- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
evet en son düşüş bu kadardı :=)neresi burası,bizim pazar fiyatları;
salatalık 2tl
domates 2,5tl
marul 2tl
bir file limon(5 küçük limon)2tl
patates 1kilo 4tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet en son düşüş bu kadardı :=)neresi burası,bizim pazar fiyatları;
salatalık 2tl
domates 2,5tl
marul 2tl
bir file limon(5 küçük limon)2tl
patates 1kilo 4tl
domates salatalık marul limon ve patates mi bir ailenin yiyeceği?
bunlar ucuzsa ekonomi de fiyatlar da müthiş olmuş oluyor yani.
canım benim o zaman bakan çıkıp neden enflasyon ooranında zam yaptık diyor bunu söylermisin..ete 11 ayda 100 de 27 emekliye 100 de 3Aklimda kalanlsr diyorum . Bu hafta gittimde daha iyi bakcam hepsibni size not dusucem . hayir el suremiyoruz diyorsunuznya o bakimdan dedim . Gecen haftaya kadar domatesin kilosu evet 3 4 5 lira arasindaydi . Neden çetin bir kış donemi geçirdik ..
kuran ekmek çarpsın tüm şehirlerde fiyatlar bu şeklde değil!ama o alamayanların ucuz olduğunu idda ederek günahını alıyorsun..3 kilo patates 10 tl
1 kilo kiraz 12 çilek ..5..6
erik en ucuz 8
canım ben bakanın söylediğini soruyorum sana ben hiç pahalıyken meyve almadım hayatımda..Abla kiraz cilek dönemi daha yeni geliyor acelemiz ne bu kadar onları yemeye . Yrdiklermizde hormonludur . Vaktinde slsak herseyi daha uygun fiyata gayet istedimizide yeriz.
Ben bunu diyorum . Kimsenin gunahinda aldgim yok m sadece fiyatlsr bu hafta bu sekilde didim .m
Kimseye yalan atma gibi niyetim yok siyaset bölümüne fazla girmem bile yazdıklarımı siyasete çekip altında başka şeyler arıyorsunuz belli ki.Aklimda kalanlsr diyorum . Bu hafta gittimde daha iyi bakcam hepsibni size not dusucem . hayir el suremiyoruz diyorsunuznya o bakimdan dedim . Gecen haftaya kadar domatesin kilosu evet 3 4 5 lira arasindaydi . Neden çetin bir kış donemi geçirdik ..
bu soyledıklerın nerenın pazarı? :=)
kızkardeşimi itiklemişler otobuste suriyeli kadınlar.
bakan dediki emekliye tekrar zam gündeme gelmeyecek çünki enflasyon oranında zam yaptık..şu an enflasyon 100 de 30 gibi sanırım..su faturamdan,etin fiyatından anladığım bu ama işçiye emekliye yapılan zam bu yüzde otuzun yüzde onu..Abla kiraz cilek dönemi daha yeni geliyor acelemiz ne bu kadar onları yemeye . Yrdiklermizde hormonludur . Vaktinde alsak herseyi daha uygun fiyata gayet istedimizide yeriz.
Ben bunu diyorum . Kimsenin gunahinda aldgim yok m sadece fiyatlsr bu hafta bu sekilde didim .m
orada fıyatlar cok ıyıymıs o zamanSali sallanir pazari konys canm
Kimseye yalan atma gibi niyetim yok siyaset bölümüne fazla girmem bile yazdıklarımı siyasete çekip altında başka şeyler arıyorsunuz belli ki.
Siz not almaya devam edin benimle fiyatları paylaştığınızda ben de size ekonomimiz hakkında bir çok sey paylasırım zira çok yakından ilgileniyorum.
asla öyle biri olamam rabbim bilir bunu hatta ben veriyorum onları görünce..bu suriye politikası allak bullak oldu hükümetten gördüğüm saldım çayıramevlam kayıra..halkta kabahat aramayın..bizim halkımız vicdanlıdıröyleleri de vardir elbet.. tipki bizim milletimizdeki gibi
ama direk butun suriyeliler kötü diye bakmamak lazim
onlarda insan sonucta hayvan degil
yani bu insanlara resmen birsey yapmadiklari halde tehlikeli olarak bakan insanlar gördüm
öcü degiller onlarda insan halbuki
bizim insanlar pazarda orda burda nasil itiyor kakiyor birbirini
onlarda iter .. ama onlar itince tehlike canlari caliyor bizim millette
okadar gaddar olmaliyim lütfen bu insanlara.. zaten dertlerini anlatamiyorlar dil bilmiyorlar vs
bence madalya takmak gerek..Asgari ücretle geçinenleri alkışlıyorum. .
Biz mi tuhafİz borç bitmiyor. .bence madalya takmak gerek..
asla öyle biri olamam rabbim bilir bunu hatta ben veriyorum onları görünce..bu suriye politikası allak bullak oldu hükümetten gördüğüm saldım çayıramevlam kayıra..halkta kabahat aramayın..bizim halkımız vicdanlıdır
canım okula gidemeyen o çocuklar ne yapacakbizim halkimizin vicdanli oldugunu bende düsünüyorum
ama suriyelilere olan önyargilari var.. korkuyorlar tehlike olarak görüyor cogu kisi bu insanlari
buna sahit oldum kac defa ve üzüldüm
zaten olaya siyasi yönden bakmiyorum insani yönden düsüncelerimi paylasmak istedim