- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
çoluk çocuk varmı sizde bilmiyorum ama çoluk çocukla bu devirde markete pazara gidilmezYahu zincir aten baştan kopuk. Ama bazı insanlarda gözgöre kendini itiyor o uçuruma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoluk çocuk varmı sizde bilmiyorum ama çoluk çocukla bu devirde markete pazara gidilmezYahu zincir aten baştan kopuk. Ama bazı insanlarda gözgöre kendini itiyor o uçuruma.
emekliye yapılan zam 100 de 3 ete yapılan 100 de 27Yapmayın Allah aşkına ülkedeki tüm bu haller ayağına yorganına göre uzatmamaktan mı?
Pazarda erik çilek isteyen çocuklarını çekiştirerek götüren annelerde mi uzatmıyor ayagını yorganına göre?
Özel sektörde asgari ücretten yukarı veren yok asgari ücrete çocuklu bir aile nasıl geçinebilir borç harçsız?
Türkiyede ayak yorganına göre uzatılmıyor değil o yorgan kafasını bile kapamıyor milletin! nerede ayak?
emekliye yapılan zam 100 de 3 ete yapılan 100 de 27Bunların hepsi Ayağımızı yorganımıza göre uzatmayıp. Gelenek görenek belasına düştüğümüz için oluyor. En son çıkan akıllı telefon olmasın elimizde . Yoksa paramız almayalım bulaşık makinesi. Borç borç bor sonunda gelinen nokta bu. Ha birde tabi Zekat - Sadaka kavramını hakkıyla yerine getirmemektende oluyor bunlar. Sende varsa olmayana vereceksinki oda başka şeylere müraacat etmesin .. Malesef zincir baştan kopuk....
kolaysa kendin doyur..baş kaldırdığına göre..durumun iyi..sevap işlemiş olursun..haberleri izlemiyorsun galiba..sürekli olaylar çıkarıyorlar..türk vatandaşlarına saldırıyorlar..hem besleniyorlar..hem zarar..
emekliye yapılan zam 100 de 3 ete yapılan 100 de 27
Ya şu ırkçı tavırlanırızı bırakın Allah aşkınaa. Özgecanı öldüren caniler hangi millettendi.....Ben bi zararlarını görmedim. Nasıl baktığınlada alakalı.. Allah bizleri vatanımızdan ayrılıp başka memleketlere sığınmak zorunda bırakmasın. empatii biraz empati
kendi açımız varken dediği içinmi kabahatli oldu arkadaş,suriyelileri kabul ettiği sırada devlet ne yaptı,ankaraya 4 trilyonluk saray..halk neden fatura ödesin!yapsaydı sınırda gerekeni,biz seviniyormuyuz çöpte gezen suriyelilere..Ya şu ırkçı tavırlanırızı bırakın Allah aşkınaa. Özgecanı öldüren caniler hangi millettendi.....Ben bi zararlarını görmedim. Nasıl baktığınlada alakalı.. Allah bizleri vatanımızdan ayrılıp başka memleketlere sığınmak zorunda bırakmasın. empatii biraz empati
doğru diyosunevet ırkçıysam ırkçıyım..gelip ülkeye zarar vermeden çalışıp alın teriyle para kazansalar ..yok hayır leş gibiler..her iki adımda..aile boyu dileniyorlar..kendi dilencilerimiz aç kaldı..bu pislikler yüzünden..
koskoca devlet varken kıyamayıp halka fatura kesiyorlarevet ırkçıysam ırkçıyım..gelip ülkeye zarar vermeden çalışıp alın teriyle para kazansalar ..yok hayır leş gibiler..her iki adımda..aile boyu dileniyorlar..kendi dilencilerimiz aç kaldı..bu pislikler yüzünden..
aynen. bizimkilerin suratına bakmazlarevet ırkçıysam ırkçıyım..gelip ülkeye zarar vermeden çalışıp alın teriyle para kazansalar ..yok hayır leş gibiler..her iki adımda..aile boyu dileniyorlar..kendi dilencilerimiz aç kaldı..bu pislikler yüzünden..
2033 dedi davutoğlu başta istanbul olmak üzere güvenlik sorunları yaşanakmış..haber veriyor:)kayıt olmak istemeyen suriyeliler çocukları okula göndermiyor,çocuklar orda burda çöpte vs..okuma yazmaa bilmeyen bu çocuklar ne yapacak senceYa şu ırkçı tavırlanırızı bırakın Allah aşkınaa. Özgecanı öldüren caniler hangi millettendi.....Ben bi zararlarını görmedim. Nasıl baktığınlada alakalı.. Allah bizleri vatanımızdan ayrılıp başka memleketlere sığınmak zorunda bırakmasın. empatii biraz empati
doğru diyosun
borç yapıyorlar. kredi kartı eldde.dibine kadar kullanıyorlar.
borçlar,krediler. sonrada ödemede zorluk.
Ya şu ırkçı tavırlanırızı bırakın Allah aşkınaa. Özgecanı öldüren caniler hangi millettendi.....Ben bi zararlarını görmedim. Nasıl baktığınlada alakalı.. Allah bizleri vatanımızdan ayrılıp başka memleketlere sığınmak zorunda bırakmasın. empatii biraz empati
bak gülüm çocuğun var evinde bir hal oldu ödeyemedin elektiriği ne olacak kesecekler..bir trilyonluk saray faturası ödenmiyor kesilmiyor..tasarruf beraber yapılır..bumu insanlık müslümanlık eşitlik..nesıl yetsin..meyve yemesin et yemesin..makarna yesinEe o kadar luks yasamasinlar yeterince yasasinlar diycemde simdi konu aksaray a gider susum en iyisi
yok ya kim lüx yaşıyor mune bile ellerindeki sahte demişti..3000 tl lik kartın 500 ünü kullanabilir fakir ne verecek 10 binlik kartmı verecek..herşey çin malı çakma sen bizim pazara gel bir gün yeminle ayırt edemezsin kıyafetleri ayakkabılarıEe o kadar luks yasamasinlar yeterince yasasinlar diycemde simdi konu aksaray a gider susum en iyisi
Sanki o sarayı üstene zimmetledi .. Amerikayı örnek alan siz değilmisiniz bizimde oldu işte sarayımız daha ne Ayy neyse daha fazla konuşamıyceeem kafam şişti.