Bizimde ikinci yılımız dün doldu
Ama nikahımızdı..evlilik yıldönümümüz 16 Temmuz dıyorum kı 16 Temmuz'a kadar hiç söylemem tuttu dıye 16 sında aksam yemek hazırlarım evde 3. Bı tabak koyup mısafırımız var derım ultrason filmi olursa onu yoksa kan sonucunu koyarım tabağın yanındada....inşallah hayal olmaz ya:2::2::2:
Bu nasıl gaz vermektir bak şimdi arayıp çemkircem boşanma içinde şahit yapcam seni anlaştıkmı
Çalışmak beni yordu yaaa sanki evde duruyormuyuz deseneee ama yinede eve hasretim daha şöyle doya doya yemek pasta börek yapamadım evimde tadını bilem çıkaramadım. Bu arada 2. yılımız geçen hafta transfer günü dolmuştu.
Evimin temizliğini bile keyiflice kendim yapamadım.
Hep pasaklı hep pasaklııııı Annem bana gelmek istemiyor titiz hatun beğenmiyo beniiii
Bu nasıl gaz vermektir bak şimdi arayıp çemkircem boşanma içinde şahit yapcam seni anlaştıkmı
bende dış gebelikle sonlanan gebeliğimi bu şekilde haber vermiştim...
Ben kendımden bahsedıyom amannnn ha aile kutsaldır hele karı koca arasına hayatta girmem,ama ben baslardım görüyorsun okadar iğne vuruluyorum edıyorum,okalar masraf yapmıyoruz belki kendılıgınden olacak..sense en umulmadık anda kavga edıyorsun ben sana demedım mı benım moralımı bozma su bebek Doğan'a kadar dıye soylenırdım..ha bide evden kovardım
Üzme kendını daha fazla kısmetınde yokmuş inşallah sağlıklı,güzel bir gebelik yaşarsın....neyse o zaman ben böyle soylemeyım:2:
cidden garip bir durum aslında Allah akıl fikir versin diyeyim
ben aslan burcu o boğa anlaşması en zor iki burç ve tam olarak özelliklerini taşıyoruz..
alttan alan biri olmayınca kıyamet kopuyor herkes güç gösterisinde..
benim dediğim doğru havasında..
sizde durum başka şekerim sen baskın eşin toparlayıcı..
ya da aksi durum var sen burda kuru sıkı atıyorsun bize
Im
Inşallah bigun tanışınız eşimi görünce dersin ne kadar şanslısın dıye...bi insan bukadar mı ezik olur bı görsen
Bizde sallana olmaz bacımmmm
Ama nikahımızdı..evlilik yıldönümümüz 16 Temmuz dıyorum kı 16 Temmuz'a kadar hiç söylemem tuttu dıye 16 sında aksam yemek hazırlarım evde 3. Bı tabak koyup mısafırımız var derım ultrason filmi olursa onu yoksa kan sonucunu koyarım tabağın yanındada....inşallah hayal olmaz ya:2::2::2:
anneciğinde beğenmiyosa gelsin bi el atsın pasaklı kızının evine kaynana gibi ne öyle uzaktan uzaktan beğenmiyo
hoşgeldin gebe hatunnnn
canlarr tatil planlarınız varmııı????????
ben otel arayısı içerisindeyimde ondan soruyorumDoktor kişisi planlarımı bozmazsa bisürüüüüü
canlarr tatil planlarınız varmııı????????
aklına kötü şeuler getirme canım hayırlısıyla tutunur inşallah..Arkadaşları bılmem ama benım tatlı Plan'ım yok,eğer bebekim tutunursa zaten evdeyız tunmazsada tedavi kapılarındayız
aklına kötü şeuler getirme canım hayırlısıyla tutunur inşallah..
benm tedavide 2 bayarramı atatıp öyle olacak bende bu arada şöyle bütçeyi fazla zorlamıcak bi yer istiyorum canım o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?