- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi kafamcokkarisikkk
-
arkadaşımın hesabı diye attıgı hesapta en son 3 sene önce tweet atılmış, ben şimdi buna nasıl inanayımki. ısrarla yalan söylemedim bana ait bi hesabım yok diyor. Artık umurumda değil ayrıca bi hesabı olup olmadıgı. Benim canımı sıkan dediginiz gibi google a yaz bak gibi yaalanlar söylemesi. Neden yalan söyledin diyorum. Ben yalan söylemedim diyor kaçamak cevaplarla üste çıkıyor. Sonra canım cicim seni çok seviyorumla kapamaya çalışıyor üzerini. Ama ben bunu nasıl sineye çekebilirim bu bariz kocaman bir yalanArkadaşının hesabı diye olsa ilk başta söylerdi herhalde, googledan buluyorum demiş ama. Ayrıca bu çok klasik bir yalan değil mi. Takip ettiği kişilşerden hatırladığınız var mı, onun hesabına baksanız belki bulursunuz.
ben 24 o 27 .. evet öğrendim arkadasının hesabının adını, ama bunu kesinlikle o kullanmamış yazış şeklinden falan analrım ben. Zaten oda bana diyor ki bi tweet bile atmamışım sen ne yalanından bahsediyorsun böyle üste çıkmaya çalışıyorKullanici adini ogrendin mi peki? Belki paylasimlari aciktir ve az cok anlarsin o mu yazmis baskasi mi diye. Bide yaslariniz kac merak ettim
Banada yalan gibi geliyor, verdigi hesap kesinlikle kullandıgı hesap değil..Klasik arkadasimin hesabi yalani. Palavra.
Niye google yalanına başvurmuşki o zaman evet arkadaşımdan giriyorum deseydiben 24 o 27 .. evet öğrendim arkadasının hesabının adını, ama bunu kesinlikle o kullanmamış yazış şeklinden falan analrım ben. Zaten oda bana diyor ki bi tweet bile atmamışım sen ne yalanından bahsediyorsun böyle üste çıkmaya çalışıyor
en son 2-3 sene önce tweet atılan bir hesap bana attıgı, bu yüzden inanmadım zaten.. Sözde arkadaşı kullanmıyormuş arada oda girip bakıyormuş ama hiç inandırıcı değil
Mecbur kalmasa bunu da inkar edecekti kesin, ben anlayınca kabul etti ama bu seferde benim değil başkasının hesabıydı diye yalan söylüyor. Sonuc olarak bi arkadssının hesabını verdi bana onda da en son 3 sene önce tweet atılmış yalan söyledigi bariz belli. Gerçekte kullandıgı hesabı vermedi ..Yavrum, üzgünüm ama twitter den girilip ekran görüntüsü alınmış. O kadar belli ki.
arkadaşımın hesabı diye attıgı hesapta en son 3 sene önce tweet atılmış, ben şimdi buna nasıl inanayımki. ısrarla yalan söylemedim bana ait bi hesabım yok diyor. Artık umurumda değil ayrıca bi hesabı olup olmadıgı. Benim canımı sıkan dediginiz gibi google a yaz bak gibi yaalanlar söylemesi. Neden yalan söyledin diyorum. Ben yalan söylemedim diyor kaçamak cevaplarla üste çıkıyor. Sonra canım cicim seni çok seviyorumla kapamaya çalışıyor üzerini. Ama ben bunu nasıl sineye çekebilirim bu bariz kocaman bir yalan
Bende aynısını söyledim, sana göre büyük bi olay bana göre değil. Ben sana açıklama mı yapmak zorundayım arkadasımın hesabından giriyorum diye. Sanada komik capsler atıyorum gül geç ne üzerinde duruyosun ki dedi...Niye google yalanına başvurmuşki o zaman evet arkadaşımdan giriyorum deseydi
Bende aynısını söyledim, bana deki ben twitter kullanmayı seviyorum sen kızarsın diye düşündüğüm içinde söylemek istemedim. Bunu söyle özür dile üstüne gelmicem dedim ama asla özür dilemedi güvenmezsen güvenmeye getirdi, ben bunu haketmedim ben yalan söylemedim sen nasıl bana güvenmezsin gibi klasik lafları sıraladı. Napcam bilmiyorum öyle bi şey yaptıki şimdi ben bundan sonra hep bi kuşkuyla yaşayacagım onun yüzündenAnlıyorum seni, çok sinir bozucu bir durum. Böyle ufak gözüken yalanlar bile insanın kafasını karıştırıyor acaba daha öncede söyledimi diye. Keşke dürüst olup ben seviyorum kullanmayı, kapatamam falan deseymiş.
Bende aynısını söyledim, sana göre büyük bi olay bana göre değil. Ben sana açıklama mı yapmak zorundayım arkadasımın hesabından giriyorum diye. Sanada komik capsler atıyorum gül geç ne üzerinde duruyosun ki dedi...
Güvenim çok sarsıldı hala söyledigi yalanlar var ben hissediyorum..
Peki ne yapmayi dusunuyosun? İsrarla yalan soylemeye devam ediyo. Bunlar bi ayrilik sebebi mi senin icin?ben 24 o 27 .. evet öğrendim arkadasının hesabının adını, ama bunu kesinlikle o kullanmamış yazış şeklinden falan analrım ben. Zaten oda bana diyor ki bi tweet bile atmamışım sen ne yalanından bahsediyorsun böyle üste çıkmaya çalışıyor
o hesabın şifresini verse de içim rahat etmeyecek kiısrarla yalan olduğunu düşündüğünüze göre size şüpheli gelen davranışları var demek ki
o zaman hemen şimdi versin şifreyi size, madem arkadaşı kullanmıyormuş o hesabı şifresini öğrenmenizden ne olacak ki?
Yalan söyleyip, seni suçlu çıkaran bu sevgisiyle hayat zevkli geçer eminim. Sana yalanın doruğunu yaşatır. Yalan dünya yani.Mecbur kalmasa bunu da inkar edecekti kesin, ben anlayınca kabul etti ama bu seferde benim değil başkasının hesabıydı diye yalan söylüyor. Sonuc olarak bi arkadssının hesabını verdi bana onda da en son 3 sene önce tweet atılmış yalan söyledigi bariz belli. Gerçekte kullandıgı hesabı vermedi ..
Bende aynısını söyledim saatlerdir anlatmaya çalışıyorum ama yok anlamıyor. Seninle farklı düşünüyoruz ters düştük ben haksız olduguma inanmıyorum özür falan dilemem diyor. Hayatımda gördüğüm en inatçı insan ya, hem yalancı hemde üste çıkıyor. Bana açıklama yapmayacak da kime yapacak anlamıyorum ki. Bostan korkulugu muyum hayatında adamınSana açıklama mı yapmak zorundaym ne demekmis öyle. Elbette yapmak zorunda. Madem kapattim diyor ilk önce, sordugunuzda da arkadasimin hesabyla giriyorum diyecek.
eminim zaten itiraf etti..onun telefonundan alımıs bi ss mi eminmisiniz
Defolup gitse keşke şuan başka bişey istemiyorumYalan söyleyip, seni suçlu çıkaran bu sevgisiyle hayat zevkli geçer eminim. Sana yalanın doruğunu yaşatır. Yalan dünya yani.
o hesabın şifresini verse de içim rahat etmeyecek kiben asıl kullandıgı hesabın bu olduguna inanmıyorum en son tweet 3 sene önce atılmış belli ki kimse kullanmıyor bu hesabı oda kendi pisliğini kapamak için hemen arkadasının hesap ismini söyledi bana bak ben hiç tweet atmıyorum demek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?