisliği inkar ediyor daha nasıl bu sorunu görmezden gelebilirim. kusura bakma canım ben yanlış anlamışım deyip özür dilememi bekliyor ama o kadar gerizekalı değilim çok şükürBenimki de istemiyor sosyal medyada olmami. Biz de ortak bir instagram hesabi actik, ordan kullaniyoruz.
Ama senin dayatman yanlis geldi bana.
Keske o da yalana basvurmasaydi ama cok onemli bir konu olmamali bu aranizda.
Bundan sonra hesabıyla mutlu mesut yaşar artık bişey demiyorum zaten, ama bende gurursuz değilim yalanlar söyleyecek karışısında susucam yok öyle bi dünyaSorun ne biliyor musunuz? Yaşam tarzı size uymayan insanlarla ilişkiye başlayıp sonra onları değiştirmeye çalışıyorsunuz. Sizden önce sosyal medyada aktif olan, binlerce takipçisi olan insan sırf siz istiyorsunuz diye hesabını kapatırsa bir yerde patlak verir işte.
ona ait oldugunu gayet iyi anladım teşekkür ederim, ama kendisi haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. Bana bi arkadasının twitter hesabını attı onunkinden giriyorum ne var bunda dedi. Niye abartıyorsun falan dedi sanki benim derdim onun twitter hesabına girmesiymiş gibi. Yalan söyledigini asla kabul etmiyor sinirden delirmek üzereyim benden özür dile diyor bide ya yok böyle bi yüzsüzlükhemen kendi twitterımdan bir ss aldım ve yolluyorum konu sahibi. çok karaladığınız için fotoyu ben pek anlamadım ona mı ait başkasına mı ama bu size yardımcı olur sanırım
YAlan söylüyor işte, bana da şimdi bi arkadaşının twitter hesabını attı. Buna giriyorum dedi ama inanmıyorum kesinlikle yalan söylüyor gizliden kullanmaya da devam ediyor.. Ve üstüne üstlük benden özür dileyeceksin dedi banaTakacağını düşünmüyorsa neden yalan söylemiş o zaman sevgilicik?
İtiraf etti de ne oldu sanki. açıkça şüphelendiğin şeyi sormadgın için bi kez açıklayacagım bi daha da sorsan da bu konuda bişey cevaplamicam twitter yüzünden benimle tartışamazsın bu sebeple kavga etmiyorum dedi. Resmen üste çıktı pislikilk 10 sayfayı okuyup yorum yaptım, meğer adam itiraf etmiş
İtiraf etti de ne oldu sanki. açıkça şüphelendiğin şeyi sormadgın için bi kez açıklayacagım bi daha da sorsan da bu konuda bişey cevaplamicam twitter yüzünden benimle tartışamazsın bu sebeple kavga etmiyorum dedi. Resmen üste çıktı pislik
YAlan söylüyor işte, bana da şimdi bi arkadaşının twitter hesabını attı. Buna giriyorum dedi ama inanmıyorum kesinlikle yalan söylüyor gizliden kullanmaya da devam ediyor.. Ve üstüne üstlük benden özür dileyeceksin dedi bana
twitter umrumda değil bana yalan söyledigi halde şuan yine o haklı oldu bu nasıl olabiliyor. Ben hayatımda böyle bi insan görmedim ya gerçekten inanamıyorum özür dilesin pişman olsun diye bekliyorum o bana sen bana nasıl bu lafları edersin sen benden özür dileyeceksin diyor sanki yalanları ben söylemişim sanki benim yalanım yakalanmıştwitterdan ne zarar gelecek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?