Gelin olan benim demek istiyor zannımca...Kırmızı kuşağı biri bana açıklayabilir mi ?
Gelin olan benim demek istiyor zannımca...
Yanlız ben henüz yeterince medeni (!) olamamışım demeki. Bana itici geldi doğrusu. Allah çocuklarımızı korusun diyorum.
Olmaz. Ayrı cinsiyetten olduktan sonra "dünya nereye gidiyor" veya "kıyamet yakın" denmez, neticede farklı cinsiyetler. Aynı cinsiyette iki insan birbirini sevince dünyanın sonu geliyor ama.Vallahi bence torunu yaşında kızı koynuna alan adamdan, din emrediyor diye 4 karı hakkım var diyenden filan daha sempatik. Kimseye zararları yok, var mı bir zararları , incittikleri birileri canını yaktıkları ? Yok.
Olmaz. Ayrı cinsiyetten olduktan sonra "dünya nereye gidiyor" veya "kıyamet yakın" denmez, neticede farklı cinsiyetler. Aynı cinsiyette iki insan birbirini sevince dünyanın sonu geliyor ama.
Hayır dünyanınki de ne sonmuş arkadaş, eşcinsellik var binlerce yıldır ama o son bir türlü gelemedi.
Toplu kalp krizi geliyor şimdi, kaç kaçBilinenlerin disinda bir de gay olduklarini gizleyen, hic belli etmeyenler var. Yani sevgili oglusunuzun bile ilerde ne cikacagi mechul..O yuzden kinamamak lazim, herkesin basina gelebilir..
Toplu kalp krizi geliyor şimdi, kaç kaç
Olmaz, buradan kimsenin çocuğu LGBT olamaz
Valla bence dünyanın sonu eşcinsellikten değil de pedofiliden gelebilir, daha mantıklı yani.Ohoo eşcinsellikle olsaydı Osmanlı olmazdı ayol oğlancıllığı bilmeyen mi var
Homofobi kötü bir şey. Ayrıca sanmıyorum eşcinseller için de hayat sütliman olsun, kendi kimliklerini kabul edene ettirene kadar ne savaşlar veriyorlar...
Toplu kalp krizi geliyor şimdi, kaç kaç
Olmaz, buradan kimsenin çocuğu LGBT olamaz
Valla bence dünyanın sonu eşcinsellikten değil de pedofiliden gelebilir, daha mantıklı yani.
Ayrıca oğlancılık dediniz ve şimdi Neo-Osmanlılar "üç kıtada hüküm sürmüş şanlı ecdadımızda olmaz öyle şey" diye gelecek, tehlikenin farkında mısınız?
Normal.oğlanı bırak kocası gey çıkan var ya
oğlanı bırak kocası gey çıkan var ya
İşte onlar aile baskısı yüzünden yapılmış paravan evlilikler. Çok acı. Hani gay deyince aklımızda hafif kırık, eli belinde bir komik tip geliyor ama aslında çok zor yaşadıkları. Ailenin yüz karası bir kere hele de erkek evlada önem veren bir kültürdense aile. Zenne filmini izlemiştim 3 sene önce çok etkilemişti beni önceden ben de iğrenirdim ama bu onların tercihi dışında gelişiyor marjinal olmak adına yapılan bir şey değil.
yapmasalar keşke, çünkü belki kızda bilmeden evleniyor, onunda başı yanıyor
Evlilik aşamasında da kıza karşı cinsel anlamda ilgisiz olması "çok seviyor, kıyamıyor dokunmaya bile" olarak algılanıyor.yapmasalar keşke, çünkü belki kızda bilmeden evleniyor, onunda başı yanıyor
hatta yakında duydum ben bunu kızkardeşimin kankası, öğretmen, ben geyim diyor kaç sene sonra sevgilisiyle ayrı eve çıkıyor, uğradığı dumuru düşünebiliyor musun
Evlilik aşamasında da kıza karşı cinsel anlamda ilgisiz olması "çok seviyor, kıyamıyor dokunmaya bile" olarak algılanıyor.