ayyynen oyle canim,ayynen,verene kadar,sonra ucunu oyle bir birakiyoruz ki toparliyamiyoruz da.ben yazin nasil diyet yapiyordum,bilmiyorum kiiiiiii.nazara geldiiiikkkkk.....valla noldu bize bilmiyorum ama oldu biseyler..dun kendime cok kizdim..oturup hapur kupur yemesemde arada atistirmalarim agzima bir lokma atmalarim cok.onarda masum gibi gorunen asil kilo aldiran seyler..ne bileyim amaan 2 lokma kekten nolcak.parmak kadar cikolata kalorisi kactir ki bunun diye diye bayagi birikiyor sanirim.
dun kendi kendime dusunuyordum hatta esimede soyledim.
artik masallah kilo konusunda bilmedigimiz yok.hangi saatte ne yenmeli..neler birlikte yenirse iyi-kotu..hangi caylar odem attiriyor..yemegi nasil pisirirsen daha saglikli ve az kalorlili olur..neler hayatimizi mahvediyor.herseyi biliyoruz.ama bile bile neden yiyoruz
yeme be kadin yeme iste..o 1 lokmalar yuzunden kilo veremiyorsun iste
28 senedir yiyorsun tadini bilmedigin seyler degil
yerken anlik haz versede aslinda beni ebedi mutuszluga itiyor..
buraya yeni gelen bi arkadas var yasi 36 falandir.
kadin dal gibi
boyu kisa ama boyuna gore ve yasina gore fizik cok iyi
asla abur cubur hamur isi falan yemezmis..toplaniyoruz 1 lokma bile almiyor.tadina bakarsam hepsini yerim yersem kilo alirim diyor.
ne olursa olsun hergun 1 saat yuruyus yapiyor..
formunu boyle koruyormus.valla ayakta alkisladim
bizim sporumuz diyetimiz kiloyu verene kadar oluyor cunku
Kızlar bende aranıza katılabilir miyim? Bende evleneli 14 ay oldu ilk yıl kilo almadım sabah çok erken saatlerde kalkmak zorunda idim gün içinde hareket edince de kilomu korudum ama bu yıl öğlen okula gidiyorum geç saatte kalkıyorum 6 kilo almışım 63 kiloyu gördüm biraz diyet yaptım bu sabah aç karnına 59 u gördüm ama 3-4 kilo daha vermek istiyorum ve kalıcı olsun istiyorum sizinle devam edebilir miyim?
Bu arada ben nişanlıyken 72 kiloydum düğüne yakın zayıfladım 53-54 lere kadar düştüm sonra biraz dikkat etmedim 57 kilo ile evlendim.( boyum:160cm)
cook gecmis olsun canim,dikkat et kendine.grip cok yaygin simdi.menun guzel bu aradaBiraz hasta oldum o yüzden menü özensîz spor yok
Sabah bir porsiyondan biraz az börek
Ara 3kayısı bir hurma
Öğle: Madımak yemeği 4 kaşık ekmeksiz
ara: 3 kayısı
Akşam: Brüksel lahanası bir dilim tam buğday
Eşim waffle istedi ona yaparken meyveli yerinden nefis körleyeceğim
tabi hosgeldin aramiza.Kızlar bende aranıza katılabilir miyim? Bende evleneli 14 ay oldu ilk yıl kilo almadım sabah çok erken saatlerde kalkmak zorunda idim gün içinde hareket edince de kilomu korudum ama bu yıl öğlen okula gidiyorum geç saatte kalkıyorum 6 kilo almışım 63 kiloyu gördüm biraz diyet yaptım bu sabah aç karnına 59 u gördüm ama 3-4 kilo daha vermek istiyorum ve kalıcı olsun istiyorum sizinle devam edebilir miyim?
Bu arada ben nişanlıyken 72 kiloydum düğüne yakın zayıfladım 53-54 lere kadar düştüm sonra biraz dikkat etmedim 57 kilo ile evlendim.( boyum:160cm)
inanmiyorum her kes,(ben dahil )hasta gibiyiz.ALLAH guc,kuvvet versin,hasta olma INSAALLAH.biz hasta olsak zaten evde hayat durar:))ogle haric guzel menuhayırlı akşamlar herkesebende menümü yazayım
sabah: kaşarlı pide (çeyrek ama), 2 közlenmiş biber, 1 kupa çay
öğle 1 elma yedim uyudum çünkü kalktığımda 3 tü
akşam: 6 7 kaşık menemen, yarım kase çorba, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 1 elma
şimdiye kadar 2 lt su ve 1 fincan yeşil çay
sporda yok çok yorgun hissediyorum kendimi hasta olacam galiba
hayırlı akşamlar herkesebende menümü yazayım
öyle canım ya biz haste olursak evdekilerde perişan oluyor. allahım hepimize güç kuvvet şifa versin. öğle olmadı evet ama oğlum uyuyunca fırsat bilip yattım bendeinanmiyorum her kes,(ben dahil )hasta gibiyiz.ALLAH guc,kuvvet versin,hasta olma INSAALLAH.biz hasta olsak zaten evde hayat durar:))ogle haric guzel menu
ayy canım haklısın vallahi bende oldukça uzak durmaya çalışıyorum ama bizim ailede de kızartmalara hamur işlerine ayrı bir ilgi ve istek vardır eee haliyle bizde küçükten beri yiyoruz şimdi pat diye bırakamıyoruz ama en azından azaltmaya daha seyrek yemeye çalışıyorum ben. Kilolu olmak hep dezavantajvalla noldu bize bilmiyorum ama oldu biseyler..dun kendime cok kizdim..oturup hapur kupur yemesemde arada atistirmalarim agzima bir lokma atmalarim cok.onarda masum gibi gorunen asil kilo aldiran seyler..ne bileyim amaan 2 lokma kekten nolcak.parmak kadar cikolata kalorisi kactir ki bunun diye diye bayagi birikiyor sanirim.
dun kendi kendime dusunuyordum hatta esimede soyledim.
artik masallah kilo konusunda bilmedigimiz yok.hangi saatte ne yenmeli..neler birlikte yenirse iyi-kotu..hangi caylar odem attiriyor..yemegi nasil pisirirsen daha saglikli ve az kalorlili olur..neler hayatimizi mahvediyor.herseyi biliyoruz.ama bile bile neden yiyoruz
yeme be kadin yeme iste..o 1 lokmalar yuzunden kilo veremiyorsun iste
28 senedir yiyorsun tadini bilmedigin seyler degil
yerken anlik haz versede aslinda beni ebedi mutuszluga itiyor..
buraya yeni gelen bi arkadas var yasi 36 falandir.
kadin dal gibi
boyu kisa ama boyuna gore ve yasina gore fizik cok iyi
asla abur cubur hamur isi falan yemezmis..toplaniyoruz 1 lokma bile almiyor.tadina bakarsam hepsini yerim yersem kilo alirim diyor.
ne olursa olsun hergun 1 saat yuruyus yapiyor..
formunu boyle koruyormus.valla ayakta alkisladim
bizim sporumuz diyetimiz kiloyu verene kadar oluyor cunku
sabah börek çok olmuş canım keşke azıcık tadına bakıp bıraksaydınBiraz hasta oldum o yüzden menü özensîz spor yok
Sabah bir porsiyondan biraz az börek
Ara 3kayısı bir hurma
Öğle: Madımak yemeği 4 kaşık ekmeksiz
ara: 3 kayısı
Akşam: Brüksel lahanası bir dilim tam buğday
Eşim waffle istedi ona yaparken meyveli yerinden nefis körleyeceğim
hoşgeldin canım benim......Kızlar bende aranıza katılabilir miyim? Bende evleneli 14 ay oldu ilk yıl kilo almadım sabah çok erken saatlerde kalkmak zorunda idim gün içinde hareket edince de kilomu korudum ama bu yıl öğlen okula gidiyorum geç saatte kalkıyorum 6 kilo almışım 63 kiloyu gördüm biraz diyet yaptım bu sabah aç karnına 59 u gördüm ama 3-4 kilo daha vermek istiyorum ve kalıcı olsun istiyorum sizinle devam edebilir miyim?
biraz dengesiz gibi canımhayırlı akşamlar herkesebende menümü yazayım
menüm çok ii değil ama dayanamadım biraz kendimi iyi hissedince açtım müziği yarı oynar yarı yürür şekilde delice hareketler yaptım 15 dk boyunca
sonra bi 15 dk kadar ender saracın 10 hareketini yaptım vede 10 dk kadar bisiklet sürdüm. yani 40 dk kendimce yaptım bişeyler ama biitimneyse şimdide yeşil çayımı içiyorum :)
iyi etmişin canımbu oynamak olmasa biz bayanlar ne ederiz bilmem
ayy canım haklısın vallahi bende oldukça uzak durmaya çalışıyorum ama bizim ailede de kızartmalara hamur işlerine ayrı bir ilgi ve istek vardır eee haliyle bizde küçükten beri yiyoruz şimdi pat diye bırakamıyoruz ama en azından azaltmaya daha seyrek yemeye çalışıyorum ben. Kilolu olmak hep dezavantajo yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım
sabah börek çok olmuş canım keşke azıcık tadına bakıp bıraksaydın
Haklısın cnm ama gece acilde geçirdim serum yedim
sabah da dışarıdaydık
Eşim zorla yedirdi akşam da waffle için zorladı dudaklarım beyazlamış biraz.
Biraz çarpıntım vardı vücudum uyuştu gittik acile tansiyonum her zamanki düşüklüğünde
neyim var anlayamadım nörolojiye randevu alacağım doktor git dedi.
Anlayacağın eşim bugün zorladı ye diye yoksa diyeti bıraktırırım deyince zorla yedim biraz
ben senı verene ölürüm yaa kıyamam güzel gözlüme canım çok şükür kü bulunmuş nedenı allahım sana acil şifalar versin tatlım güzel bacım benım
kız zaten inceciksin ne yapacaksın 36 beden olsam tıka basa yerim:)
evet kesinlikle ondan ben 65 im hala
adetin mı yakın yada hamıle olmayasın
Bende hafta sonu aldım içmeye bugun başlıdımkızlar ben bugün 9 lu bitki çayı var ya ondan aldım kullanan varmı yani faydası varmıdır acaba