Twitter yalanı.. Sanırım aldatılıyorummm :(

Peki ne yapmayi dusunuyosun? İsrarla yalan soylemeye devam ediyo. Bunlar bi ayrilik sebebi mi senin icin?
En son canım cicim barışalım ben seni seviyorum falan dedi. Baktım beni gerizekalı yerine koymaya çalışıyo beni yalnız bırak düşünmek istiyorum bi süre dedim seninle konuşmak bana iyi gelmiyor artık dedim.. Kafamı toplayıp bi karar vermem lazım bu şekilde güvensizliklerle yürütebilecegime inanmıyorum onunda zaten özür dilemek kendini affettirmek güvenimi tazalemek gibi çabaları yok, olsa belki başka düşünürdüm ama şuan onunla yürümeyecek gibi hissediyorum

Hakaret etmesek de olur hani..
Ama haklısın, şuan dertsiz tasasız evinde rahat rahat yatıyordur. Sende burada.. Hep böyle, biz asla bosveremiyoruz maalesef.

Ya ne var twitter kullanıyorsa. Bence biraz gereksiz kıskançlık yapmissiniz. Hem öyle binlerce takipçisi olan biri daha çok mizah yapma üzerine kullanır twitteri. Kari kız bulmak için değil. Bırakın kullansin
kullansın ama yalan söylemesin.. O bana yalan söylüyor şuan kullanmıyorum diyerek. Arkadaşının 3 senedir tweet atılmayan hesabını bana vererek zakama hakaret ediyor. Bunları yapmasa kullanması zaten umurumda değil

Hakaret etmesek de olur hani..
Ama haklısın, şuan dertsiz tasasız evinde rahat rahat yatıyordur. Sende burada.. Hep böyle, biz asla bosveremiyoruz maalesef.
Bana sen çok takıntılısın twitter a girdim diye ölmezsin ne bu hallerin dedi.. O derece rahat kendisi, yalan söyleyip yakalanıp takma ya boşver diyebilecek kadar rahat bir insan :)

Ya ne war kullansin kisitlma yapma diyenlere inanamyrm ya ben baska bir ulkede falan mi yasiyorm acaba kiz diuo ki o bnmkni kapattrdi o zamn beyefndi kndide kisitlma yapmayacak ya niye kullnmasni istemiyo cnki biliyo ki afedersnz ama herkz birbrne yawsiyo bnce kendinden biliyo ! Kesinlikle yalan soyluyo arkadsmn diye beni aptal yerne koyma bu seklde hayatmza kisitlma getiren sensin madem kullaniyosn bnde kullncm de ve hemn ilk isin sen de ac

o zaman kendine bir süre ver ve sakinleş, kararını sonra ver. ileride pişman olursan ve aklında acaba o zaman bana doğru mu söylemişti şüphesi olursa daha çok zorlanırsın.
Doğru söylüyorsun sanırım.. Bende zaten bi süre bana yazma düşünmeye ihtiyacım var dedim. Biraz kafamı topladıktan sonra yazdıgı şeyleri de en baştan tekrar okur ona göre bi karar veririm. Şuan sinirle bi konışsam çok agır seyler söyleyeceğim çünkü

sırf ona inat açarım belki ama gerçekten umurumda değil benim sosyal medya, oda kullanıyosa kullansın umurumda değil. Ama bana yalan söylemesini hazmedemiyorum bi insan niye gizli saklı işler çevirirerek bitirir ki güveni. Mahvetti şuan 5 senelik ilişkimizi. herseyi mahvetti

Bana sen çok takıntılısın twitter a girdim diye ölmezsin ne bu hallerin dedi.. O derece rahat kendisi, yalan söyleyip yakalanıp takma ya boşver diyebilecek kadar rahat bir insan :)
Sana takıntılı derken elin armut mu topluyordu? Diyeydin ya takıntılı olmayı yalancı olmaya tercih ederim diye.

Burada kim arkadasinin hesabini kullaniyor merak ediyorum. Neden bana olasi gelmiyor? Bezelye beyinleriyle hep ayni yalani soyledikleri icin olabilir mi acaba? Gizledigi her ne ise ogrenmeni istemedigi kesin.
Insallah seni kandirmasina izin vermezsin, burada konu acanlarin %80'i sevgiliyken, nisanliyken yalanini yakaladim ama beni inandirdi meger o zaman gercek yuzunu gostermis ben anlamamisim diyor.

en iyisini yapmışsın, kendini doldurmadan sakince düşün ve öyle karar ver.
5 yıl bu az zaman değil, bir anda silip atma iyice düşün, sana yalan söyledi mi daha önce, güvenini sarsacak başka olay oldu mu, iyi düşün. yavaşça ver kararını.

Beni de korkutan tam olarak bu zaten böyle bişey yaşamak istemiyorum

Aynen bunları süşünmeye ihtiyacım var, yorumlarınız için çok teşekkürler bana farklı bi bakış açısı kattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…