Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

doğru söylüyorsun canım haklısın. belli bi diyetim yok ama dikkat etmeye çalışıyorum belki destek olarak faydası olur diye düşündüm. ilaç değil zaten aldığım otlarını aldım bakalım ne olacak sonuç.

Belki değil Allah'ın izniyle kesin verirsin. Hiç moralini bozma.
Yediklerine dikkat et sporunu yap güzel beslen niçin üzüyorsunuz kendini.
Ben geçen ay pirinç lapası diyeti yapayım dedim betim benzim attı tansiyonum fena halde düştü.
En iyisi doğru beslenmek. Gözümüzde büyütmeyelim lütfen.
( ben de 1,5 senede 14 kilo aldım ve hiç anlamadan baktım daha da koyuyorum kilo üstüne kiloyu. Burası çok iyi geldi bana sağolun hepiniz.)
Hadi motive olalım kızlar kilolar gidecek ama sağlıklı beslenme hayatımıza girecek diyelim

Son düzenleme:
SAGOL BITANEMM BENIMM,ALLAH razi olsun.

guzel,harika

cok guzel canim,canin istemis,nolucak.NEFSINIZE DE ZULMETMEYINIZ,ZIRA ONUN DA USTUNUZDE HAKKI VAR(VEDA HUTBESI)

kızlarrrr ben geldimmm
bu haftayı çok çok yoğun geçirdim ve kaçamaklarım oldu ama yine de dikkat etmeye çalıştım
ama bu sabah tartıldım 56.9 kiloyum
bu bile beni mutlu etmeye yetti
hos geldin humeyracigim

o kadar da kotu degil canim,aksamla dengelenmis bence.

eminim diyetteki duzenliligin ve basarin gibi derslerine de guzel guzel calisirsin canim.ALLAH zihin acikligi versin.
aksam olmamiiiiiiiiiiissssss

merhaba hilalcigimm,nasilsin,prenseslerin nasil/?SENI 63 diye hatirliyorum ramazandan oncesinde.demek 2 kilo almissin,takma.eger takarsan bu kadar yakani birakmaz kilolar.hem cok ince ve fistik gibisin bence,ben sana hep diyorum,sana spor yeter.jillian yap.her gun 30 dk.zamanini almaz ki,sanirim spor konusunda biraz usengecsin.
yok canım çok umut bağlamıyorum zaten ama belki yardımcı olur diye düşündüm. 4 fincan içecem günde yemeklerden yarım saat önce birde gece yatarken bakalım sonuç ne olacak.
canim,oyle caylar bagirsak tembelligi yapar,hic gerek yok,tamammi,normal yesil cayini ic ,arada icine biberiye at,veya aktardan kiraz sapi al,bunlar sana yeter.cay karisimlari tansiyonun dengesini de bozar.bide sen deneme tahtasimisin???riske atma kendini.

Son düzenleme:
menum

kahvalti:1dilim ekmek,biraz kofte,biraz peynir

ogle:1 patatesli borek,biraz ekmek,biraz kofte

aksam:yaprak sarma,sarimsakli yogurt,1dilim ekmek ,salata

bugun cok kotu hissediyorum kendimi,sanirim usutdumm,o yuzden dengesiz beslendim
sabah gittim sacimi kesdirdim,iyi geldi.uzun saclarimi ani bir kararla,onu uzun,arkasi kisa,yana dogru kahkullu kare bisey yaptirdim,5 yas kuculdum

ecem,vazgec zayiflatan kur arayisindan artiiikkkk,sabirli ooollll...!!!!!!yavasyavas!!!!elma sirkesi ackarnina mideye zararlidiiirrr.ben doktorum hafifden.ohooho.lutfen dikkate al.

ecem,vazgec zayiflatan kur arayisindan artiiikkkk,sabirli ooollll...!!!!!!yavasyavas!!!!elma sirkesi ackarnina mideye zararlidiiirrr.ben doktorum hafifden.ohooho.lutfen dikkate al.

elma sirkesini içemem zaten midemi mahfediyor sadece okuyorum. dikkate alacam canım yeşil çay ve kiraz sapını karıştırıp içiyorum. çok moralimi bozuyorlar o yüzden bu arayışım ama sadece okuyorum yani

ooo yenı saçlarını güle güle kullan kız foto koysana vallahı merak ettim nasıl oldu kı??bu arada çok geçmiş olsun bıtanem benım

bügünkü menümü yazayım bende

sabah : 1 dilim k.ekmek, yarım domates, yarım salatalık, 1 tane yumurta

ara : 2 ceviz, 1 küçük mandalina, 1 fincan sütlü kahve ( komşum geldi ona eşlik ettim )

öğle : 1 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek

ara : yok (canım istemiyor )

akşam : ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek

2,5 lt su ve 2 fincan yeşil çay

sporda birazdan çıkacam 1 saat yürüyüş yapıcam

kızlarr bugün gezmedeydim az sonra da çocukları akgüne oradan da pizzaya götürcez haftada bır onların istediklerini yapıyoruz bugünümü hiçç yazmayayım obezleden daha çok yedim sayın o kadar yanı malesef üzgünüm ve çokk pişmanımm ama akşam pizza asla yemem çunku eskisi kadar sevmiyorum dönüşte 2 bardak bitki çayı demliyeyim içeyim insallah

arada oluyor canım öle özellikle ev gezmelerinde ipler kopuyor bu hafta içi benimde 2 tane ev gezmem var inşallah en az hasarla kutrtarabilirim

bayıldım menune ah keske bende bugün iradeli olsaydım yaa öffff ama sen süpersin

elma sirkesini içemem zaten midemi mahfediyor sadece okuyorum. dikkate alacam canım yeşil çay ve kiraz sapını karıştırıp içiyorum. çok moralimi bozuyorlar o yüzden bu arayışım ama sadece okuyorum yani
boşver baskalarını insanların istediklerine göre yasayamayız çunku bır dedikleri diğerini tutmaz ve kımseyı memnun edemezsin canını istediği gibi yasa

artık böle beslenecem kendi kendime söz verdim ( inş. tutabilirim ) haklısın canımda takmıyorum desem yalan söylemiş olurum. ister istemez moralim bozuluyor. ama böyle devam edersem verecem inşallah

Sabah
Kavurmalı yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği
Mate çayı

Ara: salatalık domates çatal ucu peynir
Sekersiz çay

Birkaç saat sonra sıcak çikolata 77 cal

Öğle
Bir kase tarhana çorbası

Akşam
8 kaşık nohut
Bir dilim tam buğday ekm.
Domates salatası

Spor: 45 dakika kbandı. Biraz da açık havada güzel bir mekanda dolaştım

cocuklar yokken spor konusunda cok iyiydim.baglayan bisey yoktu.yuruyus +plates yapiyordum.simdi gucum kalmiyor cogu zaman.sitenin fitness centerina gidiyorum yurumeye ama bildigin zorla gidiyorum.cunku o kadar yoruluyorumki aksama kadar..kolumu kipirdatmasam hic bisey yapmasam diyorum..zorluyorum kendimi git bak biraz acilirsin diye diye gidiyorum.yeni basladim onada..her gun gitmek istesemde olmuyor bazen.gecen gece tam cikacaktim arkadas aradi musaitsen geliyorum diye.gelme ben yuruyuse gidecegim diyemedim haliyle.yada butun gun disarda oluyoruz gelince yemek yap ye ortaligi topla cocuklari yika derken zaten gece olmus oluyor..yada esim su sira hep odev hazirliyor.ya okulda kaliyor ya bize yakin kutuphaneye gdiiyor cocuklari birakamiyorum.spor yapmam icin uyumalari lazim cunku..yanlarinda olmuyor cok denedim.beni dinlemiyorlar sonra yarida kaliyor izin vermiyorlar diye sinirlenip kalplerini kiriyorum sonu aglama sesleriyle bitiyor..cocuklarimi uzmeye degmez diye yanlarinda hic yapmiyorum artik...bir hafta cikmayacagim tartiya insallah kendime verdigim bu sozu tutarim

ben 2 doguumumdan sonrada 14 kilo verdim saglikli beslenerek ve sporla...cocuklar 6 aylik olmadan eski halime dondum.hatta 2. cocukta 3 kilo daha asagisini gordum..ama son 1 senedir 2-3 kilo al ver al ver hep bununla geciyor..keske verince hic almasak..biraz kacirsam aliyorum hemen.tr ye gitmek ve 2 ay annemde kalmak cok kotu yapti herseyi.4 kilo almisim 2 ayda.ve onlarin cogu hamurisi yagli sekerli seyler oldugu icinde simdi vermekte zorlaniyorum.

ay kızz menun süper ah ah ben bugün batırdım yaa öff

tutarsın ınsallah üzme canını ben de 65 im öff öff
canımız sağolsun helekı bu sene benımkıler okula da basladı hıçç vaktim yok inan bır de ödevleriyle ilgileniyorum rahat 2 saat gidiyor onları oturt hadı bıraz dınlenın hadı okuyalım derken mahvoluyorum yaa

Maşallah genelde doğum sonrası kilolar sıkıntı veriyor onlardan sıkıntı çekmemişsin
Yeni evliyim ben ve daha çocuk da yok evlendim 14 kilo aldım kilolara ilk mücadelem bu
bir de hamilelik olursa diye bir an evvel
vermek istiyorum su kiloları yoksa halim fena olur.

sabah bir kase sütlimüsli
ara bir incir 4badem bir armut
öğlen et birtane patatesli börek domates turşu çatal ucu kadayıf al bir dilim kaşar
akşam et 1.5meyve 5-6dane herhal pilav sadece tadına bakmak için
2 litre yi buldu herhal su plates azda olsa yürüyüş

onlar hic susmaz ki zaten.zayifladiktan sonra "aa sen ne hale gelmissin boylee.hastamisin yoksa.sana hic yakismiyor falan der dururlar.yani sen baskalarini memnun edicem diye yasarsan asla dogrunun ne oldugunu anlayamazsin.esasinda kendini mutlu et.

ooo yenı saçlarını güle güle kullan kız foto koysana vallahı merak ettim nasıl oldu kı??bu arada çok geçmiş olsun bıtanem benım
sagol canim fehiyemm super otesiiiii
nasil eglendiniz dun??umarm pizzani kacirmamissin?
guzel.ve cok guzel.ama meyve yok menunde.

gunlerde kisadi ya,insanin icinden bisey yapmak gelmiyor ki.bi bakiyorsun aksam oldu.ben de birturlu kendimi toplayip basliyamiyorum spora.sen yine iyisin.66 oldum ben.bi baslaya bilsem.yaz kapida olunca farkli oluyor galiba/sinavin son gunlerindeki gibi ayni.

kolay gelsin fehiyem,isin gercekten zor.hem calisiyorsun.hem 2 cocuk,dersleri,ev,yemek.hakikaten cook zoor.ALLAH kolaylik versin.

muhtesemsiiinnnnn.bol bol da meyve yemissin,afferinnn...

valla noldu bize bilmiyorum ama oldu biseyler..dun kendime cok kizdim..oturup hapur kupur yemesemde arada atistirmalarim agzima bir lokma atmalarim cok.onarda masum gibi gorunen asil kilo aldiran seyler..ne bileyim amaan 2 lokma kekten nolcak.parmak kadar cikolata kalorisi kactir ki bunun diye diye bayagi birikiyor sanirim.
dun kendi kendime dusunuyordum hatta esimede soyledim.
artik masallah kilo konusunda bilmedigimiz yok.hangi saatte ne yenmeli..neler birlikte yenirse iyi-kotu..hangi caylar odem attiriyor..yemegi nasil pisirirsen daha saglikli ve az kalorlili olur..neler hayatimizi mahvediyor.herseyi biliyoruz.ama bile bile neden yiyoruz
yeme be kadin yeme iste..o 1 lokmalar yuzunden kilo veremiyorsun iste
28 senedir yiyorsun tadini bilmedigin seyler degil
yerken anlik haz versede aslinda beni ebedi mutuszluga itiyor..
buraya yeni gelen bi arkadas var yasi 36 falandir.
kadin dal gibi
boyu kisa ama boyuna gore ve yasina gore fizik cok iyi
asla abur cubur hamur isi falan yemezmis..toplaniyoruz 1 lokma bile almiyor.tadina bakarsam hepsini yerim yersem kilo alirim diyor.
ne olursa olsun hergun 1 saat yuruyus yapiyor..
formunu boyle koruyormus.valla ayakta alkisladim
bizim sporumuz diyetimiz kiloyu verene kadar oluyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…