- 25 Ekim 2008
- 52.613
- 114.776
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de ayır canım.. şimdi ben kime maşallah dedim...
senin belin 62 kardeşininki daha mı ince...
kardeşin başka kullanıcı adı alsın, yarın başlayalım..
1 dk da 100 adımı nasıl yapıyosun ben onu anlamadım... jet hızıyla mı yapıyosun
ben 15 dk da 600 adım yapıyorum...
canım senin hızına bağlı...bazen 20 bazen 25 sürüyo bende...bende başladım.günde iki defamı yapıcaz? 1000 adım kaç dakika sürüyo arkadaşlar?
huuu nerdesiniz kızlar...
ooo hem slim hem bu haaaa ben o slime dayanamadım yaa ama başlasam iyi olucak :) o zaman yaptıklarımızı yazalım hergün gaza geliriz belkim :)selam magrenta ben devam ediyorum.slim de yapıyorum faydasını görüyorum..
ben bi kaç gündür koşturmacadan yapamıyodum bu gün yapıcam inşallah bakalım...
slim in değişik setleri var...slim in 6 var ona ben de dayanamadıımm bi gün yaptık ertesi gün kamyon çarpmışa döndüm...
bi de göbek için olan var slim 6 pack o daha rahat ve baya faydası var... ama ben şimdi çocuklardan fırsat bulamıyorum..
benimki baya gıcırdamaya başladı da pek yapasım gelmiyo gacı gucur sinir ediyo ses... öndeki gidon falan çok gıcık ses çıkarıyo... yağlanması lazım sanırım hangi yağla yağlanır ki...grass yağı mı makine yağı mı sürsem ki...
seninkinin de gidonu var mı canım...
varsa eğer bacaklarını kırıp bisiklete biniyomuş gibi pozisyonda yaparsan bacaklara çok faydası oluyo...
850 adım çalıştım şimdi 121 kalori yakmışım