Twist Stepper kullanan var mı?

maibeyaz geçmiş olsun canım oğluşuna

250 yaptım bugün
bakalım yatmadan bi 100 daha yaparım fırsatım olursa

teşekkür ederim arkadaşlar...
şimdi daha iyi çok şükür uyuyor şimdi..
ben de yapabilirsem bi kaç adım yapayım...
yazarım sonuçları..

mailbeyaz geçmiş olsun...

700 adım 20 dakika sürdü... 100 kalori harcamışım gozukuyor makinenin üzerinde...her gün bu tempoda yapmaya çalışacağım....Yediklerime de dikkat ediyorum...Temmuz 1 gibi bakıcam ne gibi değişiklik olmus...Bi değişiklik olmassa twisteri yok etcem :KK34:

arkadaşlar inşaallah sizin sayenizde gaza gelip yapacağım vede zayıflayacağım.............:KK66::KK64::KK9:

devam arkadasım..yine 100 kalori yakalım bugün..bnde daha yapmadım biraz sonra yapcam 700 adım...sende yapmaya çalış... ay sonuna kadar yapmaya çalışalım bakalım ne olacak..ben bacak ve kalca ölçümü aldım...çünkü ben hiç düzenli yapmadım 1 gün yaptım 15 gün yapmadım o sekilde....

devam arkadasım..yine 100 kalori yakalım bugün..bnde daha yapmadım biraz sonra yapcam 700 adım...sende yapmaya çalış... ay sonuna kadar yapmaya çalışalım bakalım ne olacak..ben bacak ve kalca ölçümü aldım...çünkü ben hiç düzenli yapmadım 1 gün yaptım 15 gün yapmadım o sekilde....

daha 200 yapabildim,yaparım geceye kadar.:KK64:....benimde 2 ayda kilo vermesem bile biraz sıkılaşmam lazım...........:KK76:

arkadaşlar ben pilates seti aldım bu setin içinde var twist ama nasıl kullanılacağına dair birşey yok. bununda üstüne çıkıp sağ solamı dönüyorsun

X