Twist Stepper kullanan var mı?

Değişilik iyidir bende bir ara yapayım leslie ya da slim in 6 bi süre de onları deneyim napiym :))))
1000 adım atmak yetmio sanırım

günaydın bayanlar ölçüm istiyorummmm kimse kale almiyor sanırım? işe yarıyormu yaramıyormu?

15 mart 1200 adım yaptım bu gidişle böle devam eder bi deişilklik olmaz umutsuzluğa kapılıyorum galibaa

Sağol canım ellerıne sağlık...
Hala getırmedıler mı aletı, kıyamam sen de ozaman kendı cabalarınla devam edıyorsun suan...
Bazen zor gelıyor ya yalan yok...
Dun bomba gıbı hıssedıyordum kendımı bugunse mıymısık

15 Mart 700 adım
16 mart 200 adım (ay bırden bogazımı sıktı sankı bırı sabah ınıverdım aletten )

canım ben bünye olarak çok zor kilo veren biriyim.şu anda hiç dikkat etmiyorum normalde böyle zamanlarda kilo alırım ama aletle çalıştığım için almıyorum o faydası oldu.incelmeye gelince sadece 1 santimlik bir incelme oldu ama görüntü olarak bir ay önceki gibi değilim.çok toparlandım kıyafetlerimdende belli oluyo inceldiğim ama ölçüye neden yansımıyo bilmiyorum.

14 mart 200 adım
15 mart yapamadım malesef
16 mart 3000 adım...

bide öğrendiğim bişi söyliyim kızlar. babam dr'a gitmişti. orda demişlerki 20 dakikadan sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş. ben normalde 1000 adımı bütün yapıyordum, 18 dakikamı falan alıyordu. bu gün niyet ettim 1500ü tek seferde yapacam artıkk o da 25 dakikamı alıyor. zaten vücutta iyice alıştı kasmaz artık ...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende uzun zamandır stepper kullanıcısıyım. listeye benide alırsanız sevinirim. dün 1500 adım attım.

Arkadaşlar ben sizi anladım
Siz adım yarışması yapıyorsunuz
Kilo veren yok galiba

al benden de o kadar canım ne yaparsam yapayım yok haftaya kısmetse lahana çorbası yapıcam o şekilde ne kadar versem kar :)))))))
bendede 1 cm kadar bir fark var gibi ama düzenli yapamıyorum ve senin kadar çokta yapmıyorum tam anlamadım o yüzden ama toparlanma var gibi biraz
inşallah güzelce inceliriz :)))
evet bende duymuştum ama çok zor yarım saat kalmak o aletin üzeride dün pek durmadan 1500 adım yaptım ölüyordum nerdeyse ter içinde kaldım :)

Arkadaşlar ben sizi anladım
Siz adım yarışması yapıyorsunuz
Kilo veren yok galiba
sadece 1000-2000 adım ile kilo verebilmek benim için hayal aynı zamanda diyetde yapmak lazım sanırım burda diyet yapan yok ben bu aleti sıkılaşmak incelmek için yapıyorum önemli olan kaç kiloda olduğum değil kaç kiloda göründüğüm diye düşünüyorum.

selam bayanalr herkes nasıl güzel gelişmeler duymak istiyorummmm artıkk :)))
16 mart 1500 adım yaptım bu haftasonu yoğun olucak bugün yarın yapamam sanırım cmrt pazar asılırım artık :))) herkese iyi adımlarr

selam kızlar benim alet hala gelmedi çıldıracağım yaw...:95:

bu arada ben önce leslie 3 mil yapıyordum o sanırım 40 dk falan sürüyo daha sonra soğumadan 600 ila 1000 adım arası steper yapıyordum... diyetisyen kontrolündeyim kontrollerde hep yağ verdiğim görünüyo... hiç kas ve su kaybım olmadı 4 kilo verdim ama hepsi yağdan gitti... ama önceki sayfalarda belirtmiştim ilaç kullandığım için çok yavaş veriyorum ben...incelme olarak da diyete başladığımdan bu yana 12 cm inceldim... ben callenetics de çok yaptım.... ama bu ay hem sporu aksattım hem diyeti... diyetisyen kontrolüm var korkuyom aldım diye gitmeye...

Allah nazardan saklasın canım.12 santim incelme süper.hemde yağdan gitmiş çok güzel tebrik ederim.
17 mart 3000 adım.

canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin;
ben pilatese sonunda başlayabildim ama diyet yapamıyorum kızlar ya
sizler diyet yapabiliyor musunuz ?ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar ?bana da fikir verin..

bu arada callenetics nasıl bir egzersiz ?

17 mart 4000 adım.

uzun zamandır tek seferde günde iki defa biner adım attığım için binbeşyüz ikibine geçmek kolay geldi. ama yaparken tutacak uzun kolunun olması çok büyük avantajmış ben kendim bakıp alacakken kolsuz alacaktım yer kaplamasın diye ama iyiki sekreterden bunu almışım. böylece yarım saat aletin üstünde olsamda tutununca rahat oluyor :)

4 kiloya 12 cm mı ınceldın maım bu muhtesem
Git sen dıyetısyene kuzum gıt...
Ay masallah ya

mart ayı 3. hafta tablomuz
KK nick |15 Mart | 16 Mart |17 Mart | 18 Mart | 19 Mart | 20 Mart | 21 Mart |toplam
Aydasu|700|200|||||
Magrenta|1200|1500|||||
rukiyesahin|2000|2700|3000|3000||||
gunesgulu|200||3000|4000|5001||
ceroos |2600|3000|||||
pysycik|xxxx|1500||||||

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…