Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

ayyynen oyle canim,ayynen,verene kadar,sonra ucunu oyle bir birakiyoruz ki toparliyamiyoruz da.ben yazin nasil diyet yapiyordum,bilmiyorum kiiiiiii.nazara geldiiiikkkkk.....

Biraz hasta oldum o yüzden menü özensîz spor yok

Sabah bir porsiyondan biraz az börek

Ara 3kayısı bir hurma

Öğle: Madımak yemeği 4 kaşık ekmeksiz

ara: 3 kayısı

Akşam: Brüksel lahanası bir dilim tam buğday

Eşim waffle istedi ona yaparken meyveli yerinden nefis körleyeceğim

Kızlar bende aranıza katılabilir miyim? Bende evleneli 14 ay oldu ilk yıl kilo almadım sabah çok erken saatlerde kalkmak zorunda idim gün içinde hareket edince de kilomu korudum ama bu yıl öğlen okula gidiyorum geç saatte kalkıyorum 6 kilo almışım 63 kiloyu gördüm biraz diyet yaptım bu sabah aç karnına 59 u gördüm ama 3-4 kilo daha vermek istiyorum ve kalıcı olsun istiyorum sizinle devam edebilir miyim?
Bu arada ben nişanlıyken 72 kiloydum düğüne yakın zayıfladım 53-54 lere kadar düştüm sonra biraz dikkat etmedim 57 kilo ile evlendim.( boyum:160cm)

Tabi ki hoşgeldin şimdiden.

hayırlı akşamlar herkese bende menümü yazayım

sabah: kaşarlı pide (çeyrek ama), 2 közlenmiş biber, 1 kupa çay

öğle 1 elma yedim uyudum çünkü kalktığımda 3 tü

akşam: 6 7 kaşık menemen, yarım kase çorba, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: 1 elma

şimdiye kadar 2 lt su ve 1 fincan yeşil çay

sporda yok çok yorgun hissediyorum kendimi hasta olacam galiba

cook gecmis olsun canim,dikkat et kendine.grip cok yaygin simdi.menun guzel bu arada

tabi hosgeldin aramiza.

inanmiyorum her kes,(ben dahil )hasta gibiyiz.ALLAH guc,kuvvet versin,hasta olma INSAALLAH.biz hasta olsak zaten evde hayat durar:))ogle haric guzel menu

selamlar benim fıstık arkadaşlarım
haftasonum harika geçti rejimi bozmadan mükemmel bir haftasonu geçirdim
özledim sizleri vallahi yaaaa
topiğimiz mükemmel gidiyor sayımız artmış maşallah barekallah

hemen menümü yazayım :)
sabah
1 dilim ekmek
biraz beyaz peynir
domates salatalık
1 yemek kaşığı kadar menemen
bir ince dilimde kaşar peyniri

kahvaltımı öğlen 12 gibi yaptığım için sabah+öğlen oldu

akşam
bir dilim ekmek
4kaşık kurufulye
salata

birazdanda meyve yerim
bugün öğleden sonra akşama kadar dşarıdaydım epey yol yürüdük o da sporum oluversin
suyu bgün çok içemedim 1.5 litre

menüm çok ii değil ama dayanamadım biraz kendimi iyi hissedince açtım müziği yarı oynar yarı yürür şekilde delice hareketler yaptım 15 dk boyunca
sonra bi 15 dk kadar ender saracın 10 hareketini yaptım vede 10 dk kadar bisiklet sürdüm. yani 40 dk kendimce yaptım bişeyler ama biitim neyse şimdide yeşil çayımı içiyorum :)

inanmiyorum her kes,(ben dahil )hasta gibiyiz.ALLAH guc,kuvvet versin,hasta olma INSAALLAH.biz hasta olsak zaten evde hayat durar:))ogle haric guzel menu
öyle canım ya biz haste olursak evdekilerde perişan oluyor. allahım hepimize güç kuvvet şifa versin. öğle olmadı evet ama oğlum uyuyunca fırsat bilip yattım bende

ayy canım haklısın vallahi bende oldukça uzak durmaya çalışıyorum ama bizim ailede de kızartmalara hamur işlerine ayrı bir ilgi ve istek vardır eee haliyle bizde küçükten beri yiyoruz şimdi pat diye bırakamıyoruz ama en azından azaltmaya daha seyrek yemeye çalışıyorum ben. Kilolu olmak hep dezavantaj o yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım

sabah börek çok olmuş canım keşke azıcık tadına bakıp bıraksaydın
hoşgeldin canım benim......
bende korkuyorum evlenince kilo almaktan yaaaa offf bu kadınların işi ne zor
biraz dengesiz gibi canım
bakıyorum herkeste bugün bi hamur işi var
yapmayın etmeyin canlar birbirimizi gaza getirmemiz lazım kötü örnek olmayalım birbirimize

iyi etmişin canım bu oynamak olmasa biz bayanlar ne ederiz bilmem

Teşekkür ederim Hoşbulduk
bende bu günkü yediklerimi yazayım
sabah:
2 dilim etimek
1 tane haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
1 tane zeytin
çeyrek közlenmiş patlıcan ve çay

ara:
1 tane elma

ara:
1 bardak yeşil çay

akşam:
1.5 haşlanmış içli köfte ve 2 bardak ayran

ara:
yarım greyfurt

3 öğün hafta sonları yapamıyorum geç kalkıyorum. aralardada su içmeye dikkat ediyorum en az 1 litre içiyorum ve bolca yeşil çay. spor yok.

Yarın için de Allah izin verirse niyetliyim. Sahur yapmayacagım bol su içip yatacagım. akşam yediklerimi yazarım. yarın okul var o bana spor gibi oluyor zaten hafta içi hiç boş durmuyorum.

Haklısın cnm ama gece acilde geçirdim serum yedim
sabah da dışarıdaydık
Eşim zorla yedirdi akşam da waffle için zorladı dudaklarım beyazlamış biraz.

Biraz çarpıntım vardı vücudum uyuştu gittik acile tansiyonum her zamanki düşüklüğünde
neyim var anlayamadım nörolojiye randevu alacağım doktor git dedi.
Anlayacağın eşim bugün zorladı ye diye yoksa diyeti bıraktırırım deyince zorla yedim biraz

gunaydin kizlar.bu cuma her kes kilo bildirimini yapmadi.o yuzden listeye eklemiyorum,onumuzdeki cuma her kes MUTLAKA!!! kilo bildirimini yapsinINSAALLAH + HEDEFINIZI VE DIYETE basladiginiz kilonu.BIR DE
aranizda bana KILO tablosumuydu neydi,onu yapmada yardimci olucak birisi varmi.???

çok çok geçmiş olsun canım.

Fehiyecim geçen gafta adettim ama şüphelenmiyor değilim göbek olmaya başladı bende

kızlar ben bugün 9 lu bitki çayı var ya ondan aldım kullanan varmı yani faydası varmıdır acaba
Bende hafta sonu aldım içmeye bugun başlıdım
Güzel tadı var deneyip görelim

sabah bir dilim çavdar ve yumurta yarım domates biraz turp
ara 3kayısı
öğlen bir kase çorba ve çavdar 4köfte domates yarım kase yoğurt çok az meyve
ara 10badem 3hurma yeşil çay
akşam bir kase çorba ve yoğurt
2litreden fazla su 15 dk bisiklet 15 dk plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…