Kadin kendini erkek kadar degerli hissettigi gün bir cok agrimiz son bulacaktir diye düsünüyorum
yetistirilme tarzimizda o erkektir ona hersey mübah sen kizsin kolla kendini kafasi oldugu sürece erkekler karsinda ezilmeye, kendimizi onlar karsisinda degersiz hissettigimizden ötürü türlü sacmaliklarina göz yummaya devam edecegiz gibi gözüküyor
Is egitimde bitiyor desem de egitimli kisiler de sado mazo iliski icinde oluyorlar gördügüm üzere
Is annelerde, hadi bundan öncesi icin yapacak birseymiz yok, efendi erkek yetistirmek bizim elimizde
hayir oglum var ondan böyle konusuyorum, ablasiyla esit yetisiyor dogal olarak
erkek olmasi ona benim evimde hicbir arti saglamiyor, ha henüz 3 yasinda olmasindan ötürü bazi seylerden muaf
ama büyüdükce zaten yapilmais gerekenleri yapacak
ileride de esine ve cocuklarina yardim edecek
ablasina saygi duyacak, esine de duyacak
ben bir kadin olarak babasindan saygi duyarak onu büyütüyorsam o da bununla büyümüs bir erkek olarak ileride karisina saygi duyacak
annelerimiz evde ezilirken de erkek cocuklari üzerinde pek söz hak sahibi olamiyorlar, ha ellerine azicik güc gecen de erkekcilige veriyor oyunu
oglu olup onu olmayan gelininden kiskanacagim diyen bir kuzenim var malesef, daha bebekken bile kiskanacagim diyor
Neyse sözün özü gelinim olacak kiz sana diyorum, hadi yine iyisin