Türkiye'de bir ilk. Boğaz'da eşcinsel düğünü...

ya saygımız sonsuz, herkesin cinsel tercihi; her türlü sorumluluk vebal onların kesinlikle hor görmek değil ama benim midem kaldırmıyor ya.. allah mesut bahtiyar etsin ne diyelim )

Gelin olan benim demek istiyor zannımca...

Yanlız ben henüz yeterince medeni (!) olamamışım demeki. Bana itici geldi doğrusu. Allah çocuklarımızı korusun diyorum.

Aminn amin . Hastalık mı yoksa sapkınlık ben adını koyabilmiş değilim henüz.

Olmaz. Ayrı cinsiyetten olduktan sonra "dünya nereye gidiyor" veya "kıyamet yakın" denmez, neticede farklı cinsiyetler. Aynı cinsiyette iki insan birbirini sevince dünyanın sonu geliyor ama.

Hayır dünyanınki de ne sonmuş arkadaş, eşcinsellik var binlerce yıldır ama o son bir türlü gelemedi.

Hastalik veya sapkinlik olarak gormuyorum ben, sadece yaradilis... Dunyaya homoseksuel olarak gelmis, ya da mecburiyetten oyle olmus, oylesini de gordum. Travestinin biri bana seyini gostermisti, bilye kadardi, "bak saraylim, demisti, ben bununla neyim?" Gencti, kani kayniyordu, seks yapabilmek icin onundeki tek yolu secmisti. Erkekler zaten gaylige meyilli, kadinda iki disi kromozom varken onlarda bir disi, bir de erkek kromozom var. O yuzden gay sayisi bayagi cok... Bilinenlerin disinda bir de gay olduklarini gizleyen, hic belli etmeyenler var. Yani sevgili oglusunuzun bile ilerde ne cikacagi mechul.. O yuzden kinamamak lazim, herkesin basina gelebilir..

Ohoo eşcinsellikle olsaydı Osmanlı olmazdı ayol oğlancıllığı bilmeyen mi var

Homofobi kötü bir şey. Ayrıca sanmıyorum eşcinseller için de hayat sütliman olsun, kendi kimliklerini kabul edene ettirene kadar ne savaşlar veriyorlar...

Bilinenlerin disinda bir de gay olduklarini gizleyen, hic belli etmeyenler var. Yani sevgili oglusunuzun bile ilerde ne cikacagi mechul.. O yuzden kinamamak lazim, herkesin basina gelebilir..
Toplu kalp krizi geliyor şimdi, kaç kaç
Olmaz, buradan kimsenin çocuğu LGBT olamaz

Valla bence dünyanın sonu eşcinsellikten değil de pedofiliden gelebilir, daha mantıklı yani.

Ayrıca oğlancılık dediniz ve şimdi Neo-Osmanlılar "üç kıtada hüküm sürmüş şanlı ecdadımızda olmaz öyle şey" diye gelecek, tehlikenin farkında mısınız?

Belgelerle gelirim Valla kimse inkar etmesin Osmanlı'da bal gibi de vardı oğlancılık. Hem de nasıl vardı.

Bence de dünyanın sonu eşcinsellikten değil pedofili, tecavüz, ensest ilişkiler, savaşlar, çocuk işçiler, gelinler, kapitalizmden gelecek.

oğlanı bırak kocası gey çıkan var ya

İşte onlar aile baskısı yüzünden yapılmış paravan evlilikler. Çok acı. Hani gay deyince aklımızda hafif kırık, eli belinde bir komik tip geliyor ama aslında çok zor yaşadıkları. Ailenin yüz karası bir kere hele de erkek evlada önem veren bir kültürdense aile. Zenne filmini izlemiştim 3 sene önce çok etkilemişti beni önceden ben de iğrenirdim ama bu onların tercihi dışında gelişiyor marjinal olmak adına yapılan bir şey değil.

yapmasalar keşke, çünkü belki kızda bilmeden evleniyor, onunda başı yanıyor
hatta yakında duydum ben bunu kızkardeşimin kankası, kız öğretmen, kocası ben geyim diyor kaç sene sonra sevgilisiyle ayrı eve çıkıyor, uğradığı dumuru düşünebiliyor musun

Evlilik aşamasında da kıza karşı cinsel anlamda ilgisiz olması "çok seviyor, kıyamıyor dokunmaya bile" olarak algılanıyor.

Evlilik aşamasında da kıza karşı cinsel anlamda ilgisiz olması "çok seviyor, kıyamıyor dokunmaya bile" olarak algılanıyor.

olabilir bence daha ziyade günah olduğundan dokunmuyor diye algılanabilir evlenmeden önce, ama işin ilginci kız bir sorun olmadığını idda ediyormuş, çok şaşırmış, bilemiyosunki dört duvarı, onların normalleri ne, belkide sıradan bir koca olmaya çalışıyordu

şimdi ben bu eşcinsellik mevzusunun derinini bilmiyorum hastalık mııdır....sadece kontrol edilemeyen duygu mudur.... ne desem boş yani....
ama benim midem almadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…