- 18 Ocak 2016
- 119
- 31
- 13
- 38
- Konu Sahibi kafamcokkarisikkk
-
O şekilde olsa inanın bende bişey söylemezdim, ama şuan çok kötü hissediyorum kendimi bide hala inkar ediyor iyice deliriyorumŞimdi anladım...İnş. altından başka bir şey çıkmaz,işin zor. Benim şifrelerim eşim de var,onunkiler de bende ama açıp da bakmayız.Vermeseydi ya da kapattım diyip devam etseydi ben de şüphelenirdim
Beni bu hale getirenler utansınnn -_-Oha sosyal ağ analizi yapıyosun resmenyahu takma bu kadar saçma sapan şeylerden çocuğu bıktırma sende yıpranma canım..
ya inkar ediyor yaptıgını adam gibi yaptım bi hata desin özür dilesin söylesin kullandıgı hesap her ne haltsa yoksa benim bakmadan asla içim rahat etmeyecek nasıl bu şüpheyle hiçbişey olmamış gibi davranayım soğursa soğusun umurumda değil şu saatten sonra ben gerçekleri bilmek istiyorumSeni aldatmamış yani büyütülecek bir şey yok ki bak kendinden uzaklaştırırsın böyle yaparsan
android telefonlar için twitter uygulaması indiriliyor oda twitter yüklemiş ve oradan giriş yapmış bu şekilde anasayfadan arama yapmış.. Yoksa orada kaydol veya giriş yap yazısı çıkması lazımdı kırmızı kutucuklu yerdeBen resimden bişey anlamadım googledan bakıyorum genelde bende nerden anladınız hesabı olduğunu
Niye yalan söylediki o zaman kısıtlayan zaten siz değil oymuş ne gerek vardı güven kırmayaandroid telefonlar için twitter uygulaması indiriliyor oda twitter yüklemiş ve oradan giriş yapmış bu şekilde anasayfadan arama yapmış.. Yoksa orada kaydol veya giriş yap yazısı çıkması lazımdı kırmızı kutucuklu yerde
Benim içinde aynen öyle.... Yoksa banane onun twitter hesabından ama hala yalanda diretiyor ya ona katlanamıyorum işteSorun sosyal paylaşım sitesi kullanması değil bence yalan söylemesi dürüst olmaması ve yalan konusunda da ustelemesi
O bana facebook instagram kullanamazsın deyince bende onun twitter hesabındaki acayip tipli kızlara sardım. Öyle tipler vardı ki yani kim olsa rahatsız olurdu ve onlarla bi muhabbeti olup olmadıgını merak ettim hep. Sonra bana şifresini verdi artık şifrenin bende durmasından nasıl rahatsız olduysa yalandan hesabımı kapadım deyip gizledi... Sakladıgı bişey var belli yoksa neden şifresinin bende olmasından rahatsızlık duysunNiye yalan söylediki o zaman kısıtlayan zaten siz değil oymuş ne gerek vardı güven kırmaya
denedim ama hesap ismini değiştirmiş olmalı böyle bir kullanıcı bulunmamaktadır diyor, zaten ayda bir isim değiştirirdi şimdiye şifreyi de değiştirmiştir eminim kieski sifreyi kullaniyorsa hesabina giris yapmayi denedin mi?
mail adresini şuan hatırlayamıyorumMail adresini arattırdınız mı.
kullansın ama yalan söylemeden bişeyler saklamadan benim tek istegim bu. o hala inkar etme peşindeDiğer uygulama üzerinden girmiş. Bu şekilde arama yapamaz ki. Yalan söylediği belli. Ama siz neden kapatmasını istediniz ki. Bırakın kullansın
kullansın ama yalan söylemeden bişeyler saklamadan benim tek istegim bu. o hala inkar etme peşinde
birbirinizin hayatına niye bu kadar müdahale ediyosunuz?Ben zorlayarak hata ettim evet, ama keşke bunu yapmasaydı ne olursa olsun bana yalan söylememeliydi dört beş kez sordum her defasında saçmalama dedi sinirlendi bana güvenmiyo musun dedi ve ben inandım. Bu lafın üstüne yalan söylüyor olamaz dedim ne aptalım
İlk kez böyle bişey oluyor bu yüzden çok şaşkınım hiç aklıma gelmezdi bana böyle bi yalan söyleyecegi, güvenim yıkıldı ben bidaha ona nasıl güvenicem
Şuan arattım da çıkmıyor malesef böyle bir adres kesin onuda değiştirmiştirMail adresini arattırdınız mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?