- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
yok kız ben pizza yemedim tatlım:)onlar hic susmaz ki zaten.zayifladiktan sonra "aa sen ne hale gelmissin boylee.hastamisin yoksa.sana hic yakismiyor falan der dururlar.yani sen baskalarini memnun edicem diye yasarsan asla dogrunun ne oldugunu anlayamazsin.esasinda kendini mutlu et.
sagol canim fehiyemmsuper otesiiiii
nasil eglendiniz dun??umarm pizzani kacirmamissin?
guzel.ve cok guzel.ama meyve yok menunde.
gunlerde kisadi ya,insanin icinden bisey yapmak gelmiyor ki.bi bakiyorsun aksam oldu.ben de birturlu kendimi toplayip basliyamiyorum spora.sen yine iyisin.66 oldum ben.bi baslaya bilsem.yaz kapida olunca farkli oluyor galiba/sinavin son gunlerindeki gibi ayni.
kolay gelsin fehiyem,isin gercekten zor.hem calisiyorsun.hem 2 cocuk,dersleri,ev,yemek.hakikaten cook zoor.ALLAH kolaylik versin.
muhtesemsiiinnnnn.bol bol da meyve yemissin,afferinnn...
hemen menümü yazayım :)
sabah
1 dilim ekmek
biraz beyaz peynir
domates salatalık
1 yemek kaşığı kadar menemen
bir ince dilimde kaşar peyniri
kahvaltımı öğlen 12 gibi yaptığım için sabah+öğlen oldu
akşam
bir dilim ekmek
4kaşık kurufulye
salata
birazdanda meyve yerim
bugün öğleden sonra akşama kadar dşarıdaydım epey yol yürüdük o da sporum oluversin
suyu bgün çok içemedim 1.5 litre
afferim sana çok iyiysin böyle devam et
allah kabul etsin canımYarın için de Allah izin verirse niyetliyim. Sahur yapmayacagım bol su içip yatacagım. akşam yediklerimi yazarım. yarın okul var o bana spor gibi oluyor zaten hafta içi hiç boş durmuyorum.
çok geçmiş olsun canım sağlık her seyden önemlı ınanHaklısın cnm ama gece acilde geçirdim serum yedim
sabah da dışarıdaydık
Eşim zorla yedirdi akşam da waffle için zorladı dudaklarım beyazlamış biraz.
Biraz çarpıntım vardı vücudum uyuştu gittik acile tansiyonum her zamanki düşüklüğünde
neyim var anlayamadım nörolojiye randevu alacağım doktor git dedi.
Anlayacağın eşim bugün zorladı ye diye yoksa diyeti bıraktırırım deyince zorla yedim biraz
kız bak bu aralar spor falan yapma tam kesin olana kadar hem bitki çayı da içme çok zararlı hamılelere bekle bırazFehiyecim geçen gafta adettim ama şüphelenmiyor değilim göbek olmaya başladı bende
Bende hafta sonu aldım içmeye bugun başlıdım
Güzel tadı var deneyip görelim