• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldatıyor mu?

Iyi aksamlar. Direk konuya gireyim en iyisi. Uzun olursa kusura bakmayin ve her cevap icin cok tsk ederim.

Ben dün kocamin twitter hesabina girdigimde, aralik 2018 ve ağustos 2019 da kocamin bi kadinin tweetine mesaj attığını gördüm. O kadar sinirledim ki kalbim yerinden adeta cikacakti. Ona sordum bu ne oluyor diye ve bu kadin kim diye, bana dedi tanimiyorum ve öylesine giris sayfasinda gördüm ve yazdim dedi. Peki niye kadinlara yaziyorsun dedim ben yapsam nasil olurdu diyince, ben yanlis veya kötü bisey yazmadim ki dedi. Yazdigi mesajlarda ama normal mesajdi yani imalı felan degildi.

Ama benim yinede beynim durdu ve güvenim cok zedelendi. Neyse sonra kadinin profilini inceledim ama isime yarayacak bisey bulamadim. Ve gördüm ki kadin istanbulda yasiyor.

O an icime felaket bi şüphe düştü çünkü eşim ekim ayinda 6 erkek arkadaslariyla birlikte 4 günlük istanbul tatiline cikmisti. Simdi kendi kendime kuruyorum acaba o kadinla orada görüştü mü diye.

Bana ailesi üzerine ve kurana el basar yemin etti yanlis bisey yapmadigina veya beni üzecek bisey yapmadigina, ama beni seytan bir kere dürttü ve kendi kendime dedim ki, yapsaydi bile sanki itiraf mi edecekti, elbette yalan yere yemin ederdi falan.

Kafam o kadar karışık ki anlatamam neye inanacagimi neye inanmayacagimi bilmiyorum. Yardim edin lütfen ne yapmaliyim 😔😔
Kuran-i Kerim’e el bastiracak kadae guvenmiyorsan niye evlisin ?

Su esinin yazdigi mesajlari konuna da yaz bence, konunu duzenle. Cunku konunu okuyunca paranoya gibi dusundum once ama esin kadini takibe almasa da bayagidir resim atmiyorsun dedigine gore takibinde olmasa da kadini takip ediyor. Kadinla aralarinda birsey var mi bilemem ama esin kaşınıyor. Esin araniyor bence.

Canim bn esimin bisi yptgni gormdm çok sewyrm ve çok kiskncim bnmde Instagram da kız ekler bnde hep tartsma yaratır silerdim knsmzdim her ekldgi kız için burnundan gtrrdm ki anneme tkrr gtmyi bile düşündüm iki cocugumla hemde sdce ekldgi için ama senn eşin gbi hep yemin eder der ki ekliyorum evet ama boş yani öyle merak bnde dedim ki neyin meragi elalemin kizindn sanene neyini mrk ediosun fln nyse bu gün alımlı bakımlı hoş bı arkdsdan bayada takipcsi var istek attırdım eşim kabul etti ve kimsin ddi arkdsm da işte buym faln filan eşim cvp vrmdi arkds tkrr msj attı cvp yok mu eşim yok yazma gbisndn atarlndi kızla tartsmya girdi ve sonunda bna yazma knscak biiri istysn bskasna GT ddi arkadasda ddi ki ii sen kaybedersin eşim ne ddi bilion mu kazanacağımi kazandım iki ccgumda oldu ddi sonra enqelldi diicegm o ki herşey grndgu gbi olmaya bilio çok takma ve tinlama bırak kendi glsn
Bu nasıl yazı yazma😮😮😮😮

Hep de nedense aldatirlar hem de Kuran'in uzerine el basarlar. Ne kadsr tanidik bir sahne, hic yabanci gelmedi😀😀
Annelerinin ustune yemın ederler bir de cocugu olmayanlar. Cocugu olanlar allahtan korkmadan cocugun ustune bile edebilirler.

İnsanın yemine olan guvenını zedelıyorlar.
Zaten gururu kırmıssın, bari bırak kadının inancı kalsın dı mı.
Yok gider ayak onu da gotururler.
İnsan en cok salak yerine konduguna uzuluyor zaten, bunların yaptıklarına degıl.

Iyi aksamlar. Direk konuya gireyim en iyisi. Uzun olursa kusura bakmayin ve her cevap icin cok tsk ederim.

Ben dün kocamin twitter hesabina girdigimde, aralik 2018 ve ağustos 2019 da kocamin bi kadinin tweetine mesaj attığını gördüm. O kadar sinirledim ki kalbim yerinden adeta cikacakti. Ona sordum bu ne oluyor diye ve bu kadin kim diye, bana dedi tanimiyorum ve öylesine giris sayfasinda gördüm ve yazdim dedi. Peki niye kadinlara yaziyorsun dedim ben yapsam nasil olurdu diyince, ben yanlis veya kötü bisey yazmadim ki dedi. Yazdigi mesajlarda ama normal mesajdi yani imalı felan degildi.

Ama benim yinede beynim durdu ve güvenim cok zedelendi. Neyse sonra kadinin profilini inceledim ama isime yarayacak bisey bulamadim. Ve gördüm ki kadin istanbulda yasiyor.

O an icime felaket bi şüphe düştü çünkü eşim ekim ayinda 6 erkek arkadaslariyla birlikte 4 günlük istanbul tatiline cikmisti. Simdi kendi kendime kuruyorum acaba o kadinla orada görüştü mü diye.

Bana ailesi üzerine ve kurana el basar yemin etti yanlis bisey yapmadigina veya beni üzecek bisey yapmadigina, ama beni seytan bir kere dürttü ve kendi kendime dedim ki, yapsaydi bile sanki itiraf mi edecekti, elbette yalan yere yemin ederdi falan.

Kafam o kadar karışık ki anlatamam neye inanacagimi neye inanmayacagimi bilmiyorum. Yardim edin lütfen ne yapmaliyim 😔😔
Dost acı söyler der cumleme başlarım. Öylesine şoylesine de olsa yazamaz kardeşim. Ne diye yaziyor ne yani ?? Sen bir erkege oylesine yaz bu ulkede cinayet sebebi olur. Ama erkek yazinca öylesine der gecistirir olduu gel külahima anlat bunu . Gece gece sinir bastı baak:sinirli:

Annelerinin ustune yemın ederler bir de cocugu olmayanlar. Cocugu olanlar allahtan korkmadan cocugun ustune bile edebilirler.

İnsanın yemine olan guvenınu zedelıyorlar.
Zaten gururu kırmıssın, bari bırak kadının inancı kalsın dı mı.
Yok gider ayak onu da gotururler.
İnsan en cok salak yerine konduguna uzuluyor zaten, bunların yaptıklarına degıl.
Evet iyi ki hatirlattin. Oglumun uzerine de yemin etmisti😀 bak onu unutmusum.

Ha wvet iyi ki hatirlattin. Oglumun uzerine de yemin etmisti😀 bak onu unutmusum.
Benimki de cocuk yoktu bizde, annesinin ustune etmisti.
Hepsi tıynetsiz bunların desene.
Annesini de cok severdi, nasıl inanmayasın? Anne yani bu.
Yazıklar olsun gece gece o bet sıfatı geldı aklıma.

Bu nasıl yazı yazma😮😮😮😮
Ya artik su dilimizi katledenlere ben de kiziyorum. Biraz once bir konudaki konu sahibi de oyle. Konunun basligi da dahil iceriginde sesli harfleri aradim, yok. Onlari siz doldurun der gibi. Anlamak mumkun degil. Hayir yeni kusak anladik usengec ve tembel de sesli harfleri atlayacak kadar mi tembel. Ama gulme isareti olarak 😀 bunu kullanmak yerine bir suru anlamsiz harf yazmaya da usenmiyorlar.asdghjjdr gibi mesela. Sesli haflere gelince usengeclik var ama. Yazik ya canım Tukcemizi katlettiler.

Back