Türkiye yoksullukta en kötü üçüncü ülke!

Sanki o sarayı üstene zimmetledi .. Amerikayı örnek alan siz değilmisiniz bizimde oldu işte sarayımız daha ne Ayy neyse daha fazla konuşamıyceeem kafam şişti.
amerikada beyaz sarayın masraflarını başkanlar kendi ceplerinden karşılıyor,sadece kira ödemiyor.erdoğan da yapsın bunu.

bak kaçak sarayın aylık sabit giderleri 21 milyon TL'ymiş...
Yani,
Her ay 1 Hastane,
5 Okul,
70 bin Öğrencinin Burs Parası

Sanki o sarayı üstene zimmetledi .. Amerikayı örnek alan siz değilmisiniz bizimde oldu işte sarayımız daha ne Ayy neyse daha fazla konuşamıyceeem kafam şişti.
üstüne tapulamadı ama bizim rızamız yoktu çünki müsriflik..ankarayada melih gökçek 10 milyon dolara dinezor dikti onu da tebrik edersin değilmi çalışıyor adamlar

gerçekler acı ve sıkıcıdır arkadaşım sen burda kısıtlı gelirlilere laf söyle rahatlatır vicdanen..

canım 45 günlük su faturası 100 tl 30 tlsi vergi!

Suriyeliler nerde zarar vermis millete? Tv de önünüze sunulan herseye inanmayin.
Benim simdiye dek karsilastigim suriyeliler gayet iyi insanlar..zararli kötü olduklarina sahit olmadim hic.
Bizim millet korkuluk görmüs gibi davraniyor resmen bu insanlara.

Zamaninda siyahi insanlar nasil görülmüsse simdi bizim millet öyle bakiyor resmen bu suriyelilere..
Ortada sinir oldugunuz bir durum varsa tepede oturan sahislara kusun nefretinizi.

Nerden geldim bu siyaset konusuna ki simdi ben sinir basiyor valla..

Etten zaten vazgeçeli çok oldu ama millet artık meyve sebze alamıyor.
Pazarlarda marketlerde o çocukların anaların halleri beni mahvediyor ya .

Bu hafta paz Ar da
Domates 1tl
Salatalık 75krs
Marul 1
Yarun kilo limon 2 tl
5kg patates 5 lira

El surulmuyor mu su anda bunlara ? aklimda kalanlar bunlar.

Bu hafta paz Ar da
Domates 1tl
Salatalık 75krs
Marul 1
Yarun kilo limon 2 tl
5kg patates 5 lira

kuran ekmek çarpsın tüm şehirlerde fiyatlar bu şeklde değil!ama o alamayanların ucuz olduğunu idda ederek günahını alıyorsun..3 kilo patates 10 tl
1 kilo kiraz 12 çilek ..5..6
erik en ucuz 8

kızkardeşimi itiklemişler otobuste suriyeli kadınlar.

Abla
Ben senle konuşmak istemiyorum ya bu konularda aramizda anlasmazlik olsun istemiyirum

Bu hafta paz Ar da
Domates 1tl
Salatalık 75krs
Marul 1
Yarun kilo limon 2 tl
5kg patates 5 lira

neresi burası,bizim pazar fiyatları;

salatalık 2tl
domates 2,5tl
marul 2tl
bir file limon(5 küçük limon)2tl
patates 1kilo 4tl

Abla
Ben senle konuşmak istemiyorum ya bu konularda aramizda anlasmazlik olsun istemiyirum
ama canım ucuz değil burası kasaba olduğu halde değil istanbulun belirli ilçeleri ucuz değil..anadolu yakası kavacık kavacık değil paris sanarsın halkıda orta halli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…