Twitter yalanı.. Sanırım aldatılıyorummm :(

Şimdi anladım...İnş. altından başka bir şey çıkmaz,işin zor. Benim şifrelerim eşim de var,onunkiler de bende ama açıp da bakmayız.Vermeseydi ya da kapattım diyip devam etseydi ben de şüphelenirdim
O şekilde olsa inanın bende bişey söylemezdim, ama şuan çok kötü hissediyorum kendimi bide hala inkar ediyor iyice deliriyorum

Seni aldatmamış yani büyütülecek bir şey yok ki bak kendinden uzaklaştırırsın böyle yaparsan

Seni aldatmamış yani büyütülecek bir şey yok ki bak kendinden uzaklaştırırsın böyle yaparsan
ya inkar ediyor yaptıgını adam gibi yaptım bi hata desin özür dilesin söylesin kullandıgı hesap her ne haltsa yoksa benim bakmadan asla içim rahat etmeyecek nasıl bu şüpheyle hiçbişey olmamış gibi davranayım soğursa soğusun umurumda değil şu saatten sonra ben gerçekleri bilmek istiyorum

Ben resimden bişey anlamadım googledan bakıyorum genelde bende nerden anladınız hesabı olduğunu
android telefonlar için twitter uygulaması indiriliyor oda twitter yüklemiş ve oradan giriş yapmış bu şekilde anasayfadan arama yapmış.. Yoksa orada kaydol veya giriş yap yazısı çıkması lazımdı kırmızı kutucuklu yerde

Sorun sosyal paylaşım sitesi kullanması değil bence yalan söylemesi dürüst olmaması ve yalan konusunda da ustelemesi

Niye yalan söylediki o zaman kısıtlayan zaten siz değil oymuş ne gerek vardı güven kırmaya

Diğer uygulama üzerinden girmiş. Bu şekilde arama yapamaz ki. Yalan söylediği belli. Ama siz neden kapatmasını istediniz ki. Bırakın kullansın

Niye yalan söylediki o zaman kısıtlayan zaten siz değil oymuş ne gerek vardı güven kırmaya
O bana facebook instagram kullanamazsın deyince bende onun twitter hesabındaki acayip tipli kızlara sardım. Öyle tipler vardı ki yani kim olsa rahatsız olurdu ve onlarla bi muhabbeti olup olmadıgını merak ettim hep. Sonra bana şifresini verdi artık şifrenin bende durmasından nasıl rahatsız olduysa yalandan hesabımı kapadım deyip gizledi... Sakladıgı bişey var belli yoksa neden şifresinin bende olmasından rahatsızlık duysun

birbirinizin hayatına niye bu kadar müdahale ediyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…