amerikada beyaz sarayın masraflarını başkanlar kendi ceplerinden karşılıyor,sadece kira ödemiyor.erdoğan da yapsın bunu.Sanki o sarayı üstene zimmetledi .. Amerikayı örnek alan siz değilmisiniz bizimde oldu işte sarayımız daha neAyy neyse daha fazla konuşamıyceeem kafam şişti.
üstüne tapulamadı ama bizim rızamız yoktu çünki müsriflik..ankarayada melih gökçek 10 milyon dolara dinezor dikti onu da tebrik edersin değilmi çalışıyor adamlarSanki o sarayı üstene zimmetledi .. Amerikayı örnek alan siz değilmisiniz bizimde oldu işte sarayımız daha neAyy neyse daha fazla konuşamıyceeem kafam şişti.
haram olsun zıkkım olsun !giderlerini kendi cebinden karşılamalı diğer tüm ülkelerde olduğu gibi.
cocuğuna bir çilek bile alamayan halkın vergisiyle değil
gerçekler acı ve sıkıcıdır arkadaşım sen burda kısıtlı gelirlilere laf söyle rahatlatır vicdanen..Sanki o sarayı üstene zimmetledi .. Amerikayı örnek alan siz değilmisiniz bizimde oldu işte sarayımız daha neAyy neyse daha fazla konuşamıyceeem kafam şişti.
canım 45 günlük su faturası 100 tl 30 tlsi vergi!amerikada beyaz sarayın masraflarını başkanlar kendi ceplerinden karşılıyor,sadece kira ödemiyor.erdoğan da yapsın bunu.
bak kaçak sarayın aylık sabit giderleri 21 milyon TL'ymiş...
Yani,
Her ay 1 Hastane,
5 Okul,
70 bin Öğrencinin Burs Parası
Etten zaten vazgeçeli çok oldu ama millet artık meyve sebze alamıyor.
Pazarlarda marketlerde o çocukların anaların halleri beni mahvediyor ya .
bütün her seyın verıgısını yılllıga vurcanım 45 günlük su faturası 100 tl 30 tlsi vergi!
Bu hafta paz Ar da
Domates 1tl
Salatalık 75krs
Marul 1
Yarun kilo limon 2 tl
5kg patates 5 lira
El surulmuyor mu su anda bunlara ? aklimda kalanlar bunlar.
el insaf bu vergiler halkı yoksullaştırıyorbütün her seyın verıgısını yılllıga vurevın araban varsa çok daha fazla oluyor
resmen etimizi yiyiyorlar!
ayıp edıyorsun amael insaf bu vergiler halkı yoksullaştırıyor
kuran ekmek çarpsın tüm şehirlerde fiyatlar bu şeklde değil!ama o alamayanların ucuz olduğunu idda ederek günahını alıyorsun..3 kilo patates 10 tlBu hafta paz Ar da
Domates 1tl
Salatalık 75krs
Marul 1
Yarun kilo limon 2 tl
5kg patates 5 lira
kızkardeşimi itiklemişler otobuste suriyeli kadınlar.Suriyeliler nerde zarar vermis millete? Tv de önünüze sunulan herseye inanmayin.
Benim simdiye dek karsilastigim suriyeliler gayet iyi insanlar..zararli kötü olduklarina sahit olmadim hic.
Bizim millet korkuluk görmüs gibi davraniyor resmen bu insanlara.
Zamaninda siyahi insanlar nasil görülmüsse simdi bizim millet öyle bakiyor resmen bu suriyelilere..
Ortada sinir oldugunuz bir durum varsa tepede oturan sahislara kusun nefretinizi.
Nerden geldim bu siyaset konusuna ki simdi bensinir basiyor valla..
Ablabak gülüm çocuğun var evinde bir hal oldu ödeyemedin elektiriği ne olacak kesecekler..bir trilyonluk saray faturası ödenmiyor kesilmiyor..tasarruf beraber yapılır..bumu insanlık müslümanlık eşitlik..nesıl yetsin..meyve yemesin et yemesin..makarna yesin
bu soyledıklerın nerenın pazarı? :=)Bu hafta paz Ar da
Domates 1tl
Salatalık 75krs
Marul 1
Yarun kilo limon 2 tl
5kg patates 5 lira
neresi burası,bizim pazar fiyatları;Bu hafta paz Ar da
Domates 1tl
Salatalık 75krs
Marul 1
Yarun kilo limon 2 tl
5kg patates 5 lira
ama canım ucuz değil burası kasaba olduğu halde değil istanbulun belirli ilçeleri ucuz değil..anadolu yakası kavacık kavacık değil paris sanarsın halkıda orta halliAbla
Ben senle konuşmak istemiyorum yabu konularda aramizda anlasmazlik olsun istemiyirum
tartısmadan konusun işteAbla
Ben senle konuşmak istemiyorum yabu konularda aramizda anlasmazlik olsun istemiyirum
canımmEe o kadar luks yasamasinlar yeterince yasasinlar diycemde simdi konu aksaray a gider susum en iyisi