- 29 Eylül 2014
- 9.174
- 17.758
- 498
- Konu Sahibi kafamcokkarisikkk
-
Gercek hesabi ve kimlerle mesajlasildigini ogrenmeden guvenmezdim ben olsam. Belki guvenmis gibi yapardim ama bu isin arkasini da birakmazdim. Cunku gercek hesabini soyleyemiyor, ne gizliyor olabilir acaba diye icime dert olurdu. Ben insanlarin arkadasinin hesabini kullaniyor olmasi yalanina inanmiyorum. Heleki ilk sordugunda google yea diyip, anladigini ve kiviramayacagini anlayinca onemsizdi o yuzden soyleme geregi duymadim arkadasin hesabiydi diye yan cizen birine hayatta inanmam. Akil var, mantik var.Beni de korkutan tam olarak bu zatenböyle bişey yaşamak istemiyorum
Aynen bunları süşünmeye ihtiyacım var, yorumlarınız için çok teşekkürler bana farklı bi bakış açısı kattınız
Bende gerçek hesabını öğrenmek istiyorum ne yapıp edip bi şekilde bunu öğrenmeliyimGercek hesabi ve kimlerle mesajlasildigini ogrenmeden guvenmezdim ben olsam. Belki guvenmis gibi yapardim ama bu isin arkasini da birakmazdim. Cunku gercek hesabini soyleyemiyor, ne gizliyor olabilir acaba diye icime dert olurdu. Ben insanlarin arkadasinin hesabini kullaniyor olmasi yalanina inanmiyorum. Heleki ilk sordugunda google yea diyip, anladigini ve kiviramayacagini anlayinca onemsizdi o yuzden soyleme geregi duymadim arkadasin hesabiydi diye yan cizen birine hayatta inanmam. Akil var, mantik var.
Uzulme fazla. Seninki mutlaka acik eder, kendi aciga cikarmis zaten twitter kullandigini. Sen arastirmasan bile karsina cikar illaki :))Bende gerçek hesabını öğrenmek istiyorum ne yapıp edip bi şekilde bunu öğrenmeliyim
Kırmızı kutucuk içinde bulunan kısım hesaba giriş yapıldıgını göstermiyor muben öyle biliyorum o yüzden kendimi yedim bitirdim iki gündür.. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. Ekledim resimi
O kadar sinirliyim ki ayrılsam yine geçmeyecek sinirim hazmedemiyorum resmen
Varsa bi pisliği çıkar inşallah, aptal yerine konmak istemiyorumUzulme fazla. Seninki mutlaka acik eder, kendi aciga cikarmis zaten twitter kullandigini. Sen arastirmasan bile karsina cikar illaki :))
Bilmiyorum nedense benim içim rahat değil, yalan kabul edilir gelmiyo bana ne sebeple olursa olsun5 yıllık bir ilişkiyi çocukça kaprisler yüzünden bitirmeyin. Twitter hesabı olmayan mı var ki kıskanıp kapattırıyorsunuz ve yalan söylemek zorunda bırakıyorsunuz. Sonra da neden yalan söyledi diyorsunuz. Böyle baskıyla bir ilişki veya evlilik yürümez zaten.
Ah bi de ben kandırsam keşkeDeşeleme boşveeeer kandırdığını sanan kendini kandırır
malesef unutamıyorum daHic bi zaman unutamazsin ki bu olayi cok zor bir durum anlıyorum seni..
Bana kullandıgım hesap diye verdgi hesap 3 senedir hiç tweet atılmayan bir hesap, ki kendisi son derece aktif twitter kullanan bir insandı. Bu yüzden inanamadım kendisine, beni geçiştirdigini ve asıl hesabını gizlemeye devam ettigini düşünüyorum buda kuşku uyandırıyo bendebaşkası göndermiş de olabilir? ayrıca hesabı olsa ne olacak? bu kadar müdahaleci olmayın sonra kaçıp gidiyor erkekler.
twitterda ben de aktifim, en başında kendi arkadaşlarımı takip ettim ondan sonra beni takip edenlerin kim olduğuna bakmadım, kız mı erkek mi bilmem bile.
sevgilinizin hesabında tahrik edici ne bir foto, ne de tweet yoksa sıkıntı yok. tweetler beğeniliyor demek ki ne var bunda
Bana kullandıgım hesap diye verdgi hesap 3 senedir hiç tweet atılmayan bir hesap, ki kendisi son derece aktif twitter kullanan bir insandı. Bu yüzden inanamadım kendisine, beni geçiştirdigini ve asıl hesabını gizlemeye devam ettigini düşünüyorum buda kuşku uyandırıyo bende
Bunu bir deneyeyim çok teşekkür ederimo ayrıntıyı atlamışım, bu konuda haklısınız. aktif kullandığı hesabı şu an bilmiyorsunuz yani dimi?
sizden bilerek gizliyorsa 2 sebebi olabilir
1.si kapatmasını istersiniz diye gizli tutuyor olabilir ki böyleyse bile sizden gizlememeli, konuşup sorunu halletmeli
2.si görmenizi istemediğiniz şeyler vardır
bu arada kendisine ait bir tweet hatırlıyorsanız twitterda arat kısmına cümleyi yazıp hesabını bulabilirsiniz.
benimde başıma benzer bir durum gelmişti hatta benzer demek az kalır aynısı:)
fakat roller baskaydı :)
gizli gizli twitter kullanan bendim, erkek arkadaşım bu durumu tesadüfen öğrenmişti.
bana karşı güveni sarsılmıştı ama ayrılmadık.
beni yalan söylemeye iten oydu cünkü.
sürekli baskı yapmıştı.
ya ben ya twitter muhabbetini getirmişti resmen.
bende onu incitmemek için gizli kullanmayı tercih etmiştim. cünkü nuh diyodu peygamber demiyodu. yani benim ne düşündüğüm ne istediğim umrunda değildi illaha kendi dediği olsun istiyodu.
sonuçta benim özgürlüğümü kısıtlamaya calışmıştı.
bazen ilişkilerde bu tarz şeylere dikkat emiyoruz malesef.
sonra yıpranan gene bizler oluyoruz.
sen şimdi twitter yüzünden kıskanclık yapıp ona baskı uygulamasaydın oda senden gizli gizli kullanmak zorunda kalmazdı.
onu sevebilirsn ama o senin malın değil,oyuncagın değil, kölen değil..
onu seçimleriylede sevmelisn. özgürlüğünü elinden almamalısın.
keşke bastan hiç sosyal medya hesaplarına karışmasaydın.
Evet ama baskının çözümü gizli gizli yapmak, sonra da yalanlarla bunu kapatmaya çalışmak değildir ki.
İki yetişkin insan karşılıklı konuşarak aynen sizin yazdığınız gibi "beni sevebilirsin ama ben senin malın değilim, oyuncağın değilim, kölen değilim.. Beni seçimlerimle de sevmelisin. Özgürlüğümü elimden almamalısın" diyebilmeli.
O zaman sağlıklı bir ilişkinin temeli atılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?