Türkiye yoksullukta en kötü üçüncü ülke!

emekliye yapılan zam 100 de 3 ete yapılan 100 de 27

emekliye yapılan zam 100 de 3 ete yapılan 100 de 27

Ya şu ırkçı tavırlanırızı bırakın Allah aşkınaa. Özgecanı öldüren caniler hangi millettendi.....Ben bi zararlarını görmedim. Nasıl baktığınlada alakalı.. Allah bizleri vatanımızdan ayrılıp başka memleketlere sığınmak zorunda bırakmasın. empatii biraz empati

evet ırkçıysam ırkçıyım..gelip ülkeye zarar vermeden çalışıp alın teriyle para kazansalar ..yok hayır leş gibiler..her iki adımda..aile boyu dileniyorlar..kendi dilencilerimiz aç kaldı..bu pislikler yüzünden..

kendi açımız varken dediği içinmi kabahatli oldu arkadaş,suriyelileri kabul ettiği sırada devlet ne yaptı,ankaraya 4 trilyonluk saray..halk neden fatura ödesin!yapsaydı sınırda gerekeni,biz seviniyormuyuz çöpte gezen suriyelilere..
burada suriyeli yok kendi ülkemin vatandaşı çöpün içinden kapalı yoğurt kutusunu açmaya çalışıyor içim sızladı,faturayı halka kesmeyin,bak açık açık fuhuş yapan suriyeli kadınlar var şu an bunun sebebi halk değil

doğru diyosun

koskoca devlet varken kıyamayıp halka fatura kesiyorlar

aynen. bizimkilerin suratına bakmazlar
onlara acırlar, para verırler..
bizim memeleketımızde bazılarından iyi yaşıyorlar, devlet babaları sağ olsun!

2033 dedi davutoğlu başta istanbul olmak üzere güvenlik sorunları yaşanakmış..haber veriyor:)kayıt olmak istemeyen suriyeliler çocukları okula göndermiyor,çocuklar orda burda çöpte vs..okuma yazmaa bilmeyen bu çocuklar ne yapacak sence

en iyi beni anlayan sizsiniz..ben yurt dışında doğdum büyüdüm..oradada sığınmacılar var..fakat daha bir tanesini dahi dilenirken görmedim..kendi halinde insanlar..halende her iki ülke arasında gidip geliyorum..farkları görüyorum..

nkara, İstanbul gibi büyük şehirlerden gelen bazı kişilerin Suriyeli mülteci çocukları para karşılığı ailelerinden satın aldıkları öne sürüldü. Bu çocukların fuhuş sektörünün eline düşmesinden endişe ediliyor

HABER MERKEZİ

Ülkelerindeki isyancıların şiddetinden kaçan Suriyeli sığınmacıların yaşadığı dram iç acıtıyor. Ülkelerin terk edip göçmen duruma düşen Suriyeli sığınmacıların yaşadıkları sorunlar her geçen gün daha da artıyor. Yaşadıkları sorunlar çözülmeyen, ülkelerine de çeşitli sebeplerden dolayı dönemeyen Suriyeli sığınmacılar çocuklarını satmaya başladı. Bunu acı durumu fırsat olarak gören Ankara, İstanbul gibi büyük illerden gelen kişiler bu mülteci çocukları para karşılığı ailelerinden alarak yanlarında götürdükleri ortaya çıktı.

Özellikle kız çocuklarını para karşılığı satın alan bu kişilerin bu çocukları fuhuş sektöründe kullanacakları tahmin ediliyor. Suriyeli sığınmacıların bulunduğu şehirlerdeki vatandaşlar bu konuda sadece çocukların değil, birçok yetişkin Suriyeli kadının da kötü yola düştüğünü ifade ettiler. Bu konuda hiçbir tedbir almayan hükümeti eleştiren vatandaşlar, böyle giderse Türkiye’de fuhuş patlaması yaşanacağını belittiler.

açlıktan gebermeye gatirmişler milleti,bizim ülke bunu kaldırmaz kardeş,zenginlerin villalarının duvarlarını hiç gördünmü ben gördüm bizi görmemek için 3 metre:)körler sağırlar birbirini ağırlar fakirler yesin birbirini diyerektennnn saldılar içimizze,hastalıkmış fuhuşmuş hakgetire..onlara ...................yok nasılsa

nkara, İstanbul gibi büyük şehirlerden gelen bazı kişilerin Suriyeli mülteci çocukları para karşılığı ailelerinden satın aldıkları öne sürüldü. Bu çocukların fuhuş sektörünün eline düşmesinden endişe ediliyor

HABER MERKEZİ

Ülkelerindeki isyancıların şiddetinden kaçan Suriyeli sığınmacıların yaşadığı dram iç acıtıyor. Ülkelerin terk edip göçmen duruma düşen Suriyeli sığınmacıların yaşadıkları sorunlar her geçen gün daha da artıyor. Yaşadıkları sorunlar çözülmeyen, ülkelerine de çeşitli sebeplerden dolayı dönemeyen Suriyeli sığınmacılar çocuklarını satmaya başladı. Bunu acı durumu fırsat olarak gören Ankara, İstanbul gibi büyük illerden gelen kişiler bu mülteci çocukları para karşılığı ailelerinden alarak yanlarında götürdükleri ortaya çıktı.

Özellikle kız çocuklarını para karşılığı satın alan bu kişilerin bu çocukları fuhuş sektöründe kullanacakları tahmin ediliyor. Suriyeli sığınmacıların bulunduğu şehirlerdeki vatandaşlar bu konuda sadece çocukların değil, birçok yetişkin Suriyeli kadının da kötü yola düştüğünü ifade ettiler. Bu konuda hiçbir tedbir almayan hükümeti eleştiren vatandaşlar, böyle giderse Türkiye’de fuhuş patlaması yaşanacağını belittiler.

Ee o kadar luks yasamasinlar yeterince yasasinlar diycemde simdi konu aksaray a gider susum en iyisi
bak gülüm çocuğun var evinde bir hal oldu ödeyemedin elektiriği ne olacak kesecekler..bir trilyonluk saray faturası ödenmiyor kesilmiyor..tasarruf beraber yapılır..bumu insanlık müslümanlık eşitlik..nesıl yetsin..meyve yemesin et yemesin..makarna yesin

Sanki o sarayı üstene zimmetledi .. Amerikayı örnek alan siz değilmisiniz bizimde oldu işte sarayımız daha ne Ayy neyse daha fazla konuşamıyceeem kafam şişti.

Ee o kadar luks yasamasinlar yeterince yasasinlar diycemde simdi konu aksaray a gider susum en iyisi
yok ya kim lüx yaşıyor mune bile ellerindeki sahte demişti..3000 tl lik kartın 500 ünü kullanabilir fakir ne verecek 10 binlik kartmı verecek..herşey çin malı çakma sen bizim pazara gel bir gün yeminle ayırt edemezsin kıyafetleri ayakkabıları

Sanki o sarayı üstene zimmetledi .. Amerikayı örnek alan siz değilmisiniz bizimde oldu işte sarayımız daha ne Ayy neyse daha fazla konuşamıyceeem kafam şişti.

giderlerini kendi cebinden karşılamalı diğer tüm ülkelerde olduğu gibi.
cocuğuna bir çilek bile alamayan halkın vergisiyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…