valla ya getirseler iyi olacak gerçekten...
çok sıkıldım yaa... leslie yapıyordum onu da bıraktım ama bu akşam yeniden başlıyorum stepper gelene kadar leslie 5 mille idare edicem artık...
ben de eskiden günde 1200 adım atınca çok yaptım gibi geliyodu.... kızları görünce acayip gaza geliyorumhele bi gelsin stepper ben de 2000 3000 adım atcem günde...
sağol bitanem daha iyiyim allaha şükür...ama diyeti azcık cıvıttım sanki...sen nasılsın...
benim aleti de servis götürdü 10 günü geçti hala getirmediler...
tatlım sen uğramayınca listeden çıkarmıştım ama sen yaptım deiğin anda eklerim hemen.. zaten 4 kişi kaldı kızlar yazık...
Değişilik iyidir bende bir ara yapayım leslie ya da slim in 6 bi süre de onları deneyim napiym :))))
1000 adım atmak yetmio sanırım
günaydın bayanlar ölçüm istiyorummmm kimse kale almiyor sanırım? işe yarıyormu yaramıyormu?
15 mart 1200 adım yaptım bu gidişle böle devam eder bi deişilklik olmazumutsuzluğa kapılıyorum galibaa
al benden de o kadar canım ne yaparsam yapayım yok haftaya kısmetse lahana çorbası yapıcam o şekilde ne kadar versem kar :)))))))canım ben bünye olarak çok zor kilo veren biriyim.şu anda hiç dikkat etmiyorum normalde böyle zamanlarda kilo alırım ama aletle çalıştığım için almıyorum o faydası oldu.incelmeye gelince sadece 1 santimlik bir incelme oldu ama görüntü olarak bir ay önceki gibi değilim.çok toparlandım kıyafetlerimdende belli oluyo inceldiğim ama ölçüye neden yansımıyo bilmiyorum.
evet bende duymuştum ama çok zor yarım saat kalmak o aletin üzeride dün pek durmadan 1500 adım yaptım ölüyordum nerdeyse ter içinde kaldım :)14 mart 200 adım
15 mart yapamadım malesef
16 mart 3000 adım...
bide öğrendiğim bişi söyliyim kızlar. babam dr'a gitmişti. orda demişlerki 20 dakikadan sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş. ben normalde 1000 adımı bütün yapıyordum, 18 dakikamı falan alıyordu. bu gün niyet ettim 1500ü tek seferde yapacam artıkk o da 25 dakikamı alıyor. zaten vücutta iyice alıştı kasmaz artık ...
sadece 1000-2000 adım ile kilo verebilmek benim için hayal aynı zamanda diyetde yapmak lazım sanırım burda diyet yapan yok ben bu aleti sıkılaşmak incelmek için yapıyorum önemli olan kaç kiloda olduğum değil kaç kiloda göründüğüm diye düşünüyorum.Arkadaşlar ben sizi anladım
Siz adım yarışması yapıyorsunuz
Kilo veren yok galiba
selam kızlar benim alet hala gelmedi çıldıracağım yaw...:95:
bu arada ben önce leslie 3 mil yapıyordum o sanırım 40 dk falan sürüyo daha sonra soğumadan 600 ila 1000 adım arası steper yapıyordum... diyetisyen kontrolündeyim kontrollerde hep yağ verdiğim görünüyo... hiç kas ve su kaybım olmadı 4 kilo verdim ama hepsi yağdan gitti... ama önceki sayfalarda belirtmiştim ilaç kullandığım için çok yavaş veriyorum ben...incelme olarak da diyete başladığımdan bu yana 12 cm inceldim... ben callenetics de çok yaptım.... ama bu ay hem sporu aksattım hem diyeti...diyetisyen kontrolüm var korkuyom aldım diye gitmeye...
bu arada ben önce leslie 3 mil yapıyordum o sanırım 40 dk falan sürüyo daha sonra soğumadan 600 ila 1000 adım arası steper yapıyordum... diyetisyen kontrolündeyim kontrollerde hep yağ verdiğim görünüyo... hiç kas ve su kaybım olmadı 4 kilo verdim ama hepsi yağdan gitti... ama önceki sayfalarda belirtmiştim ilaç kullandığım için çok yavaş veriyorum ben...incelme olarak da diyete başladığımdan bu yana 12 cm inceldim... ben callenetics de çok yaptım.... ama bu ay hem sporu aksattım hem diyeti...diyetisyen kontrolüm var korkuyom aldım diye gitmeye...