zayıflatma sektörü bu işi paraya dökmüş kilolu insanların zafiyetinden yararlanarak parayı götürüyorlar hapı iç zayıfla ya bu iş bukadar kolaydıda dünyaa neden obaziteye yakalandı muhatabım bu işle uğraşanlara kızgınım çünkü yanlış anlaşilmasın
bitkisel diye sırayla onca ilaç büyük bir rekalmla ortaya çıkıyor işte şimdi zayıflamanın ilaçını bulduk tarzıyla sonra sı paralar giderken milletin hüsranı kalıyor
ben tamamen faydasız demiyorum tek başina asla yararının olmayacağini acizane söyliyorum
turkancim yeni bir baslik acmissin acalida cok olmus hayirli olsun.ya bende kilo aldim.tr gitmeden once 61.8 dum gittim mahvoldu hersey.hergun biri davet etti dikkat etsemde ayip olmasin diye yedim.buraya geldigimde 65.8 dum. yikildim tabi ama biliyordum aldigimi..bir ara dukana basladim 2 gun denedim 64 oldum ama kusmaktandir kesin mahvoldum cunku bana gore degilmis birakinca normal yedigim halde 4-5 gunde baktim yine 65 lerdeyim.isin kotusu bir turlu motive olamiyorum..tartiyimi kaldirsam bilmiyoru.birkac gun biseyler deniyorum hemen sonuc almak istiyor insan cikiyorum hep ayniyim gr eksilme yok.sonra moralim bozuluyor ve tamamen motivasyonum dusuyor birakiyorum herseyi..soyle 1 ay duzenli spor+diyet yapsamda hic tartiya cikmasam belki verecegim..durumum vahim..
SAGOL BITANEMM BENIMM,ALLAH razi olsun.ben senı verene ölürüm yaa kıyamam güzel gözlüme canım çok şükür kü bulunmuş nedenı allahım sana acil şifalar versin tatlım güzel bacım benım
kız zaten inceciksin ne yapacaksın 36 beden olsam tıka basa yerim:)
evet kesinlikle ondan ben 65 im hala
adetin mı yakın yada hamıle olmayasın
guzel,harikabugünkğ menüm
sabah:1 bardak limonlu su,2 kepek ekmeği,kk peynir,2 sekersiz cay
öğle:tavuk kanat,1 beyaz ekmekdilim lavaş yanı (1 dilim),salata
akşam:kepek ekmeğiyle yaptığım tost,1 elma,
ara:1 avuç çekirdek
1 saat yuruyus
cok guzel canim,canin istemis,nolucak.NEFSINIZE DE ZULMETMEYINIZ,ZIRA ONUN DA USTUNUZDE HAKKI VAR(VEDA HUTBESI)iyi akşamlar. bende yapayım kilo bildirimi malesef aynı değişiklik yok2 gündür yazamıyorum menülerimi sayfaya bakabiliyorum ama yazamıyorum çokta dikkat edemedim gerçi.
bu günkü menüm
sabah : 2 dilim kepek ekmekle tost. çay domates salatalık
ara : 1 elma 1 çikolatalı gofret(adetm yaklaşıyor tatlı krizlerindeyim )
öğle : 1 kase nestle nesfit ve süt
ara yok
akşam : 2 kaşık pilav bi parça tavuk ızgara ve salata
ara 2 portakal,,
spor yapamadım ama bütün gün hareket halindeydim
hos geldin humeyracigimkızlarrrr ben geldimmm
bu haftayı çok çok yoğun geçirdim ve kaçamaklarım oldu ama yine de dikkat etmeye çalıştım
ama bu sabah tartıldım 56.9 kiloyum
bu bile beni mutlu etmeye yetti
o kadar da kotu degil canim,aksamla dengelenmis bence.Menümü yazıyorum Cook dengesiz bir gün oldu maalesef
Sabah kavurmalı yumurta bir dilim tam buğday ekmeği
Ara: 5 Ülker altınbaşak diyet krakeri
(Yollarda geçti vakit trafik falan durup bir şey yiyemedik acımdan öldüm öğlen yemeği yok)
Akşam
10 kaşık nohut
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir kase ev yoğurdu
Domates salatası
Ara 5 tatlı kaşığı nar
Bir soda çok az su oldu bugün
Spor da yok kötü bir gün
eminim diyetteki duzenliligin ve basarin gibi derslerine de guzel guzel calisirsin canim.ALLAH zihin acikligi versin.kilo bildirimimi yapayım 67,4 bi değişiklik yok yani
bide hanımlar benim vizelerim başlıyor bu hafta, ders çalışmam gerek çok.yine arada uğrarım ama düzenli giriş yapamayacağım için üzgünüm önümüzdeki cuma bitiyor sınavlarım inşallah, kendinize iyi bakın çok öpüyorum
aksam olmamiiiiiiiiiiisssssssabahbir dilim fıstık ezmesi bir dilim çavdar ekmeği köy peyniri domates biber salata
ara 4 hurma
öğlenbir kase çorba 2 köfte 2kaşik bulgur pilavı biraz yoğurt
arabir hurma ve incir
akşam ne siz sorun ne ben söylim nişan yemeğindeydim ama yinede yazim bir çorba bir kaç sarma 5dilim börek çerez
2litre su
merhaba hilalcigimm,nasilsin,prenseslerin nasil/?SENI 63 diye hatirliyorum ramazandan oncesinde.demek 2 kilo almissin,takma.eger takarsan bu kadar yakani birakmaz kilolar.hem cok ince ve fistik gibisin bence,ben sana hep diyorum,sana spor yeter.jillian yap.her gun 30 dk.zamanini almaz ki,sanirim spor konusunda biraz usengecsin.turkancim yeni bir baslik acmissin acalida cok olmus hayirli olsun.ya bende kilo aldim.tr gitmeden once 61.8 dum gittim mahvoldu hersey.hergun biri davet etti dikkat etsemde ayip olmasin diye yedim.buraya geldigimde 65.8 dum. yikildim tabi ama biliyordum aldigimi..bir ara dukana basladim 2 gun denedim 64 oldum ama kusmaktandir kesin mahvoldum cunku bana gore degilmis birakinca normal yedigim halde 4-5 gunde baktim yine 65 lerdeyim.isin kotusu bir turlu motive olamiyorum..tartiyimi kaldirsam bilmiyoru.birkac gun biseyler deniyorum hemen sonuc almak istiyor insan cikiyorum hep ayniyim gr eksilme yok.sonra moralim bozuluyor ve tamamen motivasyonum dusuyor birakiyorum herseyi..soyle 1 ay duzenli spor+diyet yapsamda hic tartiya cikmasam belki verecegim..durumum vahim..
canim,oyle caylar bagirsak tembelligi yapar,hic gerek yok,tamammi,normal yesil cayini ic ,arada icine biberiye at,veya aktardan kiraz sapi al,bunlar sana yeter.cay karisimlari tansiyonun dengesini de bozar.bide sen deneme tahtasimisin???riske atma kendini.yok canım çok umut bağlamıyorum zaten ama belki yardımcı olur diye düşündüm. 4 fincan içecem günde yemeklerden yarım saat önce birde gece yatarken bakalım sonuç ne olacak.
ecem,vazgec zayiflatan kur arayisindan artiiikkkk,sabirli ooollll...!!!!!!yavasyavas!!!!elma sirkesi ackarnina mideye zararlidiiirrr.ben doktorum hafifden.ohooho.lutfen dikkate al.
ooo yenı saçlarını güle güle kullan kız foto koysana vallahı merak ettim nasıl oldu kı??bu arada çok geçmiş olsun bıtanem benımmenum
kahvalti:1dilim ekmek,biraz kofte,biraz peynir
ogle:1 patatesli borek,biraz ekmek,biraz kofte
aksam:yaprak sarma,sarimsakli yogurt,1dilim ekmek ,salata
bugun cok kotu hissediyorum kendimi,sanirim usutdumm,o yuzden dengesiz beslendim
sabah gittim sacimi kesdirdim,iyi geldi.uzun saclarimi ani bir kararla,onu uzun,arkasi kisa,yana dogru kahkullu kare bisey yaptirdim,5 yas kuculdum
kızlarr bugün gezmedeydim az sonra da çocukları akgüne oradan da pizzaya götürcez haftada bır onların istediklerini yapıyoruz bugünümü hiçç yazmayayım obezleden daha çok yedim sayın o kadar yanı malesef üzgünüm ve çokk pişmanımm ama akşam pizza asla yemem çunku eskisi kadar sevmiyorum dönüşte 2 bardak bitki çayı demliyeyim içeyim insallah
bayıldım menune ah keske bende bugün iradeli olsaydım yaa öffff ama sen süpersinbügünkü menümü yazayım bende
sabah : 1 dilim k.ekmek, yarım domates, yarım salatalık, 1 tane yumurta
ara : 2 ceviz, 1 küçük mandalina, 1 fincan sütlü kahve ( komşum geldi ona eşlik ettim )
öğle : 1 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara : yok (canım istemiyor )
akşam : ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek
2,5 lt su ve 2 fincan yeşil çay
sporda birazdan çıkacam 1 saat yürüyüş yapıcam
boşver baskalarını insanların istediklerine göre yasayamayız çunku bır dedikleri diğerini tutmaz ve kımseyı memnun edemezsin canını istediği gibi yasaelma sirkesini içemem zaten midemi mahfediyor sadece okuyorum. dikkate alacam canım yeşil çay ve kiraz sapını karıştırıp içiyorum. çok moralimi bozuyorlar o yüzden bu arayışım ama sadece okuyorum yani
bayıldım menune ah keske bende bugün iradeli olsaydım yaa öffff ama sen süpersin
boşver baskalarını insanların istediklerine göre yasayamayız çunku bır dedikleri diğerini tutmaz ve kımseyı memnun edemezsin canını istediği gibi yasa
Belki değil Allah'ın izniyle kesin verirsin. Hiç moralini bozma.
Yediklerine dikkat et sporunu yap güzel beslen niçin üzüyorsunuz kendini.
Ben geçen ay pirinç lapası diyeti yapayım dedim betim benzim attı tansiyonum fena halde düştü.
En iyisi doğru beslenmek. Gözümüzde büyütmeyelim lütfen.
( ben de 1,5 senede 14 kilo aldım ve hiç anlamadan baktım daha da koyuyorum kilo üstüne kiloyu. Burası çok iyi geldi bana sağolun hepiniz.)
Hadi motive olalım kızlar kilolar gidecek ama sağlıklı beslenme hayatımıza girecek diyelim
ay kızz menun süper ah ah ben bugün batırdım yaa öffSabah
Kavurmalı yumurta
Mate çayı
Ara: salatalık domates çatal ucu peynir
Sekersiz çay
Birkaç saat sonra sıcak çikolata 77 cal
Öğle
Bir kase tarhana çorbası
Akşam
8 kaşık nohut
Bir dilim tam buğday ekm.
Domates salatası
Spor: 45 dakika kbandı. Biraz da açık havada güzel bir mekanda dolaştım
cocuklar yokken spor konusunda cok iyiydim.baglayan bisey yoktu.yuruyus +plates yapiyordum.simdi gucum kalmiyor cogu zaman.sitenin fitness centerina gidiyorum yurumeye ama bildigin zorla gidiyorum.cunku o kadar yoruluyorumki aksama kadar..kolumu kipirdatmasam hic bisey yapmasam diyorum..zorluyorum kendimi git bak biraz acilirsin diye diye gidiyorum.yeni basladim onada..her gun gitmek istesemde olmuyor bazen.gecen gece tam cikacaktim arkadas aradi musaitsen geliyorum diye.gelme ben yuruyuse gidecegim diyemedim haliyle.yada butun gun disarda oluyoruz gelince yemek yap ye ortaligi topla cocuklari yika derken zaten gece olmus oluyor..yada esim su sira hep odev hazirliyor.ya okulda kaliyor ya bize yakin kutuphaneye gdiiyor cocuklari birakamiyorum.spor yapmam icin uyumalari lazim cunku..yanlarinda olmuyor cok denedim.beni dinlemiyorlar sonra yarida kaliyor izin vermiyorlar diye sinirlenip kalplerini kiriyorum sonu aglama sesleriyle bitiyor..cocuklarimi uzmeye degmez diye yanlarinda hic yapmiyorum artik...bir hafta cikmayacagim tartiya insallah kendime verdigim bu sozu tutarim
canımız sağolsun helekı bu sene benımkıler okula da basladı hıçç vaktim yok inan bır de ödevleriyle ilgileniyorum rahat 2 saat gidiyor onları oturt hadı bıraz dınlenın hadı okuyalım derken mahvoluyorum yaaben 2 doguumumdan sonrada 14 kilo verdim saglikli beslenerek ve sporla...cocuklar 6 aylik olmadan eski halime dondum.hatta 2. cocukta 3 kilo daha asagisini gordum..ama son 1 senedir 2-3 kilo al ver al ver hep bununla geciyor..keske verince hic almasak..biraz kacirsam aliyorum hemen.tr ye gitmek ve 2 ay annemde kalmak cok kotu yapti herseyi.4 kilo almisim 2 ayda.ve onlarin cogu hamurisi yagli sekerli seyler oldugu icinde simdi vermekte zorlaniyorum.
ben 2 doguumumdan sonrada 14 kilo verdim saglikli beslenerek ve sporla...cocuklar 6 aylik olmadan eski halime dondum.hatta 2. cocukta 3 kilo daha asagisini gordum..ama son 1 senedir 2-3 kilo al ver al ver hep bununla geciyor..keske verince hic almasak..biraz kacirsam aliyorum hemen.tr ye gitmek ve 2 ay annemde kalmak cok kotu yapti herseyi.4 kilo almisim 2 ayda.ve onlarin cogu hamurisi yagli sekerli seyler oldugu icinde simdi vermekte zorlaniyorum.
onlar hic susmaz ki zaten.zayifladiktan sonra "aa sen ne hale gelmissin boylee.hastamisin yoksa.sana hic yakismiyor falan der dururlar.yani sen baskalarini memnun edicem diye yasarsan asla dogrunun ne oldugunu anlayamazsin.esasinda kendini mutlu et.elma sirkesini içemem zaten midemi mahfediyor sadece okuyorum. dikkate alacam canım yeşil çay ve kiraz sapını karıştırıp içiyorum. çok moralimi bozuyorlar o yüzden bu arayışım ama sadece okuyorum yani
sagol canim fehiyemmooo yenı saçlarını güle güle kullan kız foto koysana vallahı merak ettim nasıl oldu kı??bu arada çok geçmiş olsun bıtanem benım
super otesiiiiibügünkü menümü yazayım bende
sabah : 1 dilim k.ekmek, yarım domates, yarım salatalık, 1 tane yumurta
ara : 2 ceviz, 1 küçük mandalina, 1 fincan sütlü kahve ( komşum geldi ona eşlik ettim )
öğle : 1 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara : yok (canım istemiyor )
akşam : ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek
2,5 lt su ve 2 fincan yeşil çay
sporda birazdan çıkacam 1 saat yürüyüş yapıcam
nasil eglendiniz dun??umarm pizzani kacirmamissin?kızlarr bugün gezmedeydim az sonra da çocukları akgüne oradan da pizzaya götürcez haftada bır onların istediklerini yapıyoruz bugünümü hiçç yazmayayım obezleden daha çok yedim sayın o kadar yanı malesef üzgünüm ve çokk pişmanımm ama akşam pizza asla yemem çunku eskisi kadar sevmiyorum dönüşte 2 bardak bitki çayı demliyeyim içeyim insallah
guzel.ve cok guzel.ama meyve yok menunde.Sabah
Kavurmalı yumurta
Mate çayı
Ara: salatalık domates çatal ucu peynir
Sekersiz çay
Birkaç saat sonra sıcak çikolata 77 cal
Öğle
Bir kase tarhana çorbası
Akşam
8 kaşık nohut
Bir dilim tam buğday ekm.
Domates salatası
Spor: 45 dakika kbandı. Biraz da açık havada güzel bir mekanda dolaştım
gunlerde kisadi ya,insanin icinden bisey yapmak gelmiyor ki.bi bakiyorsun aksam oldu.ben de birturlu kendimi toplayip basliyamiyorum spora.sen yine iyisin.66 oldum ben.bi baslaya bilsem.yaz kapida olunca farkli oluyor galiba/sinavin son gunlerindeki gibi ayni.cocuklar yokken spor konusunda cok iyiydim.baglayan bisey yoktu.yuruyus +plates yapiyordum.simdi gucum kalmiyor cogu zaman.sitenin fitness centerina gidiyorum yurumeye ama bildigin zorla gidiyorum.cunku o kadar yoruluyorumki aksama kadar..kolumu kipirdatmasam hic bisey yapmasam diyorum..zorluyorum kendimi git bak biraz acilirsin diye diye gidiyorum.yeni basladim onada..her gun gitmek istesemde olmuyor bazen.gecen gece tam cikacaktim arkadas aradi musaitsen geliyorum diye.gelme ben yuruyuse gidecegim diyemedim haliyle.yada butun gun disarda oluyoruz gelince yemek yap ye ortaligi topla cocuklari yika derken zaten gece olmus oluyor..yada esim su sira hep odev hazirliyor.ya okulda kaliyor ya bize yakin kutuphaneye gdiiyor cocuklari birakamiyorum.spor yapmam icin uyumalari lazim cunku..yanlarinda olmuyor cok denedim.beni dinlemiyorlar sonra yarida kaliyor izin vermiyorlar diye sinirlenip kalplerini kiriyorum sonu aglama sesleriyle bitiyor..cocuklarimi uzmeye degmez diye yanlarinda hic yapmiyorum artik...bir hafta cikmayacagim tartiya insallah kendime verdigim bu sozu tutarim
kolay gelsin fehiyem,isin gercekten zor.hem calisiyorsun.hem 2 cocuk,dersleri,ev,yemek.hakikaten cook zoor.ALLAH kolaylik versin.ay kızz menun süper ah ah ben bugün batırdım yaa öff
tutarsın ınsallah üzme canını ben de 65 im öff öff
canımız sağolsun helekı bu sene benımkıler okula da basladı hıçç vaktim yok inan bır de ödevleriyle ilgileniyorum rahat 2 saat gidiyor onları oturt hadı bıraz dınlenın hadı okuyalım derken mahvoluyorum yaa
muhtesemsiiinnnnn.bol bol da meyve yemissin,afferinnn...sabah bir kase sütlimüsli
ara bir incir 4badem bir armut
öğlen et birtane patatesli börek domates turşu çatal ucu kadayıf al bir dilim kaşar
akşam et 1.5meyve 5-6dane herhal pilav sadece tadına bakmak için
2 litre yi buldu herhal su plates azda olsa yürüyüş