- 25 Ekim 2008
- 52.613
- 114.776
selam kızlar benim alet hala gelmedi çıldıracağım yaw...:95:
bu arada ben önce leslie 3 mil yapıyordum o sanırım 40 dk falan sürüyo daha sonra soğumadan 600 ila 1000 adım arası steper yapıyordum... diyetisyen kontrolündeyim kontrollerde hep yağ verdiğim görünüyo... hiç kas ve su kaybım olmadı 4 kilo verdim ama hepsi yağdan gitti... ama önceki sayfalarda belirtmiştim ilaç kullandığım için çok yavaş veriyorum ben...incelme olarak da diyete başladığımdan bu yana 12 cm inceldim... ben callenetics de çok yaptım.... ama bu ay hem sporu aksattım hem diyeti... diyetisyen kontrolüm var korkuyom aldım diye gitmeye...
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin;
ben pilatese sonunda başlayabildim ama diyet yapamıyorum kızlar ya
sizler diyet yapabiliyor musunuz ?ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar ?bana da fikir verin..
bu arada callenetics nasıl bir egzersiz ?
tatlım callenetics de platese benzer bi dpor ama ben call den daha çabuk sonuç aldım platese göre...
calll aşırı sıkıcı ama bi okadar da etkili...21 günde vücudundaki değişimi görebiliyorsun....
4 kiloya 12 cm mı ınceldın maım bu muhtesem
Git sen dıyetısyene kuzum gıt...
Ay masallah ya
ben mesajımda kendimi yanlış ifade etmişim diyete başladığımda 68 kiloydum diyetisyene başladığımda 65 kiloydum...
toplamda 7 kilo verdim... ama callenetics sayesinde 12 cm inceldim göbüşümden... hala var göbüşüm tembellik ediyorum... şafak da azaldı tekrardan calleneticse başlıcam inşallah...
bu arada benim stepper hala gelmedi ümidi kessemmi sizce...